Thursday 1 December 2011

Building Barn Doors - Hoe een schuur deur Bouw

Helaas, in tegenstelling tot wijn, een schuur deur niet echt leeftijd goed. Een oude schuur deur toont verklikker tekenen van bederf, zoals schimmelvorming aan de oppervlakte, water en hout bederf zwakte. Niet op de roest en creakiness van het scharnier op te noemen! Je ziet deze borden en u weet dat uw oude deur heeft om te gaan. Niet uw paard stal beter verdienen? Uw koeien zeker behoefte aan een beter onderhouden huis. Dus hoe je een schuur deur te bouwen? Hier zijn een aantal aanwijzingen en details om een ​​schuur deur te bouwen.
Meer informatie over Building Barn Doors
Wat je nodig hebt; 8 voet LVL balken (aantal zal afhangen van de grootte van de deur worden gebouwd); Eik / Maple hardhout raden; Tabel zag; Hammer, Mitter, Schuur scharnieren; nagels; Bolt, Details om een ​​schuur deur Bouw
Het eerste wat je nodig hebt tijdens de bouw van schuur deuren te controleren is of de deur frame is goed. Als de deur frame is gechipt, gebroken of gekanteld moet worden bevestigd of vervangen. Als je het niet vaststellen van de defecte frame, zal je niet de juiste afmetingen en uw schuurdeur zullen alle verkeerd zijn vastgesteld, en je zal op lange termijn problemen het hoofd te openen en sluiten van de schuur deuren. ; De volgende stap is om te beslissen of de schuur deuren moeten binnen of naar buiten open. Hoewel deze stap lijkt een beetje debiele, het is heel belangrijk en mag niet worden genegeerd, vooral als je leeft in gebieden met goede sneeuw. Als je leeft in een gebied met aanzienlijke sneeuwval, zou het zinvol zijn om de deur te openen naar binnen have. ; De volgende stap is het meten van de deuropening. Het is altijd gunstig, terwijl het bouwen schuur deuren naar een ruwe schets van de verwachte deur met alle metingen hebben. Voor dit voorbeeld, laten we aannemen dat je een perfect vierkant 10 FT × 10 m deuropening. U moet 2 planken, elk iets minder dan 10 m lang en minder dan 5 m breed. U moet laat een kleine ruimte onder de schuurdeur om rekening te houden bodembeweging. Als je de perfecte meting te nemen en als die er zijn wijzigingen in het niveau van de grond als gevolg van klimaatveranderingen, dan zal de deur te krijgen vastgelopen. Het kleine verschil in de breedtes zullen worden verantwoord door de deur frame en scharnieren. ; Snijd de LVL borden naar de benodigde metingen. LVL staat voor gelamineerd fineer timmerhout. Het is een bewerkte hout dat is lichter, nog sterker dan de eigenlijke hout, en is bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Zet een nagel aan de raad. Zodra u klaar bent de deur, nagel de andere kant van het bord. Herhaal dit proces met de andere deur ook. ; Zodra de deuren klaar zijn, bevestig de scharnieren van de deuren. Ruimte ze uit, een aan elke kant en een aan het centrum. Boor de gaten in de deur van de schroeven. Je gaat een paar handlangers op te halen uw deur. Pak de deur en de scharnieren aan de planken nagel. Denk eens terug over de vraag of besloot je om de deur naar binnen of naar open voordat spijkeren de scharnieren inch verzinkte 2-inch nagels. De nagels moeten van mooie goede kwaliteit, omdat je zij werkzaam zijn, op lange termijn op een aantal mooie zware spul. Daarnaast zullen ze ook worden blootgesteld aan een aantal ruwe weer, dus zorg ervoor dat ze gegalvaniseerd zijn. ; Vergeet niet om de schroef een grendel op de deur! Bevestig een bout aan uw deur te houden gesloten. ; Het proces voor het bouwen schuur deuren is eenvoudig, hoewel de lange en fysiek uitdagend. Het zou nemen de meeste van uw zondag. Is dat natuurlijk als alle materiaal op voorhand gekocht!

No comments:

Post a Comment