Thursday, 5 April 2012

Leder Reinigingstips

Lederwaren zijn erg populair vanwege hun majestueuze uitstraling en duurzaamheid. Indien goed onderhouden, lederwaren zijn extreem duurzaam en langdurig. Meestal huiden van runderen, buffels, krokodillen, struisvogels en slangen worden gebruikt voor het vervaardigen van een groot aantal van lederen producten, waaronder meubels, schoenen, kleding en accessoires zoals portemonnees, riemen, portemonnees, jassen, etc. Leer van producten die voornamelijk worden ingedeeld in twee soorten , afgewerkt leder en onafgewerkte leder. Dus, voordat een schoonmaak product, is het essentieel om ervoor te zorgen dat wat kan worden gebruikt op een bepaald type van leer. Gebruik van een ongeschikt product kan de afwerking van lederwaren ruïne en vermindering van hun levensduur.
Leder Reiniging Tips; Schoonmaak leder is niet een erg gemakkelijke taak. Je moet de juiste zorg niet aan uw lederen items ongepast en onoordeelkundig gebruik van agressieve chemicaliën bederven. Voor het gebruik van een commercieel product, controleer het etiket om er zeker van dat het niet al te veel chemische stoffen bevatten. De beste manier om leer schoon te houden is om te voorkomen dat elke vorm van vlek en ophoping van vuil en stof. Het is essentieel om ze geconditioneerd, anders kunnen ze worden droog en stijf. Hier zijn enkele tips over het schoonmaken van leer dat u kunnen helpen bij het houden van uw lederen meubels en kleding vrij van vuil en vlekken.
Tips voor het reinigen van afgewerkt leder; Voor het reinigen van afgewerkte lederen producten, moeten alleen de aanbevolen schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Milde hydraterende zeep kan ook gebruikt worden voor het reinigen van vlekken van afgewerkt leder. Maak eerst een zeer lichte schuim met een zachte vochtige doek of spons en wrijf de vlek. Gebruik een andere vochtige doek voor het afdrogen, maar zorg ervoor dat je niet leren te spoelen. Gebruik een zachte, droge doek of doek om eventuele resterende vocht en het volledig laten drogen. Zodra het droog is, kunt u gebruik maken van een goede leer conditioner om het normale niveau van vocht te herstellen.
Tips voor het reinigen van Unfinished leer; Voor het reinigen van onafgewerkte leer, zadel zeep of schuim zeep, die speciaal zijn ontworpen voor leder reiniging kan worden gebruikt. Voor het gebruik van zadelzeep, eerst een licht schuim met een zachte vochtige doek of spons en vervolgens op dezelfde manier te werk als in het geval van afgewerkt leder. Na het schoonmaken wordt gedaan, laat ze drogen en dan leer conserveermiddel toe te passen.
Lederen meubels Reiniging Tips, Lederen meubelen wordt gekoesterd om zijn klassieke uitstraling en duurzaamheid. Reinigen lederen meubels is zeer belangrijk om die blik te behouden. Volgen enkele eenvoudige lederen sofa reinigen tips zoals het gebruik van op water gebaseerde schuim leer schoonmaakmiddelen, en het vermijden van de conditioners die was en siliconen bevatten. Ook geen gebruik van oplosmiddelen of schuurmiddelen op lederen meubels. Geniet van elke vorm van lekkage onmiddellijk aan de verschijning van hardnekkige vlekken te vermijden. Regelmatig afstoffen met de hulp van een katoenen doek of een stofzuiger is voldoende om vuil te verwijderen en vlekken te voorkomen.
Tips voor het reinigen van lederen schoenen en kleding; Leren schoenen meer kans om hardnekkige vlekken te houden. Gebruik witte azijn om ze schoon, gevolgd door de toepassing van koud geperste notenolie en olijfolie. Laat deze oliën voor enige tijd, zodat de lederen schoenen ze kan absorberen. Vervolgens met de hulp van een pluisvrije doek buff hen te schijnen.
Voor het reinigen van lederen kleding, kunt u proberen een mengsel van Castilië zeep, olijfolie en een paar druppels grapefruit zaad extract. Etherische oliën kunnen worden toegevoegd aan dit mengsel, waardoor de doeken zal frissen door het verwijderen van geur. Water, ongeveer een ½ liter, moet worden toegevoegd aan dit mengsel alvorens op de kledingstukken met een zachte doek. Dit reinigt niet alleen, maar ook voorwaarden lederen kleding.
Zelfgemaakte Leather Cleaner; Een effectieve zelfgemaakte lederen schoner en conditioner kunnen worden gemaakt door het combineren van azijn en Neat's-voet olie of lijnolie. Het bedrag van Neat's-voet olie of lijnolie moet dubbel dan dat van azijn. Gebruik een zachte doek om leder buff met dit mengsel. Voor het verwijderen van vlekken, kan tandpasta ook worden toegepast op de leer. Voorzichtig scrub de vlek met wat tandpasta en veeg het af met een vochtige doek. Nagellakremover, alleen de niet-aceton gebaseerd degenen, kan worden gebruikt voor het verwijderen van inktvlekken uit leder. Een ander belangrijk zelfgemaakte lederen schoner kan worden bereid met de hulp van citroensap en room van tandsteen. Net mix gelijke delen citroensap en room van tandsteen tot een fijne pasta te maken. Breng dit op de vlek en dan afvegen met een schone vochtige doek.
Deze eenvoudige leer reinigen tips zullen u helpen om uw lederen producten te behouden. Lederwaren gemakkelijk vervagen in het zonlicht. Dus, hou ze uit de buurt van direct zonlicht. Ook niet bewaar ze in een vochtige plaatsen, zoals dit zal de groei van schimmels en schimmels bevorderen. In all, lederen producten moet worden beschermd tegen de extremiteiten van het weer. Voor het gebruik van elke vorm van reiniging product, is het raadzaam om het te proberen op een klein onopvallende plaats op het leer. Ook wordt aanbevolen om een ​​professionele raadplegen voor meer informatie over leer reinigen en de soorten producten die veilig kan worden gebruikt voor dit weten.

No comments:

Post a Comment