Monday 12 December 2011

Best Man Huwelijk Speech

Een kans om een ​​beste man op de bruiloft van iemand zijn, is heel zeker een eer, maar we weten allemaal hoe slecht die eer kan averechts werken als er slechts een slip! Niemand echt verstand wordt de beste man (je krijgt een groot pak op kosten van de bruidegom!), Maar dan is er enige overbagage te kampen met. The schoorvoetend begint na de bachelor party, want tot dan toe de beste man doet is het regelen van de kipdrumsticks en de drank voor het feest, en het denken over hoe hij krijgt tot de inschrijving bruid en wals kus met de mooie bruidsmeisje. Maar de kriebels beginnen slecht genoeg om dyspepsie geven wanneer de bruiloft is net om de hoek.
De beste man wedding meningsuiting is iets waar de gehele gemeente zal doen toekomen aan te kijken, en dat is reden te meer om waarom het niet mag worden verknald. Hier zijn enkele punten die helpen om de beste man bruiloft toespraak onderhoudend, en zelfs de ster van de avond.
Best Man Wedding Speech Tip # 1 - Houd de beste man wedding toespraak scherp en persoonlijk.; De beste man, de kijker is al op je, en je mag geen afbreuk doen erger door kruipend op meedogenloos! Een ideale lengte voor uw toespraak zou vijf tot tien minuten, en zeker niet meer dan dat. Als je in enkele anekdotes van uw persoonlijke ervaring met de bruidegom (laat alle vernederende dingen uit!), Dan is de toespraak zal echt goed worden ontvangen en zal hangen beter in het geheugen.
Best Man Huwelijk Speech Tip # 2 - Gebruik een zeer sterke opening.; Het gevecht is half gewonnen als je de beste man wedding speech begint met een interessante start. Houd het informele. Welkom mensen naar de avond en dan zeggen een warme lijn over wie je bent en hoe u gerelateerd zijn aan de bruidegom. Daarna volgt u het met een grap of een leuk feit over de bruidegom. Je moet eigenlijk maken van een inspanning voor deze ijsbreker lijn, en het is helemaal niet een slecht idee om over na te denken voor een paar dagen voor de bruiloft en hebben zelfs een paar repetities voor een paar nauwe mensen.
Best Man Huwelijk Speech Tip # 3 - Spreek van uw relaties met de bruidegom.; Je moet de nadruk leggen op het feit waarom je de beste man. Maar natuurlijk gaat u niet om te zeggen dat met zoveel woorden! Alles wat je hoeft te doen is om te spreken over enkele van de gemeenschappelijke ervaringen u en de bruidegom together gedeeld. Dit moet na u komen kort spreken over de academische en professionele kwalificaties van de bruidegom. Vertellen over de aard van de bruidegom. even Gebruik wat bijvoeglijke naamwoorden, maar niet de generieke run-of-the-mill soort. Door middel van uw toespraak, moet uw relatie met de bruidegom worden weergegeven.
Beste man Wedding Speech Tip # 4 - Laat het bruidspaar uit.; Een veelgemaakte fout gedaan tijdens de meest beste man wedding toespraken is dat de arme bruid altijd verbannen naar een sideshow. Moet je niet verplichten dat als je tijd komt. Maar het klinkt goed als je spreekt vanuit het perspectief van de bruidegom. Zoals, zegt over de tijd dat hij je vertelde voor het eerst over haar, wat zijn verwachtingen en uitdrukkingen waren, enz. Spreek over bijzondere momenten je weet van, zoals wanneer de bruidegom zat te denken om een ​​cadeautje te krijgen voor zijn bruid to-be . Neem dit moment om indruk te maken bij de bruid hoezeer de bruidegom daadwerkelijk zorgt voor haar, en zelfs let de luisteraars weten dat er good romantiek blossoming tussen de paar.
Best Man Wedding Toespraak Tip # 5 - Vergeet niet uw etiquette.; Een beste man bruiloft toespraak is niet alles over spreken. Je moet al je omgangsvormen en etiquette herinneren, vooral omdat alle ogen in de zaal zullen op jou gericht. Repeteren jezelf op waar te staan ​​op het podium, hoe je het glas, hoe je oogcontact te maken met de mensen die je spreekt met de algemene lichaamsbewegingen, enz. Het is ook goed als je wat stem de praktijk te houden waardoor je stem komt uit in de juiste toonhoogte wanneer je spreekt. Het belangrijkst, niet vergeten om de bruidspaar (u zult verbaasd staan ​​hoeveel beste mensen vergeten deze belangrijke zaak, vooral als gevolg van nervositeit te doen) te vrolijken en je eigen toast have. Het zal enorm lastig voor u als u verhogen de toast voor iedereen en loop dan van het podium zonder jou!
Het geven van een beste man wedding meningsuiting is niet gemakkelijk en die paar momenten in de bruids-schijnwerper kan behoorlijk zenuwslopend. Maar het is een manier om met uw solidariteit met het bruidspaar en het is een grote eer. U, van uw kant, moet serieus te nemen en ook een voortreffelijke toespraak te houden voor alle luisteraars, met inbegrip van de bruidspaar, om te onthouden voor de komende jaren.

No comments:

Post a Comment