Sunday 1 April 2012

Afro-Amerikaanse Hair Care Products

Willen de beste haarverzorgingsproducten vinden, om de African American haar pak? Nou, het ontbreken van de haarverzorgingsproducten geschikt zijn voor de textuur, golvend, of strak S-opgerolde haartexturen, leidde tot een onvermogen in het ontdekken van de ware heerlijkheid van zwarte of etnische haar. Echter, wees niet ontmoedigd, met de juiste producten en technieken, de zorg voor uw lokken kunnen heel makkelijk. Sinds zwart haar heeft de neiging te veel droger en brozer ten opzichte van andere haartypes, wetende hoe de zorg voor met behulp van de juiste haarverzorgingsproducten is een must. Samen met dit, als u chemische stoffen in relaxers en andere behandelingen gebruikt voor het bereiken van dat stijlvolle look met de zware weeft, vlecht en hair extensions, dan is dat des te meer reden voor de keuze van goede etnische haarverzorgingsproducten.
African American Natural Hair Care Products
Er zijn verschillende haarverzorgingsproducten die worden geformuleerd om de bijzondere behoeften van Afro-Amerikaanse haar te ontmoeten. Sommige van de beste haarverzorging producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten die toename haargroei kan helpen, het verbeteren van haar structuur en zorgen voor een gezonde hoofdhuid en het evenwicht vocht, allemaal nodig voor mooi haar. Hier is een lijst van haarverzorgingsproducten, dat je moet zoeken, tot grote uitziend haar te bereiken en nemen de trendy zwarte kapsels.
Het kiezen van Shampoos: De eerste stap voor het bereiken van fantastische lokken is, tot shampoo geschikt voor Afro-Amerikaanse haar te vinden. Zij moeten idealiter in staat zijn om voorzichtig te reinigen uw haar, zonder het gebruik van agressieve sulfaten, dat kan je haar strippen en leiden tot het breken en droogte. Check out de shampoos door KeraCare, moties en Creme van de natuur die helpen hydrateren en herstellen droog, beschadigd haar. Het goede nieuws is dat deze producten kunnen ontwarren haar, dat is een zegen voor al die vrouwen met grof, onhandelbaar haar.
Met behulp van een Conditioner: Curly, droog haar moet worden gehydrateerd, gehydrateerd en gehydrateerd! Dus in plaats van met behulp van het drogen van producten zoals haarmousse en sprays, kiezen voor moisturizers, laat in conditioners en styling lotions. U kunt kiezen conditioners door merken, zoals organische wortelstimulator Replenshing Pack of Aphogee welke eiwitten die helpen bij het versterken van uw haar en beschermt tegen schade als gevolg van agressieve chemicaliën hebben.
Haar Oliën voor Etnische Haar: Zwart haar moet regelmatig worden geolied om glad en tamme onhandelbaar droog haar. Je kunt proberen met behulp van rozemarijn en kokos olie voor hydratatie en het bevorderen van de haargroei. Vermijd het gebruik van minerale oliën of aardolieproducten als deze alleen maar zorgen voor een illusie van vocht en daadwerkelijk leiden tot verstoppingen van de haarschacht en het voorkomen van de haargroei.
Gebruik van de juiste hulpmiddelen: Een goede haarverzorging is niet alleen hoogwaardige producten salon, maar ook over de hulpmiddelen die u gebruikt voor de styling. Krullend haar Afro-Amerikaanse behoeften van goede kwaliteit borstels en kammen. Zorg ervoor dat grofgetande kammen of een borstel met natuurlijke haren voor het ontwarren haar op te nemen.
African American Natural Hair Care Products: Dingen om te voorkomen dat
Er zijn bepaalde ingrediënten, s die u moet vermijden in de African American haarverzorging, u verkiest. Chemicaliën, zoals Isopropylalcohol en polyethyleenglycol strippen het haar van haar natuurlijke vocht, wat leidt tot kroeshaar droog. Een actieve ingrediënt in vele etnische haarverzorgingsproducten is, propyleenglycol, wat eigenlijk verslechtert de eiwitten en cellulaire structuur van Afrikaans-Amerikaanse haar. Een van de strikte no-no ingrediënten in Afrikaans-Amerikaanse haarverzorgingsproducten is het gebruik van Sodium Lauryl Sulfate die daadwerkelijk oorzaken huid en irritatie van de hoofdhuid en strips de haren uit vocht. Ook voorkomen dat de kanker veroorzaakt, zoals nitraten Diëthanolamine (DEA), Momoethnanolamine (MEA) en triëthanolamine (TEA) in de haarverzorgingsproducten.
Dus, nee zeggen tegen droog, beschadigd, krullend haar en de juiste mix van Afro-Amerikaanse haarverzorgingsproducten te gebruiken om uw vlechten vochtig te houden, Afros zacht, getemd de frizzies en de dreadlocks en wendingen in de plaats.

No comments:

Post a Comment