Sunday, 8 April 2012

White Gold Jewelry - White Gold armbanden en kettingen

Als het gaat om goud, er was een tijd toen het werd synoniem met de traditionele gele kleur. Goud zelf is een zuiver element dus is het natuurlijk geel. Aangezien het te zacht is, zou men moeten lichtmetalen het. Dit zou betekenen dat het mengen van het goud met andere metalen, die op zijn beurt maakt het hard en stijf genoeg om te worden gebruikt voor sieraden. 24-karaats goud zou eigenlijk puur goud. Dit wordt vervolgens gemengd om vormen een legering en de delen die buiten van 24 wordt gezegd dat goud, dat wordt gemeten in karaat zijn.
Zo vaak, vinden we mensen op zoek naar iets buiten het gele goud. Vandaag de dag zien we witte goud sieraden wint aan populariteit en vrouwen liefdevol de veelzijdigheid, wit goud biedt. Dit is duidelijk omdat wit gouden armbanden, ringen en kettingen ziet er fris en kan compliment elke vorm van kleding. De unieke troef van wit gouden sieraden is dat het lijkt nog mooier wanneer deze wordt gecombineerd met diamanten.
Enkele feiten over wit goud en wit gouden sieraden:
Witte goud is eigenlijk een legering van goud en ook andere witte metalen. Deze moeten metalen zoals nikkel, platina, zilver en palladium bevatten. Dit is wat maakt het metaal, wit. Het goud is in dezelfde proporties. Dit wordt vaak aangegeven door een karaat merk. Wit gouden sieraden kunnen ook worden 18k, 14k, 9k, enz. Hier is de hoeveelheid goud is hetzelfde als u kunt vinden in sieraden gemaakt van geel goud. Bijvoorbeeld: 18k wit goud is gemaakt door het mengen van 75% goud met andere metalen zoals nikkel of zilver die in de verhoudingen van 25%. Het is alleen de legering die verschilt.
De eigenschappen van wit goud hangt af van de gebruikte metalen en hun proporties. Dat zou betekenen dat ze zou zelfs kunnen worden gemaakt volgens de eisen. Bijvoorbeeld: legeringen die nikkel gebruiken zijn geneigd zeer sterk zijn. Dit zou ideaal zijn voor witte gouden ringen of wit goud pinnen. Overwegende dat de legeringen, bestaande uit palladium resulteren in een zachtere soort van metaal, waardoor het meer flexibel. Dit zou betekenen dat het kan worden gebruikt voor het bewerken van mooie kettingen. De werkelijke kleur van het witte goud is een stalen grijs.
White Gold Jewelry:
Wit gouden sieraden heeft elegantie in zijn gehele look, dus dit metaal is vaak op de hete lijst van de meeste vrouwen. Trouwens, wit goud hoogtepunten gemakkelijk de schittering van diamanten en in tegenstelling tot geelgoud zij wel een geelachtige tint niet te geven aan de sieraden. Wanneer je geen witte gouden sieraden te kopen, altijd in gedachten houden dat u de juwelier over het gebruik en de verzorging van de stukken vragen. Wit gouden armbanden, wit gouden ringen en witte gouden kettingen zijn ook gemaakt in de meest prachtige ontwerpen aan de kopers woo. Als je het vergelijkt met de prijs factor van witte gouden sieraden met andere metalen, blijkt altijd uit naar een goedkoop investering. Hoewel niet zo duurzaam als platina sieraden, niet wit goud als zilver niet dof.
Hoe de verzorging van uw White Gold Jewelry:; Zorg ervoor dat u schone witte gouden sieraden met een product dat specifiek is ontworpen voor zulke sieraden. Gebruik van de verkeerde schoner kan schade veroorzaken aan uw sieraden. Gebruik een zachte tandenborstel saai voor betere resultaten. ; Verwijder altijd uw witte gouden sieraden als je gaat voor je activiteiten zoals zwemmen en / of wanneer u werkt in de keuken. ; Witgouden ringen zijn vaak bekleed met Rhodium, die dezelfde is als platina. Het is de Rhodium plating, dat geeft het de natuurlijke witte kleur. Maar rhodium draagt ​​over het algemeen een afstand van wit goud. Daarom is het nodig opnieuw te worden bedekt met rodium, bijna elk jaar. ; Ga altijd wit gouden sieraden met de grootst mogelijke zorg. Indien mogelijk, is het niet toegestaan ​​sieraden te wrijven tegen elkaar.

No comments:

Post a Comment