Sunday 4 December 2011

Haarkleuring Advies

Haarkleur is technisch gewoon een combinatie van licht reflecterende uit je haar as. Deze combinaties zijn afhankelijk van de gebruikte pigmenten en het licht dat ze worden gezien inch Er zijn verschillende soorten van de haarkleur, de permanente haarkleur verandert permanent de manier waarop je haarschacht eruit ziet, en reflecteert het licht. Het kan niet worden uitgewassen, en de enige manier om het proces om te keren, om te gaan via een andere chemische processen. Dus, ga voor een permanente haarkleur alleen als je een verandering op lange termijn willen.
Het is niet raadzaam om de kleur haar dat al eerder is gekleurd door metaalkleuren of zelfs kruiden zoals henna.
Die haarverlies kleur te kiezen
Haarkleuring mag niet worden een geïnspireerde beslissing. Wat ziet er goed uit op een huid toon kan slecht op een ander persoon. Kies altijd een kleur op basis van uw huidskleur. Te vertellen of u een warm of koel huid hebben, hier is een test. Heb je tan? Dan bent u een warm teint. Aan de andere kant, doe je verbrandt voordat je tan? Dan bent u een koele toon. Warme huidtinten, zal olijven of tarwe gelaatskleur er goed uitzien met een gouden kap - bronzen of tinten donkerder dan de huid. Latino's, Aziaten en Afro-Amerikanen vallen in deze categorie. Nacht zwart is geen goed idee met een huidskleur, het maakt alleen de huid er uitgewassen. De andere teint toon is cool, die er goed uitzien met kastanjebruin en koper kleuren. Reds maken bijna alle haren interessant, maar niet alle nuances van rood te gaan met alle huidtypes.
Een ander ding om te onthouden is de ondertoon. De kleur die het haar is te zien in is eigenlijk het licht weerkaatst het oppervlak van je haar streng. Er is altijd een tint lichter is dan degene die je hebt toegepast, die weerkaatsen op je haar en geeft het glans. Als dat is prettig met uw huid toon, het werkt, anders eindig je met een ongewenste halo.
Voor grijze dekking, zal een permanente kleur meer geschikt zijn, maar dan, als je er niet klaar voor een blijvende verandering, gaan voor een semi-permanente schaduw, een tint lichter dan je kleur. Dit zal verbergen grijs en maken het gemarkeerd weergegeven.
Het is een goed idee om een ​​streng test te doen op je haar voordat je een besluit over de schaduw die u wilt. Natuurlijk, tegenwoordig is de eenvoudig te gebruiken self-applicatie haren kleuren geven je een kijkje van de kleur zal je uiteindelijk eindigen met sneak. Maar nogmaals, zal de haarkleur van het model op de verpakking niet echt identiek zijn aan de kleur die je als het verschijnt op je hoofd. Je moet ook rekening houden met uw basiskleur, als het donker is dan is elke kleur zal niet staan ​​te veel uit.
Als u tevreden bent met een streng test, zorg ervoor dat je op de kleur na de natuurlijke toepassing voor dezelfde tijd, op dezelfde kleurschakering te krijgen.
Aanvraag advies
Ben jij een amateur en krijgen in de haarkleur kijken voor de eerste keer beginnen met een semi-permanente kleur, niet permanent. Het voordeel is dat de semi-permanente kleuren tend om af te wassen na een paar shampoo, dus als je niet zeker bent van het resultaat, niet veel schade zal worden gedaan. Echter, als het doel van een haarkleuring is grijsdekking, semi-permanente misschien niet helemaal het werk doen. In ieder geval is het een goed idee om ten minste twee dagen wachten na een shampoo voordat u start met een haarkleuring. Zelfs dan moet er diepe conditioning gedaan voordat het haar te kleuren.
Na het doen van de streng-test, volg de fabrikant advies voor de stappen voor het aanbrengen van de kleur, alsmede het mengen van het. Denk eraan, dit is een zeer krachtige chemische en verkeerd mengen of applicatie kan je haar in gevaar brengen. Verdeel het haar in 1/4e inch of ½ inch stands en ga aan de kleur. De tips, de laatste centimeter van je haar is poreuzer dan de rest, vooral als je lang haar hebt. Dus start het toepassen van kleur van de hoofdhuid einde van het haar, maar vergeet niet om goed dep tot het laatste end, speciaal als het semi-permanente kleuring.
Na de aanbevolen tijd, goed afwassen, maar nooit vergeten om een ​​conditioner gebruiken, het werkt als een kleur fixer, zelfs als het niet al een kleur tot vaststelling van conditioner genoemd.
Gekleurd haar voegt daaraan toe dat Zing aan een gezicht. Experiment, maar niet overboord gaan.

No comments:

Post a Comment