Tuesday 17 April 2012

Home Interior Design Ideas

Het ontwerpen van het interieur van huis is iets wat we doen heel zelden (behalve als je een professionele home ontwerper, dat is). Maar, echt spreken, dit zijn de momenten dat we leven! Ontwerpen van onze eigen nest - niets krijgt meer mooie dan dat. Dit is het moment waarop al onze familie krijgt samen, voegt stukjes en beetjes aan het huis en zet het huis in een huis. En het is gegarandeerd - veel meer dan wonen in uw huis, zult u de dagen die u besteedt bouwen beetje bij beetje koesteren.
Maar, laten we eerlijk zijn - we zijn geen professionele home ontwerpers. Zelfs als we huren professionele ontwerpers thuis, moeten we hen een basisconcept van wat we op zoek bent. Een huis is iets heel persoonlijks. Uw huis ontwerper zal hebben miljoenen interieur design ideeën, maar het is u die aan het concept te geven. Het huis ontwerper zal altijd vragen wat het is dat je op zoek bent naar, en werken met de nerf van het idee dat je hem of haar.
Dus, de crux van dit alles is dat je nodig hebt om een ​​aantal fundamentele gevoel van wat huis ontwerpen is te hebben. Wat is het u op zoek bent in uw interieur? Dit artikel gaat niet over daadwerkelijk ontwerpen van de woning (u wordt het inhuren van een professionele om dat te doen, na al), maar over de eerste ideeën die u zullen helpen uw discussie start met de interieurarchitect te maken.
Ik heb enlisted drie belangrijke punten die u moet rekening houden bij het vaststellen van het maken van uw interieur. Hier zijn ze: -
Interieur ontwerpen Tip # 1 - Space
Het eerste ding dat je over moet denken is de ruimte uw huis biedt. Elk onderdeel van uw interieur ontwerpen zal afhangen van de vierkante meter ruimte die uw huis vloer. De dagen van de koninklijke paleizen zijn verdwenen, en huizen worden steeds kleiner met de dag. Vandaar, moet u de grootte van uw huis in gedachten te houden wanneer u de eerste ontwerpen van uw huis voorbereidt.
Ik zeg niet dat kleine woningen niet goed kunnen worden ontworpen, maar je zult gewoon nodig hebben oordeelkundige planning. Bijvoorbeeld, in plaats van het maken van een uitgestrekte bovenkast, kijk of je kunt een aantal interessante planken te bouwen binnen de muren. Interieur ontwerpers kan dat doen op interessante manieren. Als je het ontwerpen voor de slaapkamer van uw kind, dan met een hoogslaper en de studie onderstaande tabel kan een zeer interessante ruimtebesparend idee. Ook kon je een wand-televisie hebben in de slaapkamer om ruimte te besparen. Het werk van dergelijke ideeën. De vraag is niet over hoeveel ruimte je hebt in je huis, het is meer informatie over hoe u de ruimte gebruiken.
Zelfs als uw huis is groot genoeg, moet je nadenken of volstoppen met meubilair is een goed idee. Dit is de dag en de leeftijd van minimalisme, en het werkt in het huis ook. Je kunt in feite denk partities te creëren in uw kamers tot beter gebruik van de beschikbare ruimte te maken.
Interieur ontwerpen Tip 2 - Nut
De meesten van ons geven het nut van het interieur ontwerp van een achterbank wanneer ze krijten uit het huis ontwerpen. Het oog is meestal op schoonheid en zelfs onconventionele beroep, maar we nauwelijks pauzeren en na te denken, 'Hoe nuttig zal deze toevoeging zijn om het huis?' De wijze mensen onder ons zullen eerst na te denken over het gebruik van elk aspect van het huis ontwerp, ook al is het een kleine plank toegevoegd op een bepaalde muur. Bij de voorbereiding van het eerste huis te ontwerpen idee, uw eerste vraag zou moeten zijn, 'Moet ik dit ding?' en de tweede vraag zou moeten zijn, 'Zal het ziet er mooi uit?'. Denk aan dingen die in deze volgorde en je zult nauwelijks mis gaan.
Dit geldt ook wanneer u de meubels en inrichting toe te voegen aan uw huis. Voor elk onderdeel dat het interieur ontwerper wil brengen in uw huis, denken of je echt in gebruik is geweest. Dit is de plaats waar de kosten zich opstapelen. Dus is het verstandiger in meer dan een opzicht te denken over deze toevoegingen.
Interieur ontwerpen Tip # 3 - Kleur Coördinatie
Zeer weinigen van ons weten over de enorme verbetering die een kleur combinatie tot stand kan brengen in het huis te ontwerpen. In de jaren zeventig en tachtig, Amerikaanse huizen meestal bevatte enkele kleuren - zoals een slaapkamer zou worden gedaan in verschillende tinten blauw - maar de trend is drastisch veranderd in de afgelopen tijd. Nu mensen meer contrasten. Wees niet verbaasd als uw interieur ontwerper stelt een strak zwart en wit van kleur combinatie voor uw keuken. Of een andere dergelijke combinatie die kleuren die polen elkaar hebben.
Het ding is, moet je stoppen en vragen wat je echt wilt. Heb je visualiseerde een kleurencombinatie voor het concept u van plan bent? Als je hebt, laat dan de ontwerper weten. Het maakt niet uit indien de regeling is volledig uit de wereld. De ontwerper zal stel voor dat je andere opties als de regeling praktisch niet haalbaar is. Persoonlijk vind ik warmere kleuren voor de keuken, eetkamer en de woonkamer en de koelere kleuren voor de slaapkamer en de kamer waar ik gewoon lekker te luieren en te lezen. Maar natuurlijk kunt u uw eigen kleurencombinaties in het achterhoofd, en spreken met uw ontwerper als u kunt implementeren.
Dit zijn de drie belangrijkste tips die je nodig hebt in gedachten te houden. Natuurlijk, er zijn andere aspecten, zoals positie van de dingen, verlichting, meubilair en dergelijke die moeten later worden overwogen ook. Maar deze helpen om u een eerste idee van de dingen.

No comments:

Post a Comment