Sunday, 8 April 2012

Zelfgemaakte Skin Whitener

Eerlijke huid is vele malen beschouwd als een belangrijke troef voor een persoon. Hoewel, het is niet zo dat blanke huid is de primaire functie te goed uitziende, mensen maak je klaar om iets te doen voor het hebben van een wittere huid. Verrassend, mensen met een lichte huid te zetten in hun beste inspanningen om de huid meer wit. Een heleboel dingen kunnen worden gedaan om een ​​lichtere huidskleur dan de oorspronkelijke zijn. Diverse huid whitening producten zoals crèmes, lotions, enz. zijn beschikbaar. Natuurlijke huidverzorging is het beste. Veel mensen gebruiken liever een natuurlijke huid witmakers als deze hebben geen bijwerkingen en de resultaten zijn duurzaam. Dus, laat ons kijk naar sommige van de zelfgemaakte huid witmakers die een mooie huid hebben.
Meest populair Skin Melkpoeder
Amandelen; Neem enkele amandelen en stamp ze fijn. Neem verse melk in een kommetje en voeg dit amandelpoeder aan de melk. Van toepassing op het gezicht en laat het 15 minuten. Nu was het gezicht met water. Herhaal het gebruik van dit masker driemaal per week.
Genieten van amandelen in een kom met water 's nachts. Schil ze in de ochtend en maken een pasta met ei wit en een paar druppels citroen. Gelden voor 15 minuten op de huid en dan afwassen.
Genieten van amandelen 's nachts. Schil ze in de ochtend en maken een pasta. Breng het over je huid na toevoeging van honing aan. Laat het drogen. Niet wachten tot het helemaal droog is. Schrobben en dan afwassen. U kunt zien dat de gloed op je huid na het gebruik van dit pakket.
Citroen, citroen sap is een milde blekende werking. Net Snij de citroen en wrijf hem over je huid. U kunt ook knijp de citroenen in een fles en bewaar het sap in de koelkast. Gebruik dit sap op de huid wanneer je vrij bent. Het toont zeer goede resultaten bij gebruik op een donkere ellebogen, onder armen en knieën.Dit is een van de makkelijk te zelfgemaakte huid bleekmiddelen gebruiken.
Neem gelijke hoeveelheid citroensap en komkommer sap. Meng ze goed en voeg een snufje kurkuma poeder aan deze oplossing. Breng het over de huid. Laat het ongeveer een half uur en dan maak het schoon met lauw water.
Sandelhout; Neem sandelhout poeder in een kom. Maak een pasta door het toevoegen van rozenwater. Breng een dikke laag van deze pasta op uw huid met een spatel. Was de huid met water eenmaal de pasta droogt en hebben een helderder en lichter ogende huid.
In een kom, neem sandelhout poeder. Voeg gelijke hoeveelheden citroensap, tomatensap en komkommer sap aan. Meng alle ingrediënten goed en de pasta. Goed laten drogen en vervolgens schoon je gezicht en zie het verschil.
Curd; Neem dikke wrongel in een kom. Breng het op je huid en laat het tot het helemaal droog. Nu wassen van de wrongel met warm water. Het herhaald gebruik zal resulteren in een zachte en eerlijker huid. Dit is een van de meest populaire huisgemaakte huid witmakers.
Oranje; Orange Pack is een van de beste zelfgemaakte huid witmakers. Verzamel sinaasappelschillen in een plaat en bewaar ze in de zon drogen. Zodra ze helemaal droog zijn, stamp ze fijn in een mixer molen tot een poeder. Voeg verse melk en maak een pasta. Toe te passen en afspoelen met lauw water na het drogen. Met behulp van deze pasta regelmatig zal uw huid tint lichter.
Aardappel; Het sap in aardappel heeft een aantal bleekmiddelen in. Dit sap werkt perfect het geven van een gelijkmatige teint. Pigmentatie en smetten te verminderen door het regelmatig gebruik. U kunt het toepassen op uw huid dagelijks met een wittere huid hebben.
De bovengenoemde zelfgemaakte skin witmakers zal niet alleen de teint eerlijker, maar zal ook helpen om het duidelijk en zelfs. Zij zullen helpen verminderen puistjes en donkere vlekken. Ook zijn ze nuttig om bruinverbrande huid te behandelen. De maximale schade aan uw huid wordt veroorzaakt door de zon, dus beschermen tegen de harde zonnestralen. Vergeet niet om voorzorgsmaatregelen te nemen terwijl u reist. Vermijd blootstelling van de huid aan Sun met behulp van Zonwering paraplu's, jassen, hoeden, enz. Je moet regelmatig gebruik maken van de zelfgemaakte skin witmakers om de beste resultaten te zien en verder te onderhouden. Zelfs als je een lichte huid, kunt u gebruik maken van de bovenstaande zelfgemaakte huid witmakers een keer per veertien dagen om de toon te handhaven en een glimmende huid. Regelmatige huidverzorging is de mantra voor een stralende en eerlijke huid.

No comments:

Post a Comment