Friday 20 April 2012

Beste At Home Facial Peels

De verandering in de levensstijl neemt zijn tol op een ieder, die vooral duidelijk wordt op de huid. Het is ook niet mogelijk om een ​​bezoek aan een spa voor gezichtsbehandelingen vanwege tijdgebrek. Maar met de beste thuis gezicht peelings, kunt u een peeling thuis, die u zal helpen besparen tijd en geld.
Facial Peel; Een peeling wordt gebruikt om de bovenste laag van de huid te exfoliëren en het onthult de gezonde laag van de huid. Het gezicht schillen bevatten meestal melkzuur of salicylzuur. Deze zuren zijn meervoudig gebruik. Ze helpen bij de verstrakking van de huid, absorptie van vocht en regeneratie van de huidcellen onder anderen. De poriën van de huid te krijgen ontstopt en resulteren in een mooie teint. De salicylzuur peelings zijn geschikt voor de vette huid, omdat ze diep in de huid. Het melkzuur pelt ertoe leiden dat de huidoppervlak te werpen, en nieuwe huid wordt blootgesteld.
Beste At Home Facial Peels, er zijn veel ingrediënten in onze keuken die kan worden gebruikt voor het maken van de beste gezichtsuitdrukkingen peelings thuis. Hier, ik proberen om u een aantal van de thuis gezicht pelt.
Apple Havermout Facial Peel: Deze peeling is uitermate geschikt voor de droge huid. Het is heel makkelijk te maken met alle ingrediënten gemakkelijk verkrijgbaar thuis. In een kom, meng havermout, honing, in blokjes gesneden appel en Vitamine E olie. Meng alle ingrediënten tot een gladde pasta te maken. Nu passen de plak op je gezicht. Voordat u het wast af, van toepassing water op je gezicht en nat het struikgewas. Nu scrub je huid in een cirkelvormige beweging. U kunt nu was de scrub met koud water.
Amandel Havermout Facial Peel: In een blender, mix amandelen, havermout, yoghurt en honing tot een pasta. Breng de pasta en laat het op je gezicht gedurende 15 minuten. Was je gezicht en vind zachte gladde huid.
Gelatine Facial Peel: Neem unflavored gelatine en voeg vers citroensap en sinaasappelsap aan. Verwarm het mengsel in de magnetron, roer met tussenpozen van ongeveer 30 seconden. De gelatine moet krijgen volledig is opgelost. Nu laat het afkoelen en bewaar het in de koelkast en laat het in te stellen. Neem een ​​eidooier en meng het met de set gelatine. Onmiddellijk van toepassing.
Papaya Facial Peel: Neem de-huid en de geplaatste papaja en meng het aan papaya sap van te maken. U moet unflavored gelatine voor deze schil ook. In een pan, neem gelatine en voeg water aan. Op laag vuur, laat de gelatine volledig op te lossen. Na het verwijderen van de gelatine van het vuur, voeg gespannen papaya sap aan. Laat het vervolgens opstijven in de koelkast voor ongeveer 20 minuten. U kunt het toepassen op je gezicht en laat het op gedurende 15-20 minuten. Spoel je gezicht met lauw water en dep ze droog.
Avocado Egg Peel: Dit is een van de makkelijkst te maken van alle gezichtshuid pelt. Mash avocado in een kom en voeg slagroom ei en honing aan. De schil is nu klaar en u kunt toepassen. Was het na 10-12 minuten met koud water.
Banana Peel Yoghurt: In een blender, voeg gepelde banaan, yoghurt, havermout, amandelolie en mix tot een fijne pasta te maken. Deze schil kan worden opgeslagen in de koelkast. Toepassen van deze schil en was het na 10 minuten. Deze schil kan gebruikt worden een keer per week.
Gram bloem Facial Peel: Dit is de makkelijkste thuis gezicht pelt. Neem gram bloem, voeg kurkuma poeder, honing en room of melk en meng het goed. Toepassing van de schil en was het na 15 minuten met warm water.
Tomaat Facial Peel: Neem een ​​rijpe tomaat en een plak van het in de blender. Laat de pasta op je gezicht gedurende 20 minuten. Het is raadzaam om uw gezicht te wassen met koud water.
Komkommer Aloë Vera Peel: Steile stam groene thee in een pan en voeg gelatine aan. Op weinig roem, laat de gelatine oplossen. Nadat het mengsel afgekoeld, voeg komkommer en aloë vera sap toe aan het mengsel. Breng het aan je gezicht. Was je gezicht na de schil helemaal droog.
Dit zijn enkele van de beste thuis gezicht pelt. De meeste van hen zijn makkelijk te maken en je kunt een zelfgemaakte gezicht vlak voordat je naar buiten stapt voor een feestje. Deze gezichtsbehandeling schillen thuis zullen hebben mensen vragen u de reden achter je mooie huid. Zal je het geheim?

No comments:

Post a Comment