Thursday, 19 April 2012

Garagevloer coating en Schilderen Tips

De garage is het meest verwaarloosde deel van het huis. Het is de reden dat de garage krijgt stinkende en vieze en vereist een constante reparaties. De garage vloeroppervlak moet ook voortdurend worden bijgewerkt met verf, omdat het wordt gebruikt het maximum.
Nu zullen we kijken naar de vloer coating en schilderen beschikbare opties in de markt. Uiteraard is deze informatie alleen om mensen bewust te maken, uiteindelijk zul je de beslissing zelf afhankelijk te nemen over welke doelen je hebt voor de ruimte.
Garage vloercoatings
Epoxy-, polyurethaan, acryl sealer / Stainer en latex zijn de vier soorten van de garage vloercoatings die beschikbaar zijn in de markt. Hier zullen we ze bespreken in detail.
Epoxy; Deze coating is de meest gebruikte als het vormt een harde duurzaam oppervlak en een sterke band op het beton. Dit met betrekking tot de neiging om geel en verliest zijn glans wanneer het wordt blootgesteld aan zonlicht gedurende lange perioden van tijd. Vergeet niet om de omgeving voor te bereiden alvorens de epoxy en dat is volledig vrij van vuil en stof zorgen. Als dat gedaan is, wacht op de juiste temperatuur en toepassing van de coating. Epoxy droogt voor een touch in een paar minuten, maar niet wachten tot vele dagen voordat u uw auto laten rijden over it!
Polyurethaan; Een ander alternatief, polyurethaan is bestand tegen chemische lozingen veel beter dat epoxy en niet zelfs gemakkelijk vervagen. Samen met deze functies polyurethaan is een zeer duurzame coating die droogt tot een hoge glans. Helaas is deze coating kan niet worden gebruikt op de vloer direct. Als u van plan bent om polyurethaan te gebruiken, zou je nodig hebt om het eerst van toepassing een epoxy primer op de vloer en dan de polyurethaan.
Latex verven; De goedkoopste van alle coatings, latex verf antiek aandoende vlekken die een unieke en warme afwerking kan creëren. Deze verf dekt de onvolkomenheden op het beton en is blijvend. De vlek coating kan worden beschadigd als gevolg van blootstelling aan de zon, is het dus raadzaam om een ​​beschermende coating toe te passen over.
Garagevloer schilderij tips
Wanneer u het schilderen begint, ervoor te zorgen dat het gebied waarin u werkt goed geventileerd is. Draag ook oogbescherming en beschermende handschoenen om uw handen en ogen te beschermen tegen de chemicaliën. ; Om te beginnen met de epoxy verf, vegen en grondig reinigen van de omgeving. ; Voor het verwijderen van de vlekken gebruik maken van een 3-1 water bleekwater mengsel of een oprit of commercieel bereid schoner. Gebruik een spuit te spuiten de stofzuiger op de vlekken en laat ze genieten van een paar minuten. Als de tijd voorbij is, scrub de vlek met behulp van een stijve borstel. ; Nu beginnen aan de achterkant van de garage, goed spoelen het gebied met schoon water. Gebruik een hogedrukreiniger voor hardnekkige vlekken. ; Na dat gedaan te wachten op de vloer te drogen. Met beton / mortel-reparatie compound voor kleinere scheuren en concrete patches respectievelijk het herstel van de kleinere scheuren en grote scheuren. Wanneer de verbinding wordt toegepast, ervoor te zorgen dat de scheuren schoon en droog zijn! ; Volgende etch het oppervlak van het beton. In principe is dit een proces waarbij de poriën van het betonoppervlak worden geopend. U kunt controleren of de vloer moet worden geëtst door besprenkeling een kleine hoeveelheid water op de vloer. Als de vloer absorbeert het water dan het beton hoeft niet etsen. ; Als u tot de concrete Vervolgens etsen, goed laten drogen. Om te helpen bij het droogproces, kunt u overschakelen op de ventilator. ; Gebruik nu een lange steel verfroller op een grondlaag van toepassing. Vergeet niet om het te laten drogen voor ten minste 8 uur voor het aanbrengen van de toplaag. ; Gebruik nylon borstels. De rol heeft betrekking op dat je gebruik moet worden pluisvrije en oplosmiddel en water bestendig. ; Doe een touch-up op de gebieden die zwaar verkeer een keer per jaar hebben.

No comments:

Post a Comment