Monday, 23 April 2012

College Thema van de Partij Ideeën

Het plannen van een partij kan een lastige klus worden. Het wordt nog moeilijker als de partij in een college campus neemt. Je moet ervoor zorgen dat je niet in de problemen komen met de politie of de school autoriteiten. Je hebt ook om ervoor te zorgen dat het evenement onvergetelijk wordt voor de aanwezigen. In een college partij, kunt u de Collegians dress-up, speciaal voor het feest. U kunt de jongens dragen kostuums en stropdassen, en de meisjes dragen avondjurken. Natuurlijk, om dingen nog interessanter, dan kunt u een kijkje nemen op deze hogeschool feest thema ideeën.
Beste College Theme Party Ideas
De 80's Theme; Het thema kan worden Terug naar de jaren '80 tijdperk, zodat de feestgangers dragen flanellen overhemden en neon broek. Vrouwen kunnen proberen de gevederde kapsel, terwijl mannen kunnen een Mohawk stijl te geven aan hun haar. U kunt hen vragen om te kleden in glam rock of retro disco kostuums.
Zombie Thema van de Partij; Dit is een ander groot feest idee om Spice up your party. In een zombie-thema partij, kunt u vragen aan de aanwezigen zetten als de wandelende doden. De zombies kan dragen plastic folie om te kijken als de ondoden. De zombies moeten knapperig huid hebben en net als ze zijn decomposing kijken.
Heaven and Hell Party Thema; U kunt ook een hemel en hel-themafeest waar de aanwezigen zich te verkleden als hetzij engelen of demonen. De hemel gebied kan vele matrassen en lakens en de hel terrein kan worden gemaakt om te kijken als een vagevuur.
Film of Comic Book of Video Game thema; Dit is een van de makkelijkste en leukste hen. De deelnemers wordt gevraagd om te verschijnen als karakters van James Bond of Indiana Jones. U kunt ook een comic-book themafeest waar de aanwezigen verkleden zich als Batman of de X-Men mutanten. U kunt ook een Nintendo-themafeest waar de aanwezigen zich te verkleden als de Super Mario Brothers.
Halloween thema partij; U kunt ook een Halloween-thema feestje waar de aanwezigen verkleden zich als vleermuizen, spoken, griezelige spinnen of griezelige katten. De aanwezigen kunnen ook verkleden als monsters, vampieren, vogelverschrikkers of heksen. U kunt ook geven ze ideeën aan te kleden als slijmerige bugs of verschrikkelijke weerwolven. Versier het huis, zodat het lijkt achtervolgd. U kunt een barbecue feest waar je hamburgers en steaks grill flip voor de aanwezigen.
Piratenthema partij; Een andere partij thema idee voor het college is een piraat feest waar de aanwezigen zich te verkleden als ijzervreters. Je kunt een speurtocht waar de studenten van de partij zijn op zoek naar buit. U kunt replica's van alligators of krokodillen tot de feestvierders in de stemming te krijgen. De aanwezigen kunnen dragen ooglapjes en verwijderbare tatoeages te laten uitzien als piraten.
Griekse thema-partij; Frat Party is een ander goed idee waar de studenten kunnen deelnemen aan de partijen in toga en sandalen. U kunt de Collegians drink punch of een merk van goedkope wijn, zoals Franzia. U kunt ook vaatjes met bier, die kan worden geserveerd in plastic bekers.
Bonfire partij; Een outdoor vreugdevuur partij, waar je gooit oude meubels en andere dingen die goed branden in het vuur, werkt ook goed. U kunt ook huren live bands om muziek te spelen en uit te voeren om het leven toe te voegen aan de partij.
Las Vegas of Hawaï of International Thema partij; ander goed idee is een Las Vegas-themafeest waar u kunt genieten van de gasten te spelen nep gokken en roulette wielen. U kunt gooien een Hawaiiaanse Luau feest waar u van dienst tropische drankjes en de deelnemers dragen fel gekleurde shirts Aloha. Er kan ook een internationale-themafeest waar je drankjes die specialiteiten uit verschillende landen.
Kostuum partij; Een ander leuk thema is met de feestgangers verkleden als priesters of dominees. U kunt ook een cross-dressing thema waar de mannen kleden zich als vrouwen en vrouwen kleden zich als mannen.
Andere partij Thema Ideeën voor college; U kunt het organiseren van een pool party waar de Collegians luieren in het zwembad in badkleding. Dan kun je een graffiti feest waar studenten schrijven boodschappen op T andere student-shirts met stiften. Je kunt vasthouden aan een holbewoner-themafeest waar de aanwezigen dragen Flinstones kostuums en kunt u de plek met prehistorische kunst te versieren.
College het leven is een tijd, toen de studenten veel zelfstandigheid ervaring. Het is ook een tijd om te socialiseren met andere mensen. Nu, dat u het college themafeest ideeën weet, start het versturen van uitnodigingen naar uw vrienden, het is tijd om te genieten!

No comments:

Post a Comment