Saturday, 7 April 2012

Engagement Ring Finger: welke vinger Is de verlovingsring Go On?

Een verlovingsring is meer dan alleen een stukje van mousserende sieraden. Het is een getuigenis van de liefde en de inzet van een paar en het feit dat de vrouw die nu draagt ​​de ring is verloofd. Als mannen stellen voor om hun toekomstige bruiden, presenteren ze deze engagement ringen als verloving geschenken aan de vrouwen die ze liefhebben. In sommige gevallen vervangt de belofte ringen die meestal wordt geschonken als een aanwijzing, dat er samen een kans op een toekomst. Door het geven van een verlovingsring, is deze belofte verzegeld in steen om zo te zeggen en het is een manier om de wereld te vertellen dat de persoon heeft een verbintenis tot iemand anders gemaakt. Er zijn ook tijden dat een vrouw koopt haar partner een verlovingsring. Bekend als mannelijke verlovingsringen, worden deze gedragen om het naderende huwelijk (ik persoonlijk denk dat het een manier van vertellen de vrouwen die er zijn die dit is mijn man zo, afblijven!) Betekenen. Echter dat gezegd hebbende, niet veel van ons weten, met betrekking tot de verlovingsring welke vinger gaat door. Ja, hoe wordt besloten dat voor de verlovingsring die vinger is de meest passende? Nou, het antwoord dat varieert volgens de traditie van verschillende landen. Terwijl in de meeste westerse landen, moet u het liefst op de verlovingsring slip op de vierde vinger van links een persoon met de hand, in landen als Polen en Oekraïne traditie schrijft voor dat de ring worden gedragen aan de rechterkant. Er zijn vele eeuwenoude tradities die de keuze van de verlovingsring vinger vast te stellen.
Engagement Ring - welke vinger Is de verlovingsring Go On?
Er zijn vele vroege gewoontes en tradities die bepalen aan welke vinger naar verlovingsringen dragen op. De meest populaire geloof is dat de vierde vinger van de linkerhand wordt beschouwd als de veina amoris of de ader van de liefde, wat betekent dat de aderen rechtstreeks verbonden zijn met het hart. Vandaar dat de traditie van het dragen van de verlovingsring aan de vinger die leidt direct naar het hart, als symbool van de liefde.
In landen als Frankrijk, Spanje en Duitsland, de traditie is voor de presentatie van de verlovingsring aan de rechterkant als er bepaalde overtuigingen die een negatieve connotatie te hechten aan de linkerhand. Dit komt omdat het Latijnse woord voor links is sinistra, een woord dat zich ontwikkeld tot het Engels sinistere en het Latijnse equivalent voor rechts is Dexter, dat uitgroeide tot handvaardigheid. Dus, terwijl links stond voor de negatieve element, werd het recht als goed beschouwd.
Er zijn bepaalde religieuze redenen voor het kiezen van een specifieke verlovingsring vinger. Bijvoorbeeld, in de Joodse cultuur, paartjes plaats de trouwring aan de rechterhand tijdens de huwelijksceremonie en draag hem aan de linkerkant post - ceremonie.
Engagement Ring Etiquette - tijdens de huwelijksceremonie
Het dilemma, zoals bedoeld met de plaats waar de verlovingsring vaak ontstaat op het D-Day, wanneer de trouwring moet worden gedragen. Terwijl een verlovingsring betekent een intentie om te trouwen, trouwringen tonen een daadwerkelijke huwelijk. De etiquette schrijft meestal dat de verlovingsring en trouwring gaan op de linkerhand. Net voor het lopen door het gangpad, de bruid beweegt de verlovingsring naar de tegenoverliggende kant. Na de ceremonie, kan ze hem terug in de linker hand voor de trouwring. Sommige vrouwen gewoon laten hun ringen aan hun vingers en schakel het plaatsen van de ringen later.
Dus of je nu iemand willen een mooie diamanten verlovingsring of iemand die hoopt te ontvangen is, wetende verlovingsring tradities is handig voor het maken van een gefundeerde beslissing te geven.

No comments:

Post a Comment