Tuesday 13 December 2011

Japanse Beetle Control: How to Get Rid van de Japanse Kevers

Japanse kevers werden ontdekt in New Jersey in het jaar 1916. Japanners kevers zijn nu verspreid over de noordoostelijke staten van Amerika. Het klimaat in de VS wordt gevonden bijzonder geschikt te zijn voor de Japanse kever. Echter, British Columbia en de westelijke staten Arizona, Californië, Idaho, Nevada, Oregon, Utah en Washington zijn momenteel vrij van de Japanse kever.
Deze seizoensgebonden ongedierte 8-10 mm lang en metallic groen tot groenbruin brons in kleur. Ze hebben koperachtig rode vleugels en kleine witte tuffen op de zijkanten en de punt van de buik. De larven zijn 20-25 mm lang. Als ze volwassen ze zich ontwikkelen tot een 'C'-vorm. Ze zijn crème-wit gekleurd larven met bruine kop.
Deze destructieve plantenziekten voeden met de bladeren en vruchten van honderden plantensoorten. Ze eten en vernietigen fruitbomen, struiken, groenten, veld en siergewassen. Zij achterlaten skeletonized blad met grote, onregelmatig gevormde gaten. De larven (larven) groeien in de bodem. Zij eten de wortels van verschillende planten en grassen. Dit vernietigt de grasmat in de parken, grasvelden en golfbanen.
Er zijn veel chemische bestrijdingsmiddelen die effectief zal doden de larven en volwassen Japanse kevers. U kunt zelfs proberen de biologische methoden als een effectieve manier voor ongediertebestrijding. De volgende methoden helpen u antwoord op de vraag, hoe zich te ontdoen van de Japanse kevers?
Het regelen van de larven; U kunt ontdoen van de larven door sproeien de tuin of erf met Milky Spore poeder. Dit poeder bevat bacteriën die worden ingenomen door de larven. The bacteriën vermenigvuldigen zich in de larven tot ze sterven. U kunt gebruik maken van deze methode eenmaal in eind juli tot begin augustus. Hoewel, dit kan geen sprake van een aanzienlijke vermindering van de grub bevolking voor minstens 2 tot 3 jaar. Dit poeder is veilig te gebruiken wanneer kinderen en huisdieren in de buurt zijn. Een andere milieuvriendelijke veilige methode is het gebruik van nematoden. Mogelijk moet u meer dan een verzoek om zich te ontdoen van de larven voor goed. ; U kan vernietigen de eieren doordat uw gazon aanzienlijk uitdrogen tussen drenken. Veel chemische insecticiden in de vorm van sprays en granulaten zijn effectief in het beheersen van de larven. ; Controlling de Adult Japanse Kevers; Japanse kever controle is een zeer moeilijke opgave. De beste manier om zich te ontdoen van de kevers neemt een emmer sop door middel van uw tuin vroeg op dag breken. De kevers zijn langzaam en traag in deze tijd, en kun je gewoon plukken en verdrinken ze in een sopje! Deze techniek werkt goed wanneer de Japanse kevers zijn minder actief en zijn weinig in aantal. ; Je kunt je voorbereiden huisgemaakte Japanse kever valkuil. Er zijn twee soorten van vallen, een die vrouwelijke kevers feromonen en de andere dat de geur van zijn favoriete voedsel gebruikt gebruikt. U kunt deze vallen downwind en ver weg uit de planten die u wilt beveiligen. Extra voorzichtig bij het gebruik van deze vallen als ze kunnen trekken meer kevers dan je kunt vangen. ; Planting Interplant Mirabilis, ridderspoor, witte geraniums, rood Buckeyes en dwerg Buckeyes centrales is ook een goede optie. De bloemen van deze planten aan te trekken en vergif de kevers. De bladeren van de Castor boon plant gif Japanese kevers. U moet ervoor zorgen dat kinderen en huisdieren zijn weggehouden van deze giftige planten; Spray planten met Neem olie weg te houden Japanse kevers. Neem olie is een natuurlijke Japanse kever afstotend. Een andere natuurlijke Japanse kever afweermiddel is met behulp van een spray gemaakt van knoflook. ; Homemade Japanse Beetle Trap
Ingrediënten:; 1 kopje water, 1 / 4 kopje suiker, 1 geprakte banaan, 1 pkg gist
Bereidingswijze:; oplossen suiker en gist in het water. Voeg geprakte banaan aan de suiker water. Meng goed. Giet het mengsel in een liter melkkannetje. Met de top af, plaats de kan in een gebied waar de Japanse Beetles verzamelen. De fermentatie en geur van het aas trekt de kevers te krijgen aangetrokken tot de fermentatie en geur van het mengsel en dwingen hen te krijgen in maar laat ze niet uit.
Het is gezien dat spar, arborvitae, sparren, dennen Hemlock rododendron en niet aangevallen door de Japanse kevers. Lila, magnolia, hulst, Euonymus, are kornoelje, buxus en rode esdoorn ook gevonden bestand te zijn tegen de Japanse kevers. Bloemen die resistent zijn tegen de Japanse kevers zijn ageratum, leeuwebek, akelei, Begonia en yucca. Sommige groenten, zoals uien, koolraap, bloemkool rode paprika, sla, tomaat en peterselie ook gevonden worden resistent is tegen deze insecten.
Probeer de bovengenoemde aanbeveling om de groei van de Japanse kevers controle. Deze traditionele technieken zijn effectief tot op zekere hoogte bij het wegwerken van deze vraatzuchtige insecten uit het land van de rijzende zon.

No comments:

Post a Comment