Wednesday, 11 April 2012

Centrale stofzuiger System Guide

Wat zijn centrale stofzuigsystemen?
Net zoals centrale verwarming en centrale airconditioning, centrale afzuigsystemen zijn pijp-gedreven systemen draait door het hele huis, die u helpen om een ​​gebied schoon in huis op wil. Er is een fundamenteel verschil, dat wel. Terwijl de centrale verwarming en centrale airconditioning systemen zullen hun werk doen zonder tussenkomst van uw kant, zal de centrale afzuigsystemen heb je nodig om een ​​slang te hechten aan diverse inlaten lopen door het huis. De slang zal vervolgens onder vacuüm het opgegeven gebied waar de slang is aangesloten.
Centrale vacuümsystemen zijn zeer verschillend van de traditionele met de hand aangedreven vacuum systemen die wij op dit moment actief zijn. De traditionele afzuigsystemen - Ik gebruik het woord 'traditionele' om ze te onderscheiden van het centrale stofzuigsysteem - zijn een stuk van eenheid machines met een slang die we nodig hebben om van het ene gebied naar het andere. Op die manier zijn de traditionele vacuümsystemen gelokaliseerd. Maar de centrale vacuümsystemen lopen door het huis, en er is geen apparatuur worden vervoerd van de ene plaats naar de andere, met uitzondering van de slang verbinding die moet worden gemaakt op de bijzondere inlaat.
Structureel, het centrale stofzuigsysteem bevatten diverse leidingen die langs de lengte van de woning, bij voorkeur in elke kamer van het huis, een slang en een buitenste bus. De buizen bevatten diverse inlaten. Dit is waar we kunnen passen in de slang. Typisch, de slang is 30 meter lang. Dus kunnen we aannemen dat een enkele inlaat kan ongeveer 700 tot 800 vierkante meter aan ruimte vacuüm. Maar dat zal uiteraard afhangen van de lengte en breedte van de kamer in kwestie. De bus is het hart van het gehele centraal stofzuigsysteem. Deze tank heeft een enorme capaciteit, ongeveer tien keer meer dan die van de traditionele stofzuigers. Meestal wordt de bus verbonden met de kelder of een gebied buiten het huis. Het vuil en puin dat is opgeknapt van de diverse inhammen door het hele huis zijn gedreven om een ​​stofzak zich in de bus. De bus moet worden aangesloten op een stroombron, geen andere aansluitingen nodig zijn.
Waarom zijn centrale stofzuigsystemen steeds populairder?
Een van de fundamentele problemen met de opstaande vacuüm systemen die traditioneel wij gebruiken is dat ze moeten worden lugged van de ene kamer naar de andere. Overeengekomen dat de meeste rechtop vacuüm systemen worden dan heel licht en gemakkelijk te verplaatsen, maar zelfs zij nodig iemand aan de duwen doen. Dit probleem is mooi opgelost door het centrale stofzuigsysteem. Zodra de slang verbinding is gemaakt, is er geen sjouwen, met uitzondering van het verplaatsen van de slang inlaat in de gewenste richtingen. Ook omdat de capaciteit van het centrale stofzuigsysteem veel hoger is, de slang is in staat op te zuigen en stof van allergenen uit het totale volume van de kamer, en niet alleen specifieke oppervlakken. Dat betekent efficiënter te maken op het verstrekken van een schonere atmosfeer om in te wonen
Dan is er het gemak van weinig onderhoud. De tank heeft een enorme stofzak, en kan gemakkelijk worden verwijderd van stof voor zo lang als drie maanden, zonder te veranderen. Herhaalde wijzigingen zijn niet vereist, en dat betekent meer tijd bespaard.
Nog een voordeel is van de lange slang. De 30 meter lange slang kan gemakkelijk worden gericht op moeilijke plekken, zoals plafondventilatoren, kroonluchters, gordijnen en moeilijke hoeken en gaten van het huis. Dit is heel moeilijk te doen met de traditionele stofzuigers, die eigenlijk zou behoeven te worden opgeheven en wees naar de verticale vlakken.
Mensen met een handicap en mensen die anderszins niet in staat om de rechtopstaande stofzuigers gebruik zal voelen de meeste voordelen van het centrale stofzuigsysteem. Zonder veel beweging, kunnen ze behouden hun huizen onberispelijk schoon. Hetzelfde kan gezegd worden voor mensen die zijn te druk om een ​​uur of meer stofzuigen hun huis door te brengen. Zodra de slang is op een zeer weinig tijd nodig is om schoon te maken de hele kamer.
Met al deze voordelen, is er geen twijfel over bestaan ​​dat het centraal stofzuigsysteem systemen worden steeds populairder veel vandaag. Ze hebben allemaal de kwaliteiten die een goed tehuis apparaat moet - efficiency, gemak, tijdsbesparing en lage kosten. En ze vereisen weinig onderhoud.
Hoe gaat het Centraal stofzuigsysteem systemen geïnstalleerd?
Idealiter worden centraal stofzuigsysteem systemen geïnstalleerd tijdens de bouw of renovatie van de woningen. Dit komt omdat de buizen van de centrale stofzuiger systemen kan worden gemaakt verborgen binnen de plafonds en muren van het huis. Ook is er enige mate van wiskundige berekening nodig is om goed te kunnen beoordelen is het aantal inlaten die nodig zijn voor het hele huis, en de afstanden waarop ze moeten worden geplaatst. Dat is de reden waarom mensen huren professionele diensten of klussers hun centrale stofzuigsysteem systemen te installeren. Doe-het-zelf installaties zijn ook mogelijk, maar niet geadviseerd, omdat je misschien niet het maximale rendement uit het systeem.
Natuurlijk kunt u het installeren van een centraal stofzuigsysteem na uw huis te bouwen, maar dat zou kunnen betekenen extra kosten, vooral als u wilt dat de leidingen worden weggewerkt. Professionele diensten zou denken van manieren om de esthetische uitstraling van uw huis, zelfs als u beslist op centraal stofzuigsysteem systemen na uw huis is gebouwd te handhaven.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Dit is wel de beste stofzuiger guide die ik heb gevonden tot nu toe. Geldt dit ook voor grotere bedrijfsmatig systemen?

    ReplyDelete