Tuesday 27 December 2011

Zelfgemaakte Manicure

Persoonlijk gezien, is een manicure best gedaan in de schoonheidssalon. Niets kan vergelijken met de luxe om jezelf verwennen in de handen van een professional. Misschien ben ik gewoon lui, maar voor die drukke vrouwen op de gaan, kan dit niet altijd mogelijk. Of misschien je denkt dat je echt niet het verkeer brace en duw door de zee van mensen om uw salon te bereiken; alles voor een basis manicure! Nou, de handen zijn ook een verlengstuk van je persoonlijkheid en goed gemanicuurde handen kunnen volumes over uw gevoel voor mode en persoonlijke hygiëne te spreken zo goed! Noodzaak om een ​​aantal tips over een zelfgemaakte manicure weten? Lees verder om een ​​stap-voor-stap gids voor een mooie en elegante handen weten.
Stappen voor een Homemade Manicure:; Wat heb je nodig-, warm water; Nagelknipper / nagel schaar; Orange stick Moisturizing zeep of milde gezichtsreiniger; Vochtinbrengende crème, handdoek, olijfolie of citroensap; nagelborstel en Pools; Emery boord; hoe om te gaan het proces:; Eerst moet je de oude nagellak laag grondig verwijderen. Voor dat, nat een wattenschijfje met de Poolse remover en houd dit op de nagels voor een paar seconden, zodat de Poolse oplost in de oplossing. Neem het apparaat af afstand in een uiterlijke zwaaiende beweging. Dit zou houden de nagelriemen schoon.
Vervolgens wast u uw handen met warm water en gebruik een luxe, hydraterende zeep. Een milde gezichtsscrub zou wonderen doen voor ruwe handen. Eenmaal gedaan, dep de handen droog met een zachte handdoek.
Als het gaat om de lengte van de nagel, probeer te houden medio lengte of kort en ovaal van vorm. Lange nagels zijn ook geweldig, maar het hangt ook af van hoe comfortabel je bent met het zelfde. Knip de nagels tot een lengte iets langer dan de degene die u wenst. Dit komt omdat je nodig hebt om de nagels bestand naar de gewenste lengte; gebruik maken van de nagelvijl voor dit proces. Zorg er altijd voor je weg te houden van metalen bestanden als deze kunnen kwetsen uw nagels. Voor het indienen, te beginnen vanaf de buitenste hoeken naar de tips. Vermijd een heen en weer beweging. Dit zou alleen uw nagels zien gekarteld.
Uw handen in een kom met warm water en voeg 1-2 el. citroensap of olijfolie bij. Deze combinatie zou verzachten handen en nagelriemen. Week je handen voor ongeveer 5-10 minuten. Gebruik een nagelborstel om de nagels schoon te maken.
Zodra u klaar bent met het reinigen, toepassen wat cuticula crème op de nagelriemen. Je nodig hebt om de hele hand massage met vochtinbrengende lotion in een cirkelvormige beweging. (Gebruik de duim van de andere hand) Een massage zou helpen bij de bloedsomloop.
Gebruik de oranje stick en duw nagelriemen terug. Vermijd het knippen van de nagelriemen, want dit kan je een infectie. Gebruik een kleine nagelschaartje knippen even welk hang nagels. Overtollige crème kan worden afgeveegd met behulp van de nagellak remover.
Nu moet je je nagel kleur te kiezen. Donkere kleuren kunt uw nagels korter lijken, maar zijn moeilijk te onderhouden op een dagelijkse basis. Als u niet de tijd voor touch-ups ga dan in voor lichtere tinten aangezien deze overeenkomen met en elke outfit op een regelmatige basis.
De toepassing van de nagellak dient altijd te beginnen vanuit het midden van de nagel met een beroerte. Gebruik twee slagen meer op de zijkant en gebruik niet meer dan de vereiste polish op de borstel. Laat minstens een minuut voor hij het om en dan kan je beginnen met je tweede laag. Gebruik deze stappen voor een zelfgemaakte manicure op een regelmatige basis om voor eeuwig hebben mooie en zachte handen.

No comments:

Post a Comment