Tuesday, 3 April 2012

Vetafscheider Schoonmaak

Wat is een vetafscheider?
Vetafscheiders, die ook bekend staat als vet onderscheppers en vet nuttige hulpmiddelen zijn bedoeld voor het filteren van vet, zoals vetten en oliën van keukens, alvorens het gemeenschappelijk riool of in de afvalwaterzuivering. Wanneer het afvalwater wordt verzameld in het riool tanks of de behandeling faciliteiten, het vet vormt een drijvende drijflaag. Micro-organismen te handelen op deze drijflaag en verteren het vet, maar een zeer grote drijflaag kan de tank overweldigen en vervuilen het milieu. Sommige van de vetten, zoals reuzel, kan stollen en blokkeren de drainage. Vandaar dat een vetafscheider is ingevoerd om de vetfilter, voordat zij in de riolering.
Meestal vetafscheiders eruit dozen of vaten, die zijn aangesloten op de riolering. Het ligt ergens vóór het punt waar de afvoerleidingen voldoet aan de gemeenschappelijke riolering en is niet verbonden aan enige andere drainage, zoals die van toiletten. Alleen afvalwater met vet, stroming in deze vetafscheiders. Vetafscheiders kan worden gemaakt van plastic, roestvrij staal, ijzer, beton, enz. en kan worden geplaatst binnen of buiten een gebouw. Het kan ondergronds worden geplaatst of boven het maaiveld. Het afvalwater, dat het vet tank komt, koelt het af tot een olieachtige laag te vormen in de top, waardoor het water om zich te vestigen op de bodem. Een exit pijp, die is gehecht aan de basis van de vetafscheider helpt bij het verwijderen het water, terwijl het vet blijft gesloten op de top. Het vet dat zich ophoopt wordt genoemd bruin vet, wat de juiste verwerking methoden vereist. Dit vet kan ook worden teruggevoerd naar biobrandstof te produceren.
Vetafscheider Schoonmaak
Als een vetafscheider wordt gebruikt om uit te filteren oliën en vetten, zijn er kansen van vet opgebouwd in het apparaat. Dit kan invloed hebben op de efficiëntie van het apparaat, wat kan leiden tot een verstopping van het afvalwater, stank, etc. Afgezien van dat, grote hoeveelheden vet kunnen de grond in de gemeenschappelijke riolering, die te kunnen aantrekken boetes. Vandaar, regelmatige reiniging en onderhoud van vetafscheiders is noodzakelijk. Er zijn professionele schoonmaak diensten die beschikbaar zijn, die goed zijn opgeleid voor het reinigen van vetputten. Maar u kunt ook het schoonmaken van uw vetafscheider eenvoudig. De volgende zijn enkele richtlijnen ten aanzien van vetvanger schoonmaken. ; Reiniging vetafscheiders is helemaal niet moeilijk, als je genoeg geduld en tijd. Start de taak door het verwijderen van de afdekking van de vetafscheider. Moet je goed doen om schade aan de pakking te voorkomen. ; Verwijder nu het uitschot laag en deponeren in een vuilnisbak vol met verschillende vuilnis zakken. ; De volgende stap is het verwijderen van de schotten en schoon en spoel ze. Nu schraap de sedimenten op de bodem van de vetafscheider en verwijder het afval gestort in de zeef. ; U kunt de taak met het schoonmaken van de bypass vent, waarvoor u een flexibele sonde moet afmaken. Zodra dat het schoonmaken voorbij is, moet je goed vast de schotten en de zorgvuldig te dekken plaats. ; Nu opruimen van de verzamelde vet. In het geval van kleine hoeveelheden, dan kunt u beschikken over het af bij de lokale dump. Maar dit is niet mogelijk voor grote hoeveelheden. Dus is het verstandig om professionele vetvanger schoonmakers aanpak, als je grote commerciële vetafscheiders. Ze kunnen zorgen voor de verwijdering van grote hoeveelheden vet. ; U kunt de opbouw van vet in de vetafscheider te voorkomen door toevoeging van bacteriën additieven. Deze bacteriën kunnen breken het afval biologisch, met achterlating van alleen kooldioxide en water. Hierdoor kan het aantal schone ups. Warm water spoelt en enzym alleen de producten moeten worden vermeden, aangezien beide kan het vet vloeibaar en laat het aan de riolering in te voeren.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Toch heb ik gezien schoonmaak diensten zoals vloeronderhoud, schoonmaken van het huis-service, maar deze service is zo anders en nuttig.

    ReplyDelete