Monday, 9 April 2012

Asfaltweg Sealer: Opslaan van de Oprijlaan Track Cracking

Asfalt, dat ook wel asfalt, afgezien van het feit esthetisch en duurzaam, is een zeer interessant materiaal dat wordt gebruikt voor bestrating opritten. Het materiaal is eigenlijk de markt gebracht door het asfalt industrie als een plooibaar stoep. Dit is gebaseerd op het feit dat het asfalt cement, dat is het materiaal dat samen bindt het zand en kleine stukjes steen, blijft kneedbaar voor een lange tijd. Deze eigenschap maakt het asfalt of asfalt bestand tegen scheuren als het goed is geïnstalleerd.
Hoe Asfalt Opritten beginnen met de ontwikkeling Cracks
When asfalt wordt blootgesteld aan zonlicht en door de lucht na een bepaalde periode, begint het verlies van haar maakbaarheid. Het asfalt dan daadwerkelijk begint oxiderende. De zon ultraviolette stralen veroorzaken ook het asfalt cement naar afbraak. Dit is wanneer beginnen de problemen ontstaan.
Zodra het asfalt begint oxiderende, begint het steeds broos. De bindende kracht tussen het asfalt en de stenen en zand deeltjes, ook wel bekend als aggregaat, begint uit elkaar te komen. Welke resultaten in de afzonderlijke delen van het totale loskomen, wat leidt tot scheurvorming. Op plaatsen waar het klimaat is koud, er is een versnelling van dit proces, wanneer er water in deze scheuren en krijgt bevroren.
Hoe Asfalt Zeehondenjagers Bescherm Asfalt Driveways van barsten
Het aanbrengen van een asfalt sealer op uw oprit asfalt, zal niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar maakt het ook meer op de lange duur. Asfalt zeehondenjagers fungeren als een beschermend schild op asfalt bestrating, het voorkomen van zonlicht en lucht veroorzaken schade aan het asfalt cement. Het beschermt ook de bestrating van de ultraviolette stralen van de zon. Een asfalt sealer zal ijs en water sijpelt ook voorkomen in het asfalt waardoor het desintegreren.
Er zijn verschillende soorten asfalt Zeehondenjagers
Traditionele Asfalt Zeehondenjagers: Het traditionele type van asfalt zeehondenjagers bestaan ​​voornamelijk uit dezelfde asfalt gebruikt in de bestrating zelf. Het asfalt in dit soort sealer wordt meestal gemengd met een emulgator, dat is een zeepachtige stof en water. De levensduur van deze sealer is de kortste en nauwelijks biedt geen bescherming tegen ultraviolette straling van de zon.
Koolteer Asfalt Zeehondenjagers: De volgende type asfalt bestrating sealer bestaat uit geraffineerd koolteer. Dit soort sealer is zeer effectief tegen olie en benzine. Motorolie en benzine daadwerkelijk het effect van het oplossen van het asfalt cement in de bestrating. Deze koolteer zeehondenjagers hebben ook een emulgator en kleine deeltjes van klei, die helpen bij de toepassing ervan eenvoudig. Sommigen van hen zijn ook gemodificeerd met polymeren, die een langere levensduur, een rijkere kleur, en extra bescherming tegen ultraviolette stralen te bieden.
Acrylpolymeer Asfalt Zeehondenjagers: Deze asfalt zeehondenjagers zijn de duurste en zijn volledig synthetisch. Deze jagers zijn meestal degenen zien op de tennisbaan. Fabrikanten maken het in het zwart worden gebruikt op opritten. Deze asfalt jagers bieden de meest effectieve integrale bescherming en duren meestal twee keer zo lang in vergelijking met andere jagers.
Deze jagers komen meestal met zand. Zoveel asfalt verzegeling betreft, zand is een zeer gunstig ingrediënt. Het verzegelt de poriën op het asfalt bestrating, verbetert de auto en te voet tractie, en verhoogt ook de levensduur van het asfalt kit op uw oprit.
De frequentie van de toepassing van asfalt verzegeling
Volgens de fabrikanten van asfalt zeehondenjagers, zodra de nieuwe asfalt is gelegd, moet worden toegestaan ​​om te genezen voor ongeveer een jaar, waarna het dient te worden gegeven van een beschermende laag van asfalt kit.
De meeste huiseigenaren maken de fout van het gebruik van asfalt verzegeling op hun oprit te vaak, net als in elk jaar. Het nadeel van de sluiting, maar al te vaak is dat het kan leiden tot een opbouw van de sealer, uiteindelijk resulterend in peeling, zodat het ook kan worden bijgehouden binnen te krijgen. Vinyl vloeren, bijvoorbeeld, kan permanent worden gekleurd door asfalt zeehondenjagers, zelfs als het onmiddellijk wordt verwijderd.
De fabrikanten van asfalt zeehondenjagers alsmede asfalt aannemers adviseren afdichting om de drie jaar is heel geschikt voor de meeste asfalt opritten, behalve in gebieden waar de omstandigheden zijn uitzonderlijk hard, net als in woestijngebieden.
Een goede vuistregel is niet voor een nieuwe jas van toepassing tot de voorgaande laag van de kit is afgesleten, dat zal gebeuren op verschillende prijzen, afhankelijk van het volume van het verkeer en natuurlijk de blootstelling aan de voorwaarden en zonlicht weer.
Een andere indicatie van dien tijd tot toepassing van een nieuwe jas van de kit is wanneer het asfalt begint grijs, die indicatief is voor de oxidatie van het oppervlak, wat resulteert in de versoepeling van het bindmiddel dat de totale bindt.

No comments:

Post a Comment