Tuesday 13 December 2011

Cottage Decoreren Ideeën

Cottage stijl versieren heeft opgedaan veel populariteit in de afgelopen jaren, en tientallen mensen zijn toevlucht te nemen tot woonaccessoires cottage ontwerp tot sparren hun huizen. Woonaccessoires cottage ontwerpen zijn niet erg duur, en geven het huis een prachtige gezellige en comfortabele look. Enkele van de verschillende decoreren ideeën voor een huisje zijn als volgt:
Zweedse Cottage Decorating Ideas:; De Zweedse stijl is beïnvloed door de Scandinavische weer, en werd nogal in de mode in het midden van 1800. Mensen wilden de koude, grijze winterdagen te bestrijden door het helder maken van de binnenshuis. Degenen die liever een casual, enigszins eclectische en niet te modern huis, dan is dit vakantiehuis idee is perfect. Deze stijl legt de nadruk op licht, luchtig en bleek uiterlijk, waarbij de muren en lijsten zijn geschilderd in wit. Bleke pastel blues dat ook zou doen. De vloer is te licht en zonder opsmuk, en kan worden witgewassen, gebleekt of gebeitst. Lichte vlek kan worden gebruikt voor natuurlijk ogende houten vloeren. De ramen moeten blijven licht en eenvoudig, met decoratieve vormen geschilderd in de lichtste van de blues. Roman Shades zou toevoegen aan de schoonheid. De stoffen in de kamer moet worden in kleine controles, prints, strepen of bloemenprints op een witte achtergrond. Zweedse meubelgigant is gewoonlijk wit, crème of lichtgrijs van kleur. De tafels en stoelen zijn kwetsbaar en taps, en zijn soms zelfs gecanneleerde. Te fleuren de kamer en maken het kijken groter, veel van de spiegel toevoegingen moet gebeuren in elke kamer.
Franse Country Style:; This decoreren cottage-stijl is casual en toch verfijnd. Deze stijl is een van de mooie cottage keuken decoreren ideeën. Men heeft echter geen behoefte aan om te stoppen bij de keuken, als dit thema gaat heel goed voor het hele huis. Franse stijl versieren colors omvat een rijke en gedurfde tinten, zoals rood, blauw, groen en geel. Black is een populaire kleur in de Franse kleurenschema. Om een ​​klassieke Franse kijken, kunt gips worden toegepast op de muren. Franse platteland decoratiestoffen en linnengoed omvat Toile, Calico of Chintz. Toile heeft een ouderwetse look, die traditioneel in een kleur combinatie van witte met een singe overheersende kleur, zoals rood, blauw of zwart. Franse landelijke stijl meubelen kunnen worden licht en geverfd, of donker en natuurlijk. De vloer zullen meestal van steen, hout of steen.
Rustieke Cottage Decorating Ideas:; Onder de cottage huis verfraaien ideeën, deze stijl is iets wat de meeste mensen willen hebben. Rustieke huisjes zijn gekenmerkt door diepe bosrijke decor. Het hout gebruikt in dit type is ruw en onafgewerkt uitzien, met de meubels worden over-sized, casual en comfortabel. Het is de onvoltooide, onvolmaakte hout dat de authentieke uitstraling geeft. Deze stijl omvat natuurlijke buitenlucht kleuren alleen. Tinten die niet te vinden zijn in hout van nature niet in aanmerking. Ongepolijst graniet, plankenvloeren, tegels en leisteen zijn uitstekende keuzes voor de vloeren. Voor de open haard, moet men ervoor zorgen dat de opening groot met een steen haard en houten mantel.
Beach Cottage Decorating Ideas:; Het beste deel over dit idee is dat men niet hoeft te verblijven aan de waterkant van onroerend goed, zo te leven in een strand huisje. Deze stijl is gemakkelijk te bereiken en gaat alles over een schone en frisse look, met een rommel vrij, serene en ontspannen sfeer. Het basisconcept achter dit thema is om signalen uit de natuur, en brengt de elementen van de zee in het huis. De gebruikte kleuren zijn vooral zee-geïnspireerde kleuren, zoals zachte tinten van spa blauw, groen, koraal en natuurlijke tinten van zand. De vloer moet worden natuurlijke en geschilderd met een paar kleedjes. Het meubilair is casual in stijl, met slip onder banken en stoelen.
Naast de hierboven genoemde, zijn er verscheidene andere cottage stijl decoreren ideeën zoals romantische cottage decoreren ideeën, Engels cottage decoreren ideeën, chalet decoreren ideeën with landelijke stijl meubels en nog veel meer. Volgens een smaak en voorkeuren, kan men kiezen voor een stijl, en koester je in het comfort en de warmte van het huis!

No comments:

Post a Comment