Sunday 15 April 2012

Hoe Pet Geur Verwijderen uit Carpet

De keerzijde van het hebben van uw huisdier pooch rove vrij rond het huis is de puinhoop die het zal maken. Er zijn nogal wat verplichtingen en vrees dat een huisdier en'tails '. Je kunt trainen een huisdier zoveel als je wilt, maar er zullen momenten zijn dat de hond zal alleen laten gaan op het tapijt. Het probleem wordt nog verergerd als het tapijt begint stinkende, waarin de hond voor een 'optie' veel dichter dan de dichtstbijzijnde brandkraan. Een Stinky tapijt zal aantrekken en afstoten vlooien gasten in plaats van andersom. Dus wat te doen als uw huisdier beslist om 'bevrijden' op uw kostbare tapijt? U kunt nauwelijks blijven kopen nieuwe vloerbedekking voor uw huis. Maar het is mogelijk om het tapijt te reinigen. Dus vandaag, leren hoe je huisdier geur te verwijderen uit tapijt.
Het verwijderen van Pet geur van Carpet
Nou, eerst iets anders. Leer je lessen. Probeer het houden van uw huisdier uit de buurt van tapijt kamers of laat het niet te lang hangen. Een herhaling van deze ervaring wordt best vermeden ... Terug naar het heden. Nu dat het huisdier heeft een slechte baan, hoe huisdier geur te verwijderen uit tapijt gedaan?
Het besmeuren is het best omschreven in de vroegste stadia voordat de geur wordt ook in het tapijt. Dus zorg ervoor dat u het tapijt schoon zo spoedig mogelijk. Gewoon oppakken van de rommel is niet van plan om te helpen. Je moet eerst rond te kijken voor de volle omvang van de schade. In het geval dat het niet goed zichtbaar, dan kunt u gebruik maken van een zwart-lamp om te zoeken naar de locatie van het ongeval. ; Het is belangrijk dat u de gekleurde ter plaatse met behulp van water extractie tapijt reiniging van machines schoon te maken of op zijn minst een bijzondere tapijtshampoo machine. Zorg ervoor dat je niet uiteindelijk met behulp van ammoniak gebaseerde schoonmaakmiddelen want ze zullen alleen maar verergeren de geur. Ammoniak lijkt op de geur van afval, zodat de hond zouden kunnen worden misleid in het gebruik van dezelfde plek opnieuw. Ook voor zorgen dat je niet een haardroger of stoomschepen worden gebruikt als ze alleen vast te stellen de geuren sterker in het tapijt. ; U kunt gebruik maken van verschillende soorten deodorants als per uw keuze. Geurverdrijvend poeder houdt uw tapijt ruiken fris. Aan de andere kant kunt u ook gebruik maken van azijn om het tapijt geurtjes. Bicarbonaat is ook een goede deodorant voor degenen die liever een ongeparfumeerde deodorant. ; Stofzuig de plek weer om ervoor te zorgen dat de vuile water absoluut uitgezogen. Soms als het tapijt niet wordt schoongemaakt snel genoeg, de urine sijpelt in het tapijt en draait later onverwacht. Dit heet wicking. Een andere optie om wicking stoppen is om een ​​dikke oude doek op de vlek en leg iets zwaars op de doek. Dit zal een spons effect op de wicking. Maar zorg ervoor dat de zware ding bleef op de doek niet is te waardevol! U kunt ook elektrische luchtreinigers voor het reinigen van alle resterende luchtjes. ; Als alle niet lukt, dan ring tot een professionele tapijtreiniger. , Ik weet zeker dat je niet wil dat dit nogmaals gebeurt. Zoek de oorzaak waarom de hond bevuild het tapijt. Als dit een eenmalige zaak, is het goed. Maar als het verandert in een routine, dient te worden beteugeld. Zorg ervoor dat iemand er wanneer uw huisdier wil wonen natuur te bellen! Soms is de hond kan dat tapijt voelt is een geschikte plaats om zich te ontlasten vanwege de geur. In dat geval moet u blijven gebruiken desodorantia om deze mythe te ontmoedigen.

No comments:

Post a Comment