Monday, 2 April 2012

Grote, groene Stappen naar een groot verschil maken

Iedereen praat over de kleine dingen die gedaan kan worden om een ​​positieve impact op het milieu te maken. Maar hoe zit het met die grote dingen die je kunt doen, de significante veranderingen in levensstijl, om echt groen? Sommigen van ons voelen de ernst van de opwarming van de aarde meer dan anderen en wil graag alles wat we kunnen om een ​​verschil te maken te doen. Er zijn een aantal grote stappen die u kunt nemen om de wereld een beetje meer groen als je die ongelooflijke bedrag van toewijding aan het milieu. Hier zijn slechts een paar ideeën voor de revisie je leven en draaien over een nieuwe, groene blad:
Sloot de auto
Hier krijg je een hybride of elektrische auto, of, als je echt gewijd aan de groene veroorzaken, zich te ontdoen van je auto helemaal. Als je leeft in een stad groot genoeg is, kunt u gemakkelijk overleven zonder een auto met behulp van het openbaar vervoer. Er zijn ook programma's zoals ZipCars die u in staat om een ​​auto te lenen voor een paar uur op een tijd, zodat u kunt krijgen boodschappen of bezoek een vriend die woont in de buitenwijken. Dit is niet alleen een betere optie voor het milieu, maar je zult niet verspillen van al uw hard verdiende geld bij de benzinepomp!
Verhuizen naar de stad
Verhuizen naar een grote stad in plaats van woon-werkverkeer met de auto elke dag is het belangrijkste wat je kunt doen om de wereld een beetje groener te maken. Als je kunt verhuizen naar een stad en gebruik openbaar vervoer of zelfs wandelen of fietsen om te werken in plaats van om een ​​uur vast in het verkeer dagelijks, zult u samen te verminderen uw koolstof-uitstoot met geld besparen op gas.
Solariseren Uw Huis
Gebruik van zonne-energie in plaats van de vuile energie eruit gepompt door vele grote energiebedrijven. Als je in staat bent om dit te bekostigen, een pagina te nemen uit het boek van Leonardo DeCaprio en geheel gerund uw huis op zonne-energie. Of, als u niet in staat bent om dat te doen, kijk naar duurzame energie-opties met uw lokale energiebedrijf.
Koop Biologische ALLES
Voedsel, kleding, elektronica - noem maar op, kunt u waarschijnlijk het kopen in een organische vorm. Voedsel is een geweldige start, en de biologisch geteelde katoen wordt steeds makkelijk te vinden in kleding winkels. Sommige detailhandelaren, zoals Target, beginnen om uit te komen met eco-vriendelijke elektronica, ook. Als u overschakelt naar volledig biologische producten, zult u niet alleen het doen van uw lichaam een ​​gunst door eliminatie van de gifstoffen gebruikt in kunstmatige voedsel en kleding, maar je zult het ondersteunen van de biologische boeren over de hele wereld die het nemen van betere verzorging van het land dan hun niet-biologische collega's.
Recycleren en gebruik Gerecycleerde producten
We hebben allemaal waarschijnlijk recycleren (of moeten we), maar niet veel mensen denken om gerecycleerde producten, zoals toiletpapier en weefsels te kopen. Deze zijn steeds meer grote retailers en supermarkten. Ze is misschien een beetje duurder, maar het is de moeite waard om de extra kosten om een ​​boom of twee te redden!
Wonen in een appartementencomplex of Condominium
Crowded landen, zoals Japan en sommige Europese landen, hebben geleerd uit noodzaak hoe het meest effectief bodemgebruik. Veel van hun mensen wonen in appartementen of condos omdat ze meer direct beschikbaar is. Hoewel het land is volop in de Verenigde Staten, moeten we niet verspillen met uitgestrekte McMansions en grote-box winkels die nemen veel meer land dan ze nodig hebben om. Als u verhuist naar een multi-level appartement gebouw of flat, bent u met veel minder ruimte en het land redden van de landbouwgrond, of natuurlijke land dat zou zijn gebruikt voor een nieuw huis te bouwen.
Going green hoeft niet te makkelijk zijn. Het is niet moeilijk te zijn, hetzij. Als je echt toegewijde, neemt een deel van deze suggesties in overweging. Je vindt jezelf wonen makkelijker en wonen veel, veel groener.

No comments:

Post a Comment