Saturday, 28 April 2012

Dakshingles: Tips voor het installeren Architectural Gordelroos

Elke keer dat je nodig hebt om reparatie of de shingles op het dak opnieuw te installeren, hoeft u niet naar een professional. Met een beetje gezond verstand en methode, kunt u het zelf doen. Het moet je ook voorzichtig te zijn zodat je niet kwetsen jezelf om wat geld te besparen. Hier zijn een aantal methoden, die u zou helpen om het te doen met gemak.
Pointers je moet onthouden bij het werken op het dak; Werken op het dak kan zeer gevaarlijk zijn en passende voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen, zodat er helemaal geen ongelukken. ; Het is altijd beter om iemand te laten weten dat u bezig bent op het dak, of beter dus neem een ​​helper om u te helpen met de diversen. ; Een ladder moet worden gebruikt dat is hoog en sterk genoeg voor de baan die je wilt doen. Voordat je omhoog en omlaag ervoor te zorgen dat de ladder veilig geaard is. ; Wees voorzichtig bij het doen van dit soort van een baan, vooral wanneer u werkt in de buurt van hoogspanningslijnen, leidingen of antennes. Probeer niet aan te raken of weg als u werkt op een metalen ladder verblijf. ; Begin niet met het werk in een natte weer of koud weer, op een dag wanneer het sneeuwt. De suggestie zou zijn dat proberen te laten zelfs de ochtenddauw verdampen bij het starten van de werkzaamheden van de werkzaamheden. ; Draag altijd een zware, rubber-zolen schoenen, die een goede grip hebben, zou daarom ook niet slippen. Ook het niet dragen van losse-fit kleding. ; Als de schuine van het dak is meer dan zes centimeter voor elke twaalf centimeter, dan is het gebruik van het dak beugels en snowboards is een must voor extra ondersteuning van de voet te krijgen. De shingles en de instrumenten moeten worden binnen de gemakkelijke toegang, zodat ze niet schuiven van het dak af. ; Het dakvlak moet schoon worden gehouden en vrije vorm nagels en losse gordelroos kan ertoe leiden dat u uitglijden en vallen. ; Laat mensen weten dat u bezig bent zo op het dak dat het deel van het dak u werkt op, kunnen ze vermijden lopen eronder. ; Benodigde materialen
De materialen die worden verstrekt, zijn gordelroos, die verkocht worden in vierkantjes. De meesten van hen samen, zodat er drie of vier shingles per vierkante balen. De lengte en de breedte als het dak moet worden gemeten en volgens de metingen, gordelroos moeten worden gekocht, hoewel je koopt een beetje extra, het is beter omdat de gordelroos meestal worden verspild als ze vallen en breken. Ongeveer twee en een half pond van de nagels zijn ook vereist voor iedere vierkant van shingle.15 pond bitumineuze dakbedekking is nodig om het dak onder de gordelroos te dekken. Bij het selecteren van de gordelroos wat moeten worden gecontroleerd zijn de stijl, het type en de grootte van de shingles. De selectie moet worden gebaseerd op de soort en kwaliteit die nodig zijn voor het gebouw. Het doel van het gebouw, de helling van het dak, de plaatselijke weersomstandigheden en de architectuur van het gebouw zijn enkele van de factoren die moeten worden gehouden. De blootstelling van de shingle is ook te worden beschouwd en de meeste van de tijd de fabrikant specificeert het.
Tips om Architectural Gordelroos te installeren
Deze bijzondere gordelroos zijn wel architectonische gordelroos, aangezien zij geven een driedimensionaal uiterlijk en worden geleverd met een veertig-jaar garantie. Ze zijn gebouwd van asfalt en minerale korrels, waardoor ze langer mee anderen. Ze zijn handige optie voor de aannemers, omdat ze eenvoudig te installeren. De oude shingles worden verwijderd uit het dak en de oude lijnen zijn gemarkeerd door krijt omdat er zou een dubbele gelaagdheid zijn. Er is wind aangedreven baffle die helpt als er regen komt in het, het kan gewoon daar zijn en omdat het bedekt is met heup-en nok gordelroos, het geeft een architectonische driedimensionale look. Een nieuwe ijs en water barrière is ook geïnstalleerd op de nok, zodat het ijs op te bouwen in de goten niet van toepassing zou geen opwaartse kracht onder de nieuwe gordelroos.
Dus ik hoop dat deze methoden u te helpen bij het installeren van de architectonische shingles die je hebt.

No comments:

Post a Comment