Sunday 18 December 2011

Relatie advies voor Women on Understanding Mannen

Dus, als je in de war door het gedrag van uw man, kan ik u helpen rechte krijg je Y-chromosoom feiten. Dit artikel gaat over om u in de mannelijke geest - en gaat om u te helpen zin van het (hopelijk).
In de loop der jaren hebben vrouwen (en zelfs sommige mannen) maakte vele pogingen in het proberen om mannen beter te begrijpen. In onze zoektocht naar mannen te begrijpen, ontdekten we dat de meeste mannen de neiging om een ​​vage omtrek van een idee hebben op wat ze echt willen of nodig hebben van hun vrouwen. Ze lijken altijd te zeggen wat, maar uiteindelijk iets anders te doen. Deze gemengde berichten die altijd eindigden ze sturen, links ons gevoel verbijsterd en verward.
Misschien als we allemaal moesten gaan denken als mannen, dan zou de man-vrouw relatie waarschijnlijk naar een heel nieuw niveau. Dus de volgende keer dat je man iets doet dat is echt vervelend, zet jezelf in zijn schoenen.
De meeste vrouwen hebben de neiging te jammeren en kribbe over hun problemen, gewoon omdat ze willen deze problemen worden erkend, terwijl mannen op de andere kant hebben de neiging om crib over problemen omdat ze op zoek zijn naar oplossingen voor deze problemen. Uiteraard gaan er worden veel verschillen zijn tussen een man en een vrouw oogpunt en hoe ze zullen reageren wanneer onder druk zetten.
Zelden mannen eigenlijk over na te denken schriftelijk ons ​​vrouwen die lieve kleine liefdesbrieven, en zelden ze zelfs denken aan het sturen van kaarten en bloemen. Dus, als je uiteindelijk gefrustreerd met je man omdat zijn gebrek aan romantiek, zou het goed te bedenken dat de mensen niet doen denk altijd over deze lijnen. Ze kunnen zorgen te maken over hun seksleven en waarom het niet alle geweldig, maar als het gaat om romantiek, mannen lijken niet de fundamentele gen. De reden echter, voor hun gebrek aan interesse en het gebrek aan romantiek is omdat hun idee van 'romantische' is heel anders dan die van ons.
Dus, als je het gevoel dat dit is maak je je zorgen, dan delen met je man die je graag zou bloemen verzonden naar uw kantoor. Maak je geen zorgen als hij niet onmiddellijk reageren, hij heeft waarschijnlijk veel aan zijn hoofd gedaan. Ja, is dit gebrek aan belangstelling voor romantiek dat mannen minder karakter dan ons vrouwen? Absoluut niet!
Heeft uw man lijkt echt belangeloze als je praat over iets dat heel belangrijk voor je? Heb je soms het gevoel dat je problemen met je relatie met en je echt wilt over praten? Heeft uw man lijken minder enthousiast, zelfs geïrriteerd, wanneer je er op staat te praten over dit probleem meteen? Vaker wel dan niet, mannen de voorkeur geven om hun problemen voor zichzelf te houden en na te denken over hen in plaats van te bespreken hen de voorkeur. Dit is echter niet betekent dat uw man is niet in staat van praten of communiceren met je, het betekent gewoon dat hij liever de situatie te begrijpen, analyseren en dan misschien over praten. De meeste van de tijd, een man zouden waarschijnlijk moeten komen met iets vaste en concrete voordat hij iets kan zeggen of proberen te komen met een oplossing voor het probleem, in plaats van slaan rond de struik en het bespreken van een aantal verschillende opties.
Vrouwen hebben de neiging om hardop te denken over hun problemen en om te praten of elk aspect van de kwestie te bespreken liever, maar dit betekent niet dat mannen moeten dezelfde zijn. Als het gaat om communicatie, zou het je goed doen om je man te geven meer ruimte. Wanneer hij klaar is om te praten met u, dan hem om je aanpak mogelijk te maken. Blijven vertellen zelf dat de twee van u zijn totaal verschillend wezens, en als het gaat om communiceren, mannen en vrouwen hebben altijd verschillende stijlen.
Wees niet boos als je niet exact dezelfde reactie krijgt die je zou willen of verwachten. Mannen zijn taaie beestjes om erachter te komen. Dus de volgende keer dat je overstuur bent met je man, probeer te denken over het probleem in de manier waarop hij waarschijnlijk zou doen. Gewoon om het feit dat mannen denk op verschillende manieren bij ons zou zeker Til een zware last op je schouders te erkennen. Dus, doe de volgende keer dat hij optreedt in een rare manier, niet zweet. Dit betekent niet dat hij niet de zorg over jou. Hij denkt waarschijnlijk gewoon anders dan de manier waarop je doet.
Meer Verbindingen Advies over Understanding Mannen, meteen al vanaf de kindertijd, zijn mannen geleerd om extreem worden losgekoppeld van hun diepste gevoelens. Vrouwen zijn opgevoed om te verwachten hun mannen te sterk, dominant en in controle. Volgens de enquêtes, de meeste mensen denken dat ontrouw is alleen de derde oorzaak voor de meeste echtscheidingen, na incompatibiliteit en communicatie problemen. Mannen echter zeer zelden te vinden van het comfort dat ze op zoek bent door middel van zaken. Ja, zou het wreed dat over hen zeggen.
Die mannen die hebben geprobeerd de relatie counseling zeggen dat buitenechtelijke affaires alleen helpt om samengestelde hun gevoelens van wanhoop, schuld en isolatie, wat leidt tot depressie. Die mannen die van genegenheid en intimiteit uitgehongerd thuis zal zo nu en ontwikkelen seks verslavingen. Net als een bulimisch, is een bedrieger gewoon proberen om een ​​lege emotionele leegte te vullen.
Vrouwen zijn echter meer geluk omdat ze gemakkelijk kunnen hun emotionele gevoelens voldoen door te verbinden met hun vrienden, hun kinderen. Maar, in onze man-is-the-pijler samenleving, geslacht is waarschijnlijk de enige manier waarop mensen kunnen gaan about het bereiken van emotionele verbondenheid. Daarom, zelfs als een man niet echt zijn broek uit te nemen, de meeste vrouwen zouden emotionele cheating beschouwen als net zo slecht, of zelfs erger dan fysieke cheating.
Wanneer een man wordt ontrouw, hij misschien niet denken van de gevolgen die zal volgen of hoe hij-partner kan voelen - want hij is gevangen in de hitte van het moment. Ja, het is het niveau van respect en de inzet niveaus die je hebt en dat je partner heeft die zal bepalen of je relatie zal werken. Door eerbiediging, open communicatie en zorgzame, zult u kunnen je man beter te begrijpen en de kansen van u relatie uitwerken zal sterker.
Dit is natuurlijk, is de relatie advies dat ik zou geven aan alle vrouwen zoals ikzelf. Nu is het aan jou - of je wilt het advies volgen, of u ervoor kiest om het te negeren. Vergeet niet, de stap die u neemt kon maken of jouw relaties te verbreken.

No comments:

Post a Comment