Friday, 30 December 2011

Purple Passion Vine

Paars passie wijnstok, wetenschappelijke naam zijnde Passiflora incarnata, is een semi tropische wijnstok die volksmond is alle gekweekte over de wereld met grote achtervolging. Er zijn meer dan 500 soorten van de paarse passie bloem, sommigen van hen met eetbare vruchten. Purple Passion flower wijnstok is ook gegroeid als medicinale plant voor zijn nut, bij de behandeling van slapeloosheid en als een kalmerend middel in vele zenuwaandoeningen. De andere naam van paarse passiebloem is Maypop. Het bevat kleine berrylike bloemen, die bekend staan ​​als Granadilla.
Purple Passion bloem geeft aan bepaalde christelijke overtuigingen in verband met de kruisiging en houdt ook verband met romantiek. Er wordt gezegd dat de paarse kleur van deze bloemen gemaakt de pelgrims op de hoogte van de passie en het lijden van Jezus Christus. Teelt van passiebloem wijnstok, als een buitenbad decoreren plant, heeft echt bulderde in de afgelopen jaren. It is enorm gezien in patio's van huizen en is ook een perfecte plant voor de opknoping manden. Ze dienen als de perfecte outdoor-fabriek in bijna alle soorten atmosferische omstandigheden, dat is de voornaamste reden achter hun populariteit.
Purple Passion Flower wijnstok; KingdomPlantae; DivisionMagnoliophyta; ClassMagnoliopsida; SubclassRosidae; OrderMalpighiales; FamilyPassifloraceae; GenusPassiflora
Purple Passion Vine
De paarse passie bloem wijnstok is een sierplant, dat echt helpt bij het verbeteren van de buitenkant sfeer van een huis. Deze bloemen zijn te vinden in tropische regio's zoals de Amerikaanse Mexico, Venezuela, Brazilië en Peru. Sommige van de paarse passie bloemen zijn geurende en die voornamelijk gebruikt bij het maken van parfums. De bloemen zijn roze, lavendel tot fel paars van kleur met een milde geur die veel vogels aantrekt. Het is een must plant voor iedere vlindertuin. Tuinieren Purple Passion wijnstok is gemakkelijk, als je weet de fundamentele eigenschap van de plant.
Plaatsing en licht, de paarse passie vine vereist een deels schaduwrijke volledige zonnige omgeving, maar let op, niet extreem fel zonlicht. Dus, de beste suggestie is om hen te voorzien met gedeeltelijke schaduw. Purple Passion wijnstok is zeer snel groeiend en uitgestrekte soort wijnstok. Dus als je wilt om te cultiveren ze buiten, zorg ervoor dat u ze plant op latwerk en de buurt van enkele schakels hekken, rotstuinen of op zijn minst een betonnen ondergrond. Bepaalde soorten van de passie wijnstokken zijn het best geschikt om te worden geplant als container planten voor binnenshuis tuinieren. De gebieden die veel zonlicht en vochtige omgeving bieden de beste voorwaarden voor de groei van de paarse passie wijnstokken.
Bodem en vocht; Purple Passion wijnstokken nodig gemiddelde hoeveelheid water, die wordt gevoed op regelmatige basis. Zorg ervoor dat de plant heeft opgezogen alle oudere gevoed juiste verhoudingen weer. De bodem pH moet mild alkalische, matig zure en de meeste voorkeur neutraal. Tijdens het planten paarse passie wijnstokken gebruik, 2 delen van veenmos gemengd in 2 delen van leem + 1 deel zand.
Bemesting en verpotten; De paarse passie wijngaarden bemesting nodig is op een regelmatige basis en zeer waarschijnlijk om de 30 dagen. Gebruik een goede kwaliteit meststof met pH-balans ergens tussenin 2-1-3. Zoals eerder vermeld, zijn de paarse bloemen passie extreem snel groeiende planten, vandaar die zij nodig hebben jaarlijks verpotten, tijdens september, die het begin van hun groeiseizoen. In de winter, moet het water schema worden aangepast aan de temperatuur in uw omgeving. De paarse passie wijnstokken algemeen op houden voor een lange tijd het water met een temperatuur van 90C. Het bijknippen van de bladeren is erg belangrijk met het begin van de lente seizoen.
Vermeerdering en Seed Collection; Purple Passion bloem wijnstokken worden gepropageerd door de verdeling van de compensaties, stekken en uit zaden gezaaid die rechtstreeks in de bodem of gewoon door de bodem lagen. Voor het inzaaien van de zaden, verwijder het vlezige deel uit van het zaad en laat het zaad volledig drogen voordat zaaien. When gepropageerd in de herfst, de paarse bloem passie wijnstokken geven de beste resultaten. Purple Passion vruchten lijken na de eerste 2-3 maanden van de bloei, de vruchten zijn geel en zacht in de natuur. Volrijpe zaden zijn bruin in kleur en ze moeten worden schoongemaakt zo spoedig mogelijk. Het verbeteren van de bossige structuur van de paarse passie wijnstok, maken bergkammen rond de plant, in haar eerste bloeiperiode.
Als u de aankoop van de plant uit de markt, hen zorg ervoor dat je pick-up de plant met helder en gezond blad en met goede wortels. Naar aanleiding van het hierboven is uitgelegd tuinieren instructies, zal zeker geven u de beste resultaten met paarse passie wijnstokken. Er moet ook worden herinnerd, dat het innemen van sommige delen van de paarse passie wijnstokken giftig kunnen zijn, vooral voor de zwangere vrouwen.
Purple Passion bloem wijnstok is een grote sierplant als u probeert om uw bloementuin verheerlijken. Doe plant een paarse passie wijnstok om mijn verklaring te verifiëren en laat me weten wat uw mening!

No comments:

Post a Comment