Wednesday, 25 April 2012

Bonsai Tree Care Instructies

'Bonsai' is een Japans woord voor een miniatuur pot boom. In het Chinees is het bekend als 'Penzai'. Bonsai schepping is een eeuwenoude kunst. Voor een lange tijd de techniek die gebruikt wordt doorgegeven van generatie op generatie. Er werd echter een of andere manier het geheim onthuld en nu kan iedereen hun eigen bonsai maken. Met welk doel? Nou, voor elke natuurliefhebber, die er zijn, zijn is een geweldig idee om je favoriete bomen in uw huis. Maar als je, zoals ik, hoef je niet echt de ruimte om een ​​full-size boom in je huis (dat duidelijk is), kunt u miniaturiseren de bomen hebben. Op deze manier kunt u uw cake en te eten.
Bonsai creatie is een zorgvuldige kunst en wetenschap van een specifieke vormgeving, watergift en verpotten de plant in verschillende containers met een set techniek. Bonsais kan worden gemaakt van een op hout gesteelde plant of struik plant die vertakken. De grootte is beperkt met de hulp van de kroon en wortel snoeien. Maar genoeg van. Je bent hier niet om uit te vinden hoe je een bonsai maken (het volgende artikel kan worden op die, tussen jou en mij!), Je hier zijn voor bonsai boom zorg instructies. Dus laten we beginnen!
Bonsai Tree Care Instructies # 1; Plant Psychologie: Nee, hoeft u geen psychologie te gaan studeren voor. Je hoeft alleen maar aan de eisen van de plant te begrijpen. Als menselijke wezens, planten hebben milieu-eisen ook. Deze eisen zijn specifiek voor hun natuur. Als zodanig als u een bonsai van een tropische boom, dan durf ik zeggen dat koud weer zal niet eerlijk te goed voor. Dus, kaal in het achterhoofd dat de grootte er niet toe doet, alle bomen zijn behoeften en deze behoeften moet worden voldaan.
Bonsai Tree Care Instructies # 2; Dieet Control: Betekent dit dat je nodig hebt om uw bonsai vitaminesupplementen geven? Nee! Je hoeft alleen maar om ervoor te zorgen dat u de bonsai properly water. Voor normaal formaat planten, onder of boven het water in, bij tijden, is alles goed, de planten hebben het vermogen om te werken rond het. Echter, als je een bonsai gekozen, moet u weten dat ze een beetje kieskeurig over hun voeding. Immers, je moet ze in vorm te blijven, toch? Dus zorg ervoor dat u uw bonsai, zoals Goudlokje te behandelen, niet te veel water en niet te weinig. Het moet gewoon goed!
Bonsai Tree Care Instructies # 3; Outdoor schepsel: Behoudens een paar klimatologische specificaties, bonsais zijn inherent outdoor wezens. Alleen maar omdat ze zijn klein en prachtig, niet fout te kunnen worden binnenlandse. Ze houden van het buitenleven en echt gedijen in de frisse lucht. Ze zijn echter niet zo ruig als je zou willen geloven, terugkeren naar bonsai reinigingsinstructies # 1 om te weten hoe om te beslissen in welke mate kan de bonsai buiten blijven.
Andere dan deze 3 gouden regels, moet u ervoor zorgen dat net als alle andere planten, je bonsai behandelen als familie, Alle planten gedijen wanneer ze behandeld worden als een gelijke. Dus af en toe muziek (op medium volume) en kwaliteit van de gesprekken kan wonderen doen voor de peuter plant!
Dit is waar ik aftekenen! Hoop dat je veel plezier met uw bonsai!

No comments:

Post a Comment