Wednesday, 25 April 2012

Kooptips voor Keuken kabinet HARDWARES: Deuren, knoppen en hendels

Keuken is de belangrijkste ruimte in het huis de keuken is de plaats waar een gezin brood samen pauzes. Ik citeer vaak het populaire gezegde dat 'Een gezin dat eet bij elkaar blijft samen' terwijl de beslissing iets voor mijn keuken. Daarom moet men erop toezien dat de keuken goed is gepland uit en warm en gezellig, waar de familie bij elkaar kunnen krijgen en zich vermaken. Keukenkastjes helpen met het organiseren van de keuken en maakt het overzichtelijk gratis. In wezen, ze eigenlijk een samenvatting van de uitstraling van onze keuken. Er is veel moeite moeten daarom verder gaan in het ontwerpen en de uiteindelijke look van de kasten.
De complete set van hardware die wordt gebruikt bij het maken van de keuken kasten zijn:; Knoppen & Pulls - glas, keramiek, ijzer, hout, messing, brons, Deur vangsten; Klinken, scharnieren; lockset; De verscheidenheid van het kabinet van de hardware die vandaag beschikbaar zijn helpt design een keuken die zowel zeer traditionele of ultra modern. De bestaande uitstraling van uw keuken kan worden veranderd door een simpele verandering van kastdeuren. De hardware kan worden gekocht van woonaccessoires winkels. Maar voordat je naar de winkel, zorg ervoor dat u hebt beslist over uw budget, dat speelt ook een belangrijke beslissende factor op de kast hardware.
Het installeren van de keukenkast hardware is een kunst op zich. Als u uw manier van werken rond een toolkit en beschouw jezelf patiënt, dan kunt u het op een project voor jezelf. Echter, als u krijgen van het geïnstalleerd door een professionele, dan is het altijd raadzaam om de hardware aan te schaffen van de winkels die deze professionals die werkzaam zijn voor hen hebben. Dit zal ervoor zorgen dat je een goede deal te krijgen.
Keukenkast Hardware Kooptips
Als u twijfelt over de look die je wilt voor je keuken, dan zoek je foto's in lifestyle magazines helpt. Bovendien hebben sommige winkels eigenlijk de hele keuken gemonteerd in hun winkels, wat ook weer helpt bij het kiezen van de juiste keuken voor jou. Hieronder staan ​​een aantal keuken kast hardware kooptips die je moet houden in het achterhoofd:; De beste keukenkasten zijn die vaste kozijnen, deuren en laden use en zijn volledig op zichzelf staand dat is zij hebben gesloten rug en de hoeken zijn versterkt. ; Re-facing is een goedkoper en een veel snellere optie wanneer vergeleken met het afbreken van alles en opnieuw beginnen. Het gaat over je oude kasten met nieuwe en wordt afgesloten in 1 of 2 dagen. Het nadeel van deze optie is dat, hoewel de keuken krijgt een nieuwe look, nog steeds de toestellen en de kabinetten hetzelfde blijven. ; Alvorens, vergelijk kostenramingen die door verschillende winkels en ook eens een kijkje op de kwaliteit van het aangeboden materiaal. ; Stock kasten zijn een uitstekende optie omdat ze het minst duur en zijn gebouwd in verschillende vormen en maten. ; Als u ter vervanging van bestaande deurkrukken, dan ervoor te zorgen dat de nieuwe hardware van dezelfde boor centra als het vorige model heeft. Anders, zal u worden gelaten met extra boorgaten die afzonderlijk moeten worden gedekt. ; Keukenkast knoppen zijn makkelijker te installeren in vergelijking met handgrepen, die zij nodig hebben slechts een schroef, terwijl de handgrepen moeten twee. ; Terwijl het kopen van keukenkast hendels en knoppen, het is altijd raadzaam om een ​​paar extra stuks te kopen, want als ze ergens te breken in de toekomst, zult u niet kunnen vinden een exacte match; massief hardhout kasten, zoals Cherry, Maple, Birch en Oak meestal veel meer kosten dan laminaat of fineer afgewerkte kasten. ; Keuken kasten zijn leverbaar in diverse standaard vormen en maten. Kan echter aangepaste formaten worden gekocht tegen een meerprijs. ; Kies altijd voor kasten die high-end scharnieren en mechanische hardware. ; Match de finish van de deurgrepen en knoppen op de kasten met de afwerking van de keukenapparatuur. ; Er zijn tal van nieuwe en alternatieve hardware-opties beschikbaar voor keukenkastjes deze dagen. Schuifdeuren is een van hen. In een schuifdeur-systeem, twee deuren van de kast te verplaatsen verticaal op en neer op hetzelfde moment. Het ziet er heel mooi in de top gemonteerde kasten en biedt een prachtig alternatief te trekken deuren. Een ander nieuw concept is om TL-buizen te installeren in uw kasten, vooral als uw keukenkast deuren zijn gemaakt van glas. Afgezien van het feit dat je het makkelijker vinden om alles in je kast te vinden, zal de gloed van het licht maken uw kasten zien er erg aantrekkelijk.
Tot slot, kunt u gebruik maken van de duurste materialen om uw keuken kasten te maken of de minder dure ones.it gebruik ervan niet toe. Waar het om gaat is dat u en uw familie genieten van de tijd in uw keuken samen uitgaven.

No comments:

Post a Comment