Saturday 3 March 2012

Schuifdeur Door Repair

Als uw schuifdeur is in verval of niet soepel schuiven en te vervangen is niet de enige optie. U kunt nog steeds redden het, door middel van reparatie is. Meestal zijn deze vormen van home improvement problemen zijn niet zo moeilijk op te lossen, en glijden hordeur reparatie kan gemakkelijk gedaan worden door iedereen. Sommige mensen liever glazen schuifdeuren die nog gevoeliger te hanteren. Dit artikel is een kleine tutorial over schuifdeur deur te repareren. Ik zal wijzen op de meest voorkomende problemen die zich voordoen met schuifdeur deuren. Alleen in extreme omstandigheden van verval, schuifdeur deur vervangen is een optie. Het merendeel van de problemen kunnen worden vastgesteld en wat meer is zal ik laten zien hoe je aan! Het opknappen van dingen op je eigen kunnen niet alleen geld besparen, maar is ook erg leuk. Hangt, hoe je het bekijkt.
Repareren van een schuifdeur Deur
Hier zal ik een lijst van alle grote problemen en de oplossingen.
Probleem 1: Deur Gets Stuck!
Oplossing: De reden voor dit probleem is meestal slecht roller wielen! Kosten te besparen, zijn roller wielen van uw schuifdeur schuifpui in het algemeen uit van mindere plastic. Het plastic is over het algemeen licht van gewicht en ook fragiel. De meeste problemen met huishoudelijke apparaten optreden omdat de fabrikant in het algemeen compromissen kwaliteit voor terugdringen van de kosten van het apparaat. Een ander probleem is dat het algemeen al deze producten niet in de praktijk getest. Dat is zij over het algemeen niet onderworpen aan de stresstests of kwaliteit te controleren.
Het gebruikte materiaal is niet getest, want hoe het zal reageren op de veranderende weersomstandigheden.Dus, wat meestal wat er gebeurt is dat onder grote schommelingen van de temperatuur, de kunststof bros wordt en breekt onder uitgeoefende kracht. Controleer of de rollen worden afgebroken op deze manier. Als ze inderdaad gebroken, dan bent u het slepen van de deur door de sleuf in plaats van te rollen. Dat is de reden waarom de deur komt te zitten, als gevolg van wrijving.
De oplossing voor dit probleem is eenvoudig genoeg. De vervanging van de rollen is niet zo moeilijk of duur zijn. Schuifdeur deur onderdelen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in alle hardware winkels. Koop wat nieuwe schuifdeur deur rollen. Ga voor een betere kwaliteit rollen en ervoor zorgen dat ze dezelfde haken als de oude. Allereerst heb je de schuifdeur uit de weg. Verwijder vervolgens de oude rollen door het losmaken van hun haken met een schroevendraaier. Zet de nieuwe in de plaats en uw schuifdeur is terug naar zijn oude soepele schuifdeuren zelf!
Andere reden voor de deur komen te zitten kan stof of vuil in de roller slots opgebouwd in de tijd te zijn. Ook in dit geval, verwijder de schuifdeur, het reinigen van de stof met de stofzuiger of gewoon stof het af met een borstel. Zodra de sleuf kanaal schoon, moet uw deur terug naar schuiven zoals het was!
Probleem 2: Deur blijft vallen Out!
Oplossing: De reden zou kunnen zijn dat de deur is verdomme veel te kort en dat is waarom het houdt op het verkrijgen van losgeraakt van "slots", als er een verticale beweging in plaats van horizontaal. Maak je geen zorgen, is uw schuifdeur niet gedoemd. Alle schuifdeuren zijn voorzien van in hoogte verstelbaar faciliteit. De hoogteverstelling van de schuifdeur deur wordt gedaan met behulp van een schroef. De verstelbare schroeven gelegen aan de boven-en onderkant van de deur doen de truc. Draai gewoon de schroeven en de hoogte van de deur als u wilt.
Dit zijn twee grote problemen die u kunt tegenkomen en hun oplossingen. Hoop dat na het lezen van dit artikel op schuifdeur deur reparatie, zult u in staat om gemakkelijk op te lossen.

No comments:

Post a Comment