Wednesday 11 April 2012

Hoe te Bleach Your Hair

Voordat we gaan diep in het proces over de wijze waarop het bleken van je haar, leren we een beetje over wat haar te bleken. Haarkleur is het resultaat van de pigmentatie van de haarzakjes. Het veroorzaakt wordt door twee soorten melanine, eumelanine en pheomelanin. Simpel gezegd, als er meer melanine aanwezig is in haar, dan zijn de kleur wordt donkerder en als er minder melanine, het haar kleur wordt lichter. Haar bleken is niets anders dan het proces van verwijdering van de haarkleur van de lok. Maar, hoe werkt een bleekmiddel werk? Ammoniumpersulfaat of waterstofperoxide zijn de belangrijkste ingrediënten gevonden in haar bleekmiddelen. Ze worden ook wel oxidatiemiddelen. Deze middelen verandert de samenstelling van melanine in het haar door oxidatie. Als gevolg melanine wordt wit of kleurloos zijn. Hieronder volgen enkele tips die voor het bleken van je haar:
Dingen die je nodig; Bleken poeder; Toner; Haarkleur toevoegingsmiddel; Wit creme ontwikkelaar; Haarkleuringen borstel; Shampoo en conditioner diepe; mengkommen hetzij in plastic of glas; geen metalen schalen; Beschermende ogen vistuig; douche-cap; Stap 1: Giet ongeveer drie gram creme ontwikkelaar en twee maatschepjes bleken poeder in een glazen of plastic mengkom. Meng het goed.
Stap 2: Nu, deel je haar in vier secties. Het is beter om te beginnen aan de achterkant en niet bij de wortels, omdat je niet zou willen lichtere wortels en donkerder uiteinden.
Stap 3: U kunt nu bleekwater toepassen op uw haar met de haarkleuring borstel. Laat een gat van anderhalve centimeter van de haarwortels en vervolgens toepassen op de rest van je haar. Wees voorzichtig om niet uw hoofdhuidmassage te veel mee.
Stap 4: Bind je haar onder de douche cap. Houd het als dit voor ongeveer zestig minuten maar niet meer dan dat, want er is altijd een risico van chemische brandwonden die uw haar kan vernietigen.
Stap 5: De volgende stap is om je haar te wassen met een goede shampoo die PH neutralisatie eigenschappen heeft. Het zal ook bijdragen aan de verdere zure of basische chemische reacties die kunnen optreden in je hoofdhuid te stoppen. Deze stap is zeer noodzakelijk, omdat dit zal officieel aflopen het bleekproces.
Stap 6: Als je haar niet uitpakken zoals gewenst, kunt u terecht voor een eiwit behandeling en vervolgens voor een diepe conditioning. Dit zal ervoor zorgen dat je haar goed gehydrateerd.
Stap 7: Herhaal het proces na het wachten voor ongeveer een week. Je haarkleur licht moeten gelig geworden. Twee tot drie zittingen zijn voldoende voor het proces. Wacht minstens een week tussen de behandelingen.
Stap 8: Nu is het tijd om toon je je haar weer naar de gewenste kleur je wilt krijgen, maar het wordt aanbevolen dat u niet Proteïnerijke voeding of conditie van je haar in dit stadium. Samen met de toner, meng 30 volume creme ontwikkelaar in een mengkom en voeg een paar druppels van de haarkleur toevoegingsmiddel, afhankelijk van hoe gouden of platina die u wilt uw haar te zijn.
Stap 9: Laat het voor 40 minuten of zoals aangegeven in de aanwijzingen voor de toner, dan wassen, conditie en droog. Kijk in de spiegel en voila! een perfecte blond.
Maar, voordat je het hele proces van het bleken je haar te beginnen, zijn er een paar woorden van voorzichtigheid. Draag altijd oogbescherming versnelling, want je zou niet graag te knoeien met je ogen. Draag een loszittende shirt of iets waarin je gemakkelijk kan opstijgen en nooit gebruik van een metalen clips of gebruiksvoorwerpen. Al heb je een aantal ideeën over hoe het bleken van haar, het is altijd beter om professionele hulp te nemen, omdat zij beschikken over de kennis en ervaring over hoe het bleken van je haar. Maar niet getreurd, met de praktijk krijg je de juiste haarkleur idee. Dus, gelukkig bleken je haar? Je zou de volgende blonde sensatie geworden.

No comments:

Post a Comment