Thursday, 26 April 2012

Nail Art Designs met French Manicure - Frans Nail Art

Schoonheid is zeker big business, dat spreekt vanzelf. De laatste jaren zijn lijkt deze business booming en schoonheidssalons hebben genomen grotere stappen om ervoor te zorgen dat hun diensten aanbieden van de nieuwste en de beste, als het gaat om haarbehandeling of schoonheidsbehandelingen of zelfs de manicure beschikbaar.
De afgelopen jaren had altijd beperkingen zoveel manicures betrof. Maar vandaag hebben de manicure gegaan een stap vooruit dan de reguliere vijlen van de nagels en het geven van het weelderige lagen nagellak. De Franse manicure nog steeds de meest populaire onder de mensen en met wie het laatste in de nagel mode circuit.
Wat is een French Manicure?
Dit is hetzelfde als een normale manicure. Het belangrijkste verschil ligt in de end proces. Hier wordt de hele nagel gelakt met een basiskleur en alleen de uiteinden van de nagel zijn gekleurd met witte polish. De nagels krijgen een andere vorm die vierkante ziet er eerder dan de conventionele ronde vorm. De hele vacht is vervolgens bedekt met vernis.
Er zijn ook een bepaald segment van de mode bewuste mensen die liever verder te gaan dan de traditionele manieren. Dat is waarom, nail art is ontstaan ​​heel populair te zijn bij de meeste vrouwen vandaag de dag. De vlakte gemanicuurde nagels met een eenvoudige jas van de Poolse niet meer een fashion statement maken. Vandaag heeft de creativiteit in nail art bereikt nieuwe hoogtes en Franse nail art is erg in de mode. Nail art designs zijn zeer geschikt voor nagels die hebben ondergaan een French manicure, omdat deze een goede uitvalsbasis voor nail art en zijn verlengd voor een lange levensduur.
Nail Art Designs met French Manicure:
Franse nail art heeft vele innovaties en technieken waarbij de kunstenaar eigenlijk van mening dat de nagels als een doek. Franse nail art kan worden ontworpen om er erg prachtig en kan het voorwerp van afgunst voor anderen. Dus, laten we zien een aantal manieren op hoe aantrekkelijk nagels te bereiken als aanvulling op uw outfits. ; Kies uit een glitterende een Bejeweled look of zelfs een gestructureerde stijl. Juwelen zijn verder gegaan dan sieren de basis oorbellen of armbanden en kettingen. Vandaag, nail art omvat het gebruik van edelstenen op je nagels op mousserende nagels hebben voor een formele doen. De meeste salons experimenteren met kleine zilveren ringetjes of soortgelijke sieraden als het gaat om de Franse nail art. Het enige dat nodig is het boren van een gat in de nagel. ; Probeer en experimenteer met verschillende kleurtechnieken en verf aan te passen bij elke gelegenheid of thema. Enkele van de populaire thema's zijn jungle en dier thema. ; French manicure nail art designs kunnen ook worden gemaakt met het gebruik van acryl (vloeibaar en poeder) of glasvezel en UV-gels. De meeste verbetering producten omvatten een witte tip optie om een ​​Franse gemanicuurde look te bekomen. Er zijn manieren waar je kunt permanente French manicure nail art designs met de hulp van gedroogde bloemen, glitters, acryl vormen en edelmetaal kralen, etc. Het proces voor het inbedden is zeer eenvoudig en de Franse nail art wordt populair; kunt u gemakkelijk een professional aan krijg je werk gedaan tot in de perfectie. Experimenteer met strass, films, stippen en glitters. ; Enkele van de stenen kan ook worden gebruikt als stok-ons. Er zijn tal van kant en klare opties beschikbaar op de markt die u gedetailleerde ontwerpen, waarbij alles wat je nodig hebt om gewoon te doen schil het af en plak het op. ; Er zijn ook verschillende airbrush technieken en kleuren mengen beschikbare opties. Een andere look die aan populariteit wint is het omgekeerde Franse tip. Hier wordt de witte wordt gebruikt over de gehele nagel en de roze kleur in gebruikt op de tip. Some perfecte combinaties zijn fel roze en helder geel. Of ga in voor metallic paars en zilver. Een ander creatief idee is het gebruik van gekleurde glitter op de tip. ; Zorg er altijd voor u alle instructies uw salon kan bieden ten aanzien van nagelverzorging. Dit is vooral belangrijk wanneer u experimenteren met nail art design en de noodzaak om uw nagels gedurende een lange periode van tijd.

No comments:

Post a Comment