Wednesday, 11 April 2012

Erker Behandelingen

Erkers zijn populair sinds de jaren 1970 en werden voor het eerst gezien in het Verenigd Koninkrijk (VK). Een sierlijke erker kan de kamer er groter en helderder. Ook erkers geven een grotere kijkhoek biedt voor het bekijken van de landschappelijke schoonheid buiten uw venster. Aangepaste venster behandelingen voor erkers beschikbaar zijn, zodat ze passen in elk groter venster ruimte. Het versieren van de ramen is het meest essentiële onderdeel van binnenhuisinrichting. Het venster behandelingen omvatten het kiezen van de juiste gordijnen, zonneschermen, jaloezieën en rolluiken. Om te beslissen deze dingen, is het belangrijk om de stijl van uw interieur te overwegen.
Venster Behandelingen; Het venster behandelingen zijn gemaakt volgens de privacy die u nodig heeft en de richting waarin het raam wordt geopend. De ramen die openen in het zuiden of westen richtingen moeten worden afgedekt om het zonlicht de kamer binnen te blokkeren. De stijl van de decoratie is het uitgangspunt in het venster behandelingen. De stijl van de ruimte kan worden eigentijdse, land, traditionele of eclectisch. De architectuur van het venster is het volgende ding dat moet worden overwogen na het vaststellen van de stijl van de decoratie. Kleuren en de textuur van de stof gebruikt voor de dressing de ramen zijn ook belangrijk. Het venster behandelingen omvatten de belangrijkste stoffen bekleding en afwerking. U kunt zelfs vouwgordijnen en vervolgens gordijnen boven hen hebben op de ramen. Het maken van vouwgordijnen is zeer eenvoudig en kan thuis worden gedaan. Aan de andere kant moet ervoor worden gezorgd dat er niet te veel prints worden gemengd, terwijl het maken van de gordijnen en de bekleding / vouwgordijnen. Zowel de praktische en creatieve kwesties moeten worden beschouwd als het venster behandeling ideeën kijken indrukwekkend te maken. Laten we enkele window-behandeling te bespreken voor de boogramen.
Erker Behandeling Ideeën; De eerste stap is om rekening te houden met de locatie van uw erker. Als uw erker wordt geconfronteerd met een straat of op de voorkant van je huis, moet u ook anticiperen op hoe het eruit zal zien vanaf de buitenkant. Deze factor beïnvloedt de keuze van jaloezieën. Het venster blinds moeten zodanig worden gekozen om de ramen te vullen zowel van binnen als van buiten. U kunt apart venster jaloezieën voor alle vier de ramen in de erker. Doek roll-up blinds zijn de beste keuze als u overweegt het uitzicht van het venster van zowel binnen als van buiten. Een andere manier is om een ​​ander doek aan de buitenzijde van de blinds dat gebruikt wordt op de binnenzijde. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar is een van de beste erker behandelingen. Gordijnen zijn gekozen op basis van de kleur van de muren van de kamer en de stijl van decoratie. Voor het installeren van de gordijnen, moet elk venster een eigen valentie. Valenties op de ramen een aanvulling op de ramen zeer goed. Gordijnen voor de ramen aan de voorkant zijn ontworpen om een ​​prettig effect te hebben. Lacy gordijnen, zijden gordijnen of geruite gordijnen worden gebruikt volgens de stijl waarin de kamer is ingericht. De val van de gordijnen zijn meestal twee-derde, met gordijn afwerking. Het venster hoeken zijn ook bedekt met verschillende stoffen om de gordijnen te vullen. Op sommige momenten, wanneer je volledige privacy wilt, kunt u een sluiter van de baai van binnenuit.
Als je in de war met de kleur combinatie en de soorten weefsels, aangepaste venster behandelingen beschikbaar zijn. Aangepaste erker behandeling voor erkers maken het praktische gebruik van alle accessoires en geeft een esthetische kijk op het raam. Dit zijn enkele van de erker behandelingen om de boogramen versieren.

No comments:

Post a Comment