Saturday 10 December 2011

Hoe uw eigen haar Highlight

Wil je een absoluut prachtige salon makeover, met die geweldige highlights en lowlights in je haar? Terwijl er momenten waarop een meisje is bereid om de dop van de grote bucks voor een goede professionele folie baan, dishing uit $ 80 dollar voor het markeren van uw haar kan een echte pijn te zijn, niet om het geld uitgegeven aan de touch-ups elke maand te vermelden. Dus waarom niet leren hoe je je eigen haar thuis te markeren met een van de veelheid van haar kleuren beschikbaar? Nou, de grootste angst van het doen van je eigen haar, is dat je waarschijnlijk verknoeien alles op en je wordt een grote verlegenheid met een 'zebra streep look' te beëindigen. Maar met een basis know-how van haarkleuring en een beetje aandacht voor detail, met de nadruk je haar thuis kan heel makkelijk. Hier is een blik op de dingen die je nodig hebt na te denken om te weten hoe je je eigen haar hoogtepunt, hetzij voor die kleine extra glans of gewoon een meer aandacht springende look.
Before u zich bevindt
Voordat je kunt beginnen markeren je haar moet je bepaalde dingen haarkleuring ideeën in gedachten te houden.
Het kiezen van de juiste kleur: Terwijl het kiezen van de juiste haarkleur voor het accentueren van uw haar, rekening houden met de natuurlijke basiskleur van uw haar en kies een tint, die is twee tot drie keer lichter. Het is belangrijk om een ​​kleur die niet alleen past bij je kleurenavontuur te kiezen, maar ziet er ook goed op je. Terwijl de brunettes kan kiezen caramel blond of kopertinten, kan blondines kiezen voor wheaty, platina of champagne tinten. For the roodharigen de blonde tinten lijken echt goed te werken. Voor tieners willen een funky look van toepassing, roze tot een paar onderdelen van haar en dan spaarzaam gebruik van kleur.
Strand Test: Zodra u zeker bent dat de kleur die u hebt geselecteerd is precies goed voor u, doe een streng test om de geschiktheid van de kleur met uw haar en huid te controleren.
Raadpleeg een Professional: Voordat je begint met het benadrukken, erover praten met een professionele salon, voor de aanbevelingen over het product en de methode voor u het beste.
Markeren Your Hair
Monteer de Materialen: voor het markeren van uw haar, hebt u een haarkleurmiddelen, voorzien van latex handschoenen, een plastic of glazen kom, een handdoek, een conditioner en een grove kam. Terwijl plukken van een kleur uit de supermarkt, stok met enkele van de beste home haarkleur merken, zoals L'Oreal of Garnier. Voor de funky groen en roze, probeer het huis haarkleur Kits door Manic Panic.
Wassen en verzorgen het haar: Twee tot drie dagen voordat markeren je haar, je haar wassen met een zuiverende shampoo en een goede conditioner gebruiken. Dit zal u toelaten uit te spoelen eventuele sporen van haarverzorgingsproducten, zodat je haar is meer ontvankelijk voor de hoogtepunten.
Methoden voor het accentueren van de Haar: markeren met een borstel is de eenvoudigste methode en is van toepassing op mensen met lang haar. Dit wordt gedaan met behulp van een kleine acryl penseel, bijna de helft van een centimeter breed. Voordat u begint, leest de instructies op de kit en dienovereenkomstig meng de ingrediënten. Het proces omvat het afscheid je haar in je gebruikelijke stijl en de toepassing van het product, te beginnen vanaf de achterkant van je haar, met behulp van de borstel. Dit zal u toelaten om per ongeluk te voorkomen versmering delen van je haar. Afhankelijk van het beoogde effect, u kunt kiezen dik of dun hoogtepunten. Zodra u klaar bent goed naspoelen met een shampoo en gebruik een goede conditioner. Voor de kortere knipbeurt, 'door te trekken' of applicator doppen worden gebruikt, om nauwkeurig richten alleen die delen van uw haar, dat je wilt markeren. Ze zijn bedekt met kleine gaatjes, en worden geleverd met metalen haken, die worden gebruikt om draden van je haar te trekken door enkele van de gaten in om ze te markeren. U kunt markeren using folies ook, maar sinds verijdelen haar is ingewikkeld en riskant, is het het beste dat je het gedaan door een professional.
After markeren
Zodra u klaar bent met het moeilijke deel, ontklit uw haar met een kam met wijde tanden, en zet dan droog met een handdoek en een föhn. Onthouden zich van andere haarbehandelingen voor enkele weken en gebruik een goede vochtinbrengende crème om je haar niet uitdroogt.
Als u niet wilt gaan voor de chemische kleuren, sommige natuurlijke haarkleur ideeën, zoals met behulp van enkele henna haarkleuring tips en een beetje limoensap, de kleur en markeer je haar te proberen. Gebruikt deze tips voor het omschakelen naar uw nieuwe look en je bent verzekerd van groot uitziend haar, zonder een gat in uw portemonnee.

No comments:

Post a Comment