Saturday 17 December 2011

Dameskleding: Kleerkast Must Haves

Ben je altijd spieken niet over voldoende kleding, hoewel u waarschijnlijk een andere ruimte om al uw ensembles slaan nodig? Nou, in dat geval de meeste winkels freaks weten niet altijd de fijnere nuances van de mode. Dameskleding dient altijd een aantal fundamentele kledingkast must haves die essentieel zijn voor nieuwe looks met slimme manieren om te mixen en matchen dergelijke posten te creëren. Het gebeurt vaak dat een reis naar het winkelcentrum kunnen in de waanzinnige winkelstraat van de vele items die hebben zeker de glam factor, maar kan geen nut. Daarom is de volgende keer dat u een verrassing vergadering of een eerste date, ik ben er zeker van bent u gebonden aan denken dat je niet echt een ding om te dragen hebben; wanneer dit eigenlijk niet opgaan. Dus, hoe over de planning voor iets dat echt draagbaar, stijlvolle en veelzijdige ook? Zijn tijd trok u uw sokken, dames! Neem een ​​reality check in wat zijn de kledingkast must haves die een absolute noodzaak, voor elke vrouw. Hier gaat!
Women's Kleding: Kleerkast Must Haves
Little Black Dress:; Dit is een van de fundamentele en de meest essentiële in vrouwenkleren. Het zwarte jurkje is ook een persoonlijke favoriet van mij vanwege de veelzijdigheid ervan. Op zoek naar een sexy decollete en hippe terug ontwerpen. Dit kan gedragen worden als een stuk en afhankelijk van het ontwerp, het kan ook gedragen worden met legging voor een informele gebeurtenis of gecombineerd met een schouderophalen voor een afgezwakt look. Voor mij, de little black dress is een dergelijke kast moet hebben dat elke vrouw moet zelf naar. Trouwens, dit is zo'n item dat de meeste typen past alsmede.
Potlood Rokken:; Potlood rokken zijn ideaal voor een vrouwelijke en verfijnde look. In combinatie met medium hakken, kunnen deze je er professioneel uitzien en als het een chique uitstraling je nastreeft, je kunt het koppelen met een hoge-hakken Stilettos. Potlood rokken zijn zeker een must-have voor vrouwen, vooral een slank een die eindigt net boven de knieën. Combineren met rokken of casual tops, voor elke gelegenheid.
Sexy Shop:; Nou, kunnen ze pijn doen onze voeten, maar sommige dingen dienen op het hoofd worden gezien voor mode! Ik ben er zeker van, de meeste vrouwen niet kunnen helemaal mee eens, maar een paar zwarte stiletto's zijn zeker een must have! Zakelijke bijeenkomsten of een salsa party, worden deze gebonden aan te gaan met de formele zakelijke slijtage evenals feestkleding. Stiletto's zijn sexy, stijlvol en kan elke outfit geven een vrouwelijke look.
Super Montage Denim Jeans:; We weten allemaal hoe moeilijk het is om de juiste jeans die past als een handschoen! Daarom het moment dat je tegenkomt jeans die echt platter uw figuur, go for it meiden! Jeans kan je een casual en een sensuele look ook. Team het met T-shirts, rokken of een lovertjes halster-er zijn genoeg manieren waarop je kunt aankleden elk paar goedzittende jeans.
Getailleerde jasjes:; krijgt een hoge kwaliteit jasje dat is niet te lang of te kort, als een schouderophalen. Kijk voor een interessant silhouet en draag het met uw professionele kleding wel te combineren met een jurk! Vesten vormen een belangrijk onderdeel van de garderobe must haves voor vrouwen als ze kunnen worden gecombineerd met verschillende attires aan sport verschillende looks.
Classic Clutch Bag:; Dit is een tijdloze creatie en kan de meest ultieme stuk zijn om uw formele slijtage match! Het is stijlvol, chique en maakt een geweldige avondkleding accessoire. Deze glamoureuze stukken zijn een goede optie in plaats van sjouwen rond draagtassen en grof schoudertassen. Slip in je blote essentiële make-up artikelen en alle bagage in huis te verlaten!
Kroonluchter oorbellen:: Dit zijn niet altijd bedoeld voor een rode loper-evenement; kroonluchter oorbellen kan elke partij pak of sociale doen. Kijk voor enkele detaillering en oorbellen bezet met edelstenen, die elke outfit kan evenaren. Deze zijn elegant en ziet er geweldig uit, zelfs als je je haar los te laten. Zeker een eeuwige stuk naar eigen!

No comments:

Post a Comment