Thursday 12 April 2012

Carnival Game Ideeën

Carnival Games kan een goede bron van vermaak, vooral voor kinderen, bij gelegenheden zoals een school fondsenwerver of familie get-together. Eenvoudige carnaval spel ideeën kunnen verlichten van uw kind 's avonds en hem gelukkig maken. Hier hebben we een lijst samengesteld van de leuke carnaval spel ideeën die zijn gebonden aan voeg wat vonk aan uw kinderen carnavalsfeest ideeën.
Can Knockdown; Een van de simpelste spellen die kunnen worden afgespeeld op een carnaval is het blikje knockdown, waarbij de speler moet neerhalen met een pool of een piramide van blikjes, door het gooien van een bal vanaf een behoorlijke afstand. U kunt een piramide van 6 tot 10 lege blikjes en geef elke speler een tennisbal of een bal gemaakt van doek, om de structuur neer te halen. Elke speler krijgt drie kansen om af te kloppen alle blikken. De persoon die ofwel klopt beneden alle blikken of stoten het meest aantal blikken, is de winnaar en ontvangt de goodies.
Raad van bestuur Racing Met een Dice; In dit spel, bereidt u een circuit met 6 banen, het gebruik van hout of karton. U kunt gebruik maken markering pen om de rijstroken te trekken. Dan verdeel elk van de rijstroken in 8 tot 12 gelijke delen. Zes spelers kunnen dit spel spelen op een moment. Elke speler moet worden gegeven een dier, die de speler in de race zal vertegenwoordigen. Na het plaatsen van de dieren in de rijstroken, zal de operator de dobbelsteen gooien. De speler wiens baannummer komt, beweegt een stap vooruit. Op deze manier, de speler die het levert aan de finish eerste wint de race.
Boogschieten; in het boogschieten, kunt u een doelwit uit multiplex door tekening 5 concentrische cirkels, dat wil zeggen vijf cirkels in elkaar. Kleur elke cirkel met een andere kleur. Gebruik de zuigkracht getipt pijlen van het boogschieten voor kinderen. Plaats het bord op een redelijke afstand, afhankelijk van de leeftijdsgroep van kinderen die het spel te spelen. Elke speler krijgt drie kansen om de bull's eye te raken. U kunt zelfs punten voor elke cirkel, met de buitenste cirkel met de laagste punten en de cirkel in het midden met de hoogste punten. Na drie rondes, bereken dan de score van de speler, de speler met de meeste punten wordt de winnaar worden verklaard.
Bowling; Bowling kan een van de meest opwindende carnaval spelideeën voor kinderen. Je hoeft niet per se aan de verfijnde bowlingbaan te gebruiken voor dit spel, in feite kunt u een van uw eigen, veel eenvoudiger en makkelijk te spelen. Voor dit spel, kunt u gebruik maken van een jeu de boules set voor kinderen of het gebruik lege twee liter plastic flessen met een beetje zand in hen voor het evenwicht. Geef elke speler drie kansen om een ​​kleine voetbal roll met het oog op vaststelling van knock deze flessen. De speler die gooit het meest aantal flessen, wint!
Gooi de Ring; Dit is een van de eenvoudigste, maar toch, de meeste leuke carnaval spel. U moet een aantal plastic flessen en stukken karton. Vul alle flessen met zand of water en schik ze op de vloer. Dan uitgesneden ringen van het karton; terwijl je dit doet zorg ervoor dat de gaten in het centrum zijn groot genoeg voor de plastic flessen door te gaan. De speler moet staan ​​op grote afstand en proberen om de flessen ring, om te winnen. Als een variant, kunt je ook regelen goodies op de vloer in plaats van de flessen. In een dergelijk geval, de speler die ringen van deze goodies kan ze als de prijs.
U kunt dit doen enkele variaties in deze spellen dat zij de leeftijd groep waarnaar je een catering aan te passen. Deze spelletjes kunnen leuk zijn voor kinderen en tieners zowel worden. Je hoeft alleen te verhogen of de moeilijkheidsgraad naargelang de behoeften lager. Door al deze carnaval spel ideeën in je carnaval partijen, kunt u ervoor zorgen dat uw kinderen een geweldige tijd daar hebben. Maar zorg ervoor dat u genoeg goodies weg te geven hebben.

No comments:

Post a Comment