Monday 9 April 2012

Metalen wand Planters: Buiten Metaal Wall Decor

De ontwerpen en decoratieve items bereid uit metalen staan ​​bekend als metalen wand kunsten. Deze decoraties worden gebruikt om het uiterlijk te verbeteren en de muren voelen. Hoewel deze kunstwerken zijn goedkoop en kosteneffectief, geven ze een rijke kijken naar de muren. Roestvrij staal en ijzer wordt meestal gebruikt in de creatie van Metal Arts. Er zijn verschillende soorten en patronen van metalen kunstwerken beschikbaar in de markt. Men kan echter zelf een eigen outdoor metalen kunst aan de muur thuis te geven een aangepaste look.
Metalen wand Planters
Deze decoratieve objecten worden gebruikt om de planten en bloemen weer te geven op een wijze die het uiterlijk van de omgeving verbetert. Ankara metalen wand planters worden geacht te zijn goed voor het plaatsen van de planten buiten. De specialiteit van deze metalen wand planters is dat ze veelzijdig zijn en kunnen worden gebruikt als vazen ​​gevuld met bloemen of gewoon buiten geplaatst. Van Ankara planters, die zijn gemaakt van brons, aantrekkelijk zijn in hun uitstraling door de warme en rijke kleuren.
Outdoor Metal Wall Decor
Er zijn veel verschillende ontwerpen en kunstwerken uit de metalen aan de buitenmuren te versieren. Het decor items hieronder vermelde zou een andere en verfrissende blik op de omgeving.
Vis Wall Decor: De vis muur decor is ideaal voor buitenactiviteiten wanddecoratie. De mening van tropische vissen opknoping op een buitenmuur zou een verfrissende en kalmerende ervaring. Veel van dergelijke inrichting items die beschikbaar zijn in de markt zijn handgemaakt en met de hand geschilderd. Deze metalen voorwerpen zijn bedekt met UV sealer en anti-roest middelen om hun leven te verhogen. De haken die bij deze wandkleden zorgen voor een gemakkelijke montage op muren.
Vlinders: De metalen kunst met vlinders te maken in de omgeving kleurrijke en geef het een seizoensgebonden accent. Deze hangings mag niet worden geplaatst in de directe pad van zonnestralen.
Zon - Celestial Metal Art: Dit openlucht decor is opgesteld in de vorm van een zwart silhouet, en is vervaardigd uit staal. De afmeting van het frame gebruikt voor dit kunstwerk is 24 x 24. Het maakt voor een leuk decoratief item voor de buitenmuren.
Metal Plant Stand: De gedifferentieerde plant stand is vervaardigd uit gepoedercoat staal en is verkrijgbaar in de kwart-ronde en rechthoekige stijl. Deze stands zijn eenvoudig te installeren en zijn over het algemeen 29 hoog en 21 diep. Gegalvaniseerd trays zijn beschikbaar voor gebruik met deze staat. Echter, hun gebruik is optioneel en kan deze bladen uit te sluiten van de algemene vergadering van de plant staan. De trays verzamelen van de bodem druppelt en houdt de vloer schoon. Het is dus aanbevolen om deze trays te gebruiken.
Wall Plex Outdoor Wall Sculpture: Het is gemaakt met de hulp van gegoten aluminium en afgewerkt met zilver. Het gebruik van aluminium maakt de metalen wand sculpturen licht in gewicht, corrosiebestendig, gemakkelijk te onderhouden, en decoratief. Aangezien deze beelden zijn handgemaakt, geen twee stukken zijn gelijkaardig in verschijning. De muur Plex duurt langer in beschermde buitenplaatsen, zoals de veranda en balkon.
Zonnebloem Welkom Plaque: Deze metalen opknoping kan gebruikt worden voor montage op een muur, deur of hekken. Het is met de hand geschilderd, waardoor het een aangepaste look.
De metalen wand planters en andere decoratieve muur kunsten zijn zeker een goede keuze voor wanddecoratie. Deze items zijn niet alleen mooi qua uiterlijk, maar ook duurzaam en langdurig.

No comments:

Post a Comment