Monday, 2 April 2012

Random Acts of Kindness: hoe de wereld een vriendelijker plaats te maken

We hebben allemaal gemerkt: gemeenschappelijke hoffelijkheid en vriendelijkheid in de wereld van vandaag lijken minder belangrijk om mensen dan ze deden in de afgelopen jaren. Als onze snelheid van leven stijgt met sprongen en grenzen, ons geduld wordt minder en de kleine dingen in het leven lijken minder belangrijk. Velen van ons zouden graag een verandering zien, maar gewoon niet weet hoe dit te doen.
Er is echt maar een manier kun je vriendelijkheid en mededogen terug te brengen in onze wereld: leven door voorbeeld.
Dus, je wilt leven door voorbeeld en word een vriendelijker, vriendelijker, meer medelevend persoon, maar je bent niet helemaal zeker hoe dat te doen. Hier zijn een paar eenvoudige dingen die je kunt elke dag bij te dragen aan een gelukkiger, meer hoffelijke samenleving doen:
Zeg alstublieft en dank u
Deze woorden hebben verloren hun belang in onze cultuur. In andere talen, zoals Japans, zijn deze zinnen bijna ingebouwd in de grammaticale structuur. In het Engels moeten we bewust denken, zou ik deze persoon bedanken. Vergeet niet om mensen te bedanken en liberale in dankzegging. Zeggen dan voor of na een verzoek toont ook hoffelijkheid en respect.
Geef een compliment
Vele malen als ik al met een zware dag, heb een paar vriendelijke woorden van een vreemde echt vrolijkte me op. Een compliment kan brengen van een persoon uit het slop en het vergroten van hun zelfvertrouwen. Zeggen iets aardigs over iemands outfit, hun auto, hun haar of hun glimlach kan brengen een beetje helderheid van zelfs de donkerste dagen.
Houd de deur
Als u het invoeren van een winkel en er is iemand achter je, houd de deur voor hen open. Tuurlijk, dit is een zeer klein gebaar, maar het is een willekeurige daad van vriendelijkheid je niet altijd meer zien.
Vrijwilliger
Vrijwilligerswerk uw tijd en inspanningen om een ​​oorzaak u de zorg over laat zien dat je niet alleen wilt beter dat veroorzaken, maar u wilt beter de wereld de beste manier om je weet hoe. Mentoring een kind, het schoonmaken van een rivier, of werken voor een wijk service center zijn slechts een paar voorbeelden van de vele grote manieren waarop je kunt aanraken van anderen leven.
Afstand Zet uw mobiele telefoon!
Ik zie het de hele tijd op mijn baan als parkeerwachter voor mijn universiteit: mensen die naar mijn raam, weg te praten op hun mobiele telefoons en nauwelijks erkennen me als ik vraag, Hoe gaat het vandaag? Het is niet alleen vervelend, het platte uit onbeschoft. Probeer niet te multi-tasken. Vertel de persoon aan de telefoon die je belt ze terug, eindig uw transactie in de supermarkt / parking / rijden door raam, en belt ze terug zodra je klaar bent.
Stuur een kaart
Willekeurig het verzenden van een kaart naar een vriend, voor geen specifieke reden, is een geweldige manier om iemand's dag fleuren. Het hoeft niet niets bijzonders, plus het kan een leuke activiteit voor u als u het zelf maken.
Er zijn veel verschillende manieren om mensen te laten zien beleefdheid en vriendelijkheid. Wees creatief! Maar het allerbelangrijkste is, vergeet dan niet deze magische woorden: alstublieft, dank u, en krijg korting op je mobiele telefoon!

No comments:

Post a Comment