Friday, 27 April 2012

Faux Finish Schilderij: Leer Faux afwerkingstechnieken

Een van de meest populaire trends in interieur decoratie voor de woning is faux finish schilderen. En dat is niet verwonderlijk at all! Immers, een faux finish niet zo veel voor een kamer die anders is saai en vervelend. Het kan creëren diepte en textuur, voeg een vleugje elegantie of een vleugje kleur, of gewoon een unieke ambiance. Er zijn zo veel faux afwerkingen om uit te kiezen, zoals: leer faux finish; faux wolken; denim faux finish; faux baksteen afwerking; zijde faux finish; perkament faux finish; marmer faux finish; suède faux finish. En om het allemaal, faux finish schilderij is eenvoudig en betaalbaar.
Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden om deze faux afwerking effecten te creëren. Met het oog op de beste effecten, is het raadzaam om de beste kwaliteit tools, glazuren en verven te gebruiken. Hoewel de initiële kosten van materialen van hoge kwaliteit kunnen meer, maar op het eind vind je jezelf geld besparen, hoofdpijn, evenals de tijd door ze te gebruiken in plaats van goedkopere.
Of u wilt een suède faux finish voor uw den of een faux wolk-effect in uw woonkamer te creëren, is het belangrijk niet te haasten door de oppervlakte voorbereiding. Het nemen van uw tijd over en doet het goed is erg belangrijk. De voorbehandeling van het oppervlak bestaat uit: het krijgen van de ruimte vrijgemaakt van meubelen; het schoonmaken van de kamer, het wassen van de muren; oplappen van de scheuren en gaten; priming, afplakken rond de ramen, plafonds, houtwerk, enz.
Ook, voordat u daadwerkelijk beginnen schilderen op de muren, is het raadzaam om uit te proberen iedere techniek die je wilt op een praktijk boord.
Er zijn vele soorten van faux afwerking technieken zoals: Kleur wassen; Sponge Painting, Crackle schilderij; ontgroening; Rag Rolling en Schilderen Stripes. Hieronder geven wij u een twee van de meest populaire faux afwerkingstechnieken - Kleur Wassen en Sponge Painting - die je kunt leren om deze speciale faux afwerking effecten te creëren.
Faux Afwerking Techniek # 1 - Kleur Wassen
Vanwege het gemak van deze techniek, alsmede de ruime keuze in kleuren, kleur wassen is een zeer populaire faux afwerking techniek. U kunt een interessante versleten look die een uitstraling heeft, en kan met een hele verscheidenheid van interieur stijlen, werken van klassiek tot modern. De overlappende penseelstreken, die zichtbaar is, geeft bijna het effect van versleten stucwerk.
Kleur wassen is ook een grote faux afwerking techniek om lichte Imperfects of schade aan de muren te verbergen. De subtiele getextureerde afwerking verbergt imperfecties doordat de aandacht weg van en naar het ontwerp. De kleur wassen faux schilderen techniek zeer goed werkt met heldere kleuren, vooral rood, oranje en geel. Als u kleur te wassen met een witte grondlaag en voeg een felgekleurd gouden glazuur, kunt u het bereiken van een afwerking die verwant is aan Provençaalse of Toscaanse stucwerk. Deze techniek is ook geweldig met parelmoer en metallic glazuren.
Hier zijn enkele van de dingen die je nodig hebt:
De verf; latexverf in Semi-Gloss (in de basiskleur van uw keuze); Glaze voor Faux Techniek (in contrasterende of complimenteren kleur); verfapplicateurs en leveringen; Roller frame; 3 / 8 Nap Roller Cover, 2 Poly / Nylon borstel (schuine), 3 Poly / Nylon Trim Brush (niet schuin), 2 schilderstape; Rags (niet-pluizende); 1: Toepassing van de Base Coat
Begin door tape rond de vloer bekleding, deuren, ramen, plafond, en alle andere trim of houtwerk dat u in uw kamer. Met behulp van de polyester-nylon borstel, beginnen 'snijden in' rond de trim te werken en het plafond.
Laad de 3 / 8 roller matig met de semi-gloss grondverf en beginnen toe te passen op de muur. Terwijl u rollen, moet elke sectie worden afgewerkt met een soepele slag van het plafond naar de vloer om de merken van de rol te elimineren.
De tweede laag moet worden toegepast 4-6 uur na het aanbrengen van de eerste laag. Dan zal je moeten wachten tot ongeveer 24 uur, tot de tweede laag droogt, voor aanvang van de faux techniek.
2: Toepassing van de Faux Coat
Dompel de 3 poly / nylon borstel trim zeer licht in het glazuur voor faux-techniek, zodat u de verf te krijgen alleen op de uiteinden van de haren. Dan begint toe te passen de faux-techniek op de muren glazuur met een willekeurig kruiselings patroon gemaakt van X die elkaar overlappen, zorg ervoor dat de basiskleur zichtbaar is. De X's zou moeten worden ongeveer 6 lang en moeten worden gemengd naadloos samen.
Werken niet op en neer rechtstreeks bij het toepassen van het glazuur laag, in plaats daarvan de verf in diagonale secties. Dit zal helpen om te voorkomen dat 'donkere plekken' of zichtbare lijnen op de plaatsen waar er een overlap van meer dan een laag glazuur.
Niet stoppen voordat het voltooien van de hele muur in een stuk.
3: verzachten het effect
Zodra u klaar bent met een muur, ga terug naar het beginpunt en start deppen lichtjes op het glazuur, die nog steeds vochtig is, met behulp van een doek dat is een beetje vochtig, om te verzachten de penseelstreken. Dan, laten we het oppervlak droog voor 24 uur.
Als u wilt, kunt u gebruik maken van dezelfde techniek om kriskras door een tweede laag van de kleur glazuur van toepassing. Dit zal helpen om lichter en donkerder gebieden te scheppen als het begint te drogen glazuur, waardoor een gevlekte, getextureerde look.
Faux Afwerking Techniek # 2 - Sponge Painting
Deze faux afwerking techniek is ook erg populair vanwege de unieke textuur effect creëert als het gemak van de toepassing ervan. De diepte en textuur gecreëerd door spons is te wijten aan de poreuze structuur. Dit effect kan zowel uitgesproken of subtiel, volgens de techniek van de aanvraag.
De verf; latexverf in Semi-Gloss (in de basiskleur van uw keuze); Glaze voor Faux Techniek (in complimenteren kleur); verfapplicateurs en leveringen; natuurlijke zee Spons; Roller frame; 3 / 8 Nap Roller Cover, 2 Poly / Nylonborstel (schuin), 2 schilderstape; Rags (niet-pluizende); Breng de basislaag precies zoals het is gedaan in de kleur wastechniek hierboven toegelicht.
De toepassing van de Spons schildertechniek
Als de zee spons je gekocht hebt is erg groot, gebruik dan een schaar om het te snijden in meer beheersbare stukken. Zorg ervoor dat u een paar kleinere stukken te gebruiken in krappe plaatsen en hoeken hebben.
De zee spons moeten worden bevochtigd met water en uitgewrongen grondig. Gebruik nu een penseel toe te passen een beetje glazuur op de spons. Als er een overmaat van het glazuur, het uit blot met een schone katoenen doek. Als u direct duik de spons in het glazuur, zal het absorberen te veel van de verf, die niet zal helpen bij het creëren van de textuur en de diepte van de spons finish.
Use draaien bewegingen van uw hand in verschillende richtingen toe te passen het glazuur op het oppervlak van de muur. Het is belangrijk om niet te hard drukt u op of de spons te veel knijpen. Zorg ervoor dat overlap en vul de gaten in om een ​​vlekkerige effect te voorkomen.
Reload glazuur op de spons, zoals vereist. Als u vindt dat de spons is teveel verf verzamelen, net spoel het uit in water en wring hem uit.
Als u wilt een tweede kleur van glazuur op de bovenkant van het eerste gebruik, moet u wachten tot ongeveer vier uur, zodat de eerste laag droog is, voordat u de tweede kleur toe te passen.

No comments:

Post a Comment