Sunday, 8 April 2012

Stun guns voor Vrouwen

Het was een weg langs middernacht en Adrianna liep de lege rijstrook, bewust van het feit dat ze werd gestalkt door een onbekende. Nerveus, en enigszins vermoeid, begon ze lopen zo snel als ze kon. De stalker was nog steeds achter haar aan, zijn voetstappen volgt nu haar sneller. Het was nu dat het haar opviel - alles wat ze moest doen om te beschermen zelf was om uit te reiken voor de stun gun in haar tas en zichzelf te beschermen tegen de verraderlijke vreemdeling ....
Wat is precies een stun gun, en hoe is het nuttig voor vrouwen?
Stun guns zijn handig wapen voor zelfverdediging gebruikt door vrouwen. Simpel gezegd, een stun gun kan worden gedefinieerd als een hand-held elektronische apparaat dat wordt gebruikt voor zelfverdediging dat een hoog-spanningspuls uitzendt. Hoewel een stun gun gebruikt kan worden door zowel mannen als vrouwen, die onlangs veel stun gun fabrikanten zijn begonnen met de productie van stun guns specifiek gericht op vrouwen. Door de toenemende snelheid van aanvallen op vrouwen, en de dringende noodzaak van een self-defense wapen voor vrouwen - stun guns zijn gekomen als een effectieve zelfverdediging hulpmiddel voor vrouwen.
Hoe precies moet ik gebruik maken van de stun gun om mezelf te beschermen?
Om een ​​stun wapen te gebruiken, houdt de elektroden stevig tegen een aanvaller, richten op een gebied dat is moeilijker en langzamer te bewegen als de bovenste schouder en vuur. Met het oog op de aanvaller volledig de stun gun moeten continu worden toegepast voor een paar seconden de tijd kan variëren van persoon tot persoon verdoven maar over het algemeen varieert tussen 3-5 seconden.
Hoe werkt een stun gun precies in zijn werk-hoe helpt het te immobiliseren / verdoven van een persoon?
In het geval van een aanval, alles wat je hoeft te doen is brand stun gun. Wanneer u brand stun gun, de stun gun geeft een hoge spanning impuls, die wordt overgedragen in de spieren van de aanvaller. De stun gun is direct van invloed zijn ontworpen het zenuwstelsel als de spanning wordt overgedragen, de spieren werken, die zeer snel tot uitputting van het bloedsuiker door de omzetting in melkzuur allemaal in slechts enkele seconden. Deze snelle energie verlies maakt het moeilijk voor de aanvaller om te bewegen en functioneren. Naast deze, kleine neurologische impulsen die direct de spier verkeer worden onderbroken verlies van evenwicht veroorzaken en verlaten van de aanvaller in een passieve voorwaarde voor een paar minuten.
Is een stun gun volkomen veilig voor mij om te gebruiken - zijn er kansen om de spanning impuls die me terwijl ik met behulp van een stun gun?
Een stun gun zal veroorzaken geen schade aan de persoon die het gebruikt, omdat de elektrische schok die wordt uitgestoten zal niet vergaan van de persoon die verbijsterd naar de persoon doet het fantastisch. Het effect van de stun gun is alleen gelokaliseerd in het getroffen gebied en niet door het lichaam. Ook nota van het feit dat zelfs als u of de aanvaller nat is of staand in het water, zal je niet de elektrische stroom te krijgen. Vergeet niet dat zelfs als de aanvaller is dat je aanraakt, is er geen manier zal de stroom door te geven aan jou.
Hoe veilig is het om een ​​stun gun te gebruiken - Kan een stun gun doden van een persoon?
Als u gebruik maakt van een standaard juridisch gecertificeerde stun gun, dan moet u weten dat u kunt alleen de aanvaller immobiliseren gedurende enkele minuten met de hulp van een stun gun, die niet zal leiden tot een permanente schade aan de aanvaller. Hoewel na het bedwelmen van de aanvaller neuromusculaire systeem is het effect op de werking van het hart of andere vitale organen is te verwaarlozen invloed. Echter, de tijd voor herstel kan variëren van persoon tot persoon en kan overal worden tussen de vijf tot vijftien minuten.
Wat zegt de wet over de stun guns-zijn stun guns legaal in mijn omgeving?
Stun guns of andere soorten van stun apparaten zijn beperkt in sommige gebieden in verschillende landen. Vandaar, voor het kopen van een stun apparaat dat u zal moeten zorgen dat hun gebruik legaal is in uw omgeving. In het geval dat de wet in uw regio niet mogelijk is het gebruik van stun guns, dan zul je moeten zoeken naar alternatieve manieren van zelfverdediging.
Wat anders - zijn er alternatieven voor een stun gun?
Peperspray kan een geschikte vervanger voor stun guns worden. Echter, een van de belangrijkste nadelen van het gebruik van een pepperspray is het feit dat de doeltreffendheid ervan kan worden veranderd door de weersomstandigheden zoals wind of regen. In het geval dat je bent te huiverig over het gebruik van een soort van wapen, kunt u zelfs master of andere vorm van de vechtsporten zoals karate, of een kick-boksen.

No comments:

Post a Comment