Tuesday, 3 April 2012

Reiniging Skin Care

Prachtige en vlekkeloze huid kan zeker mogelijk zijn met een goede huidverzorging routine. Onze huid is delicaat en het is onderworpen aan een grote hoeveelheid van slijtage als we uitstappen in de zon en moeten de mate van verontreiniging strijd. Het is niet alleen alle stof en vuil dat onze huid kan beïnvloeden; de hoeveelheid stress die we wel tegenkomen op onze werkplek beïnvloedt ook de manier waarop onze huid ziet en voelt.
Drie basisstappen Huidverzorging:; zuivering; Exfoliating; Moisturizing; U moet ook weten het type van de huid dat je hebt. Dit zou het bepalen van uw reiniging huidverzorging routine. De basistypes van de huid zijn normale huid, droge huid, vette huid, gemengde huid en echt gevoelige huid. Uw reiniging huidverzorging routine zou afhangen van het soort huid dat je hebt.
Tips voor het reinigen van Skin Care:
Reiniging Skin Care voor de normale huid:; Als je een normale huid, zou je nodig hebt om dat te reinigen ten minste tweemaal per dag met warm water. Normale huid is ook het soort te geven je het het minst aantal huidproblemen. Hier is wat u kunt doen voor het reinigen van huidverzorging voor de normale huid-gebruik steeg het water in de ochtenduren op je huid, zou dit helpen om het te vernieuwen. Gebruik een lichte room na dit zachtjes hydrateren zonder dat je huid opgenomen te vettig. Als je naar bed kunt u gebruik maken van een milde zeep te wassen het vuil en roet. Gebruik wat lichte reiniging van de huid crème en zachtjes masseren hem in het gezicht. Bevochtig een beetje van katoen en gebruik deze zachtjes over je gezicht te ontdoen van alle vuil dat de neiging om de poriën verstoppen. U kunt zelfs kiezen voor een milde toner tijdens de dag om strak te houden van de poriën en een natuurlijke glans toe te voegen aan uw huid.
Reiniging van de huid verzorging voor de droge huid:; Je moet voorzichtig zijn met een droge huid omdat het de neiging om schilferige en ook de neiging om iets delicaat op keer. Gebruik alleen lichte crèmes voor de droge huid, omdat deze moet iedere natuurlijke olie niet te verwijderen terwijl de reiniging. Droge huid nodig heeft om te behouden van de natuurlijke vochtbalans. Gebruik een licht exfoliërende product dat zal verwijderen van de droge vlokken aan gezonde en stralende huid te onthullen. Altijd zachtjes inmasseren in de huid vooral rond de ogen.
Reiniging Skin Care voor de vette huid:; Bij een vette huid moet men voorzichtig over de huid te verzorgen. Geen diepe reiniging van de huid crème kan toevoegen overtollige olie op de huid. Je moet je gezicht te wassen ten minste 2-3 maal per dag en gebruik vochtinbrengers die niet uw huid er vetter. Use gezichtsmaskers die helpen om de juiste balans van oliën voor uw huid te behouden. Scrubben uw huid met de hulp van enkele zelfgemaakte pakjes of licht gezicht scrubs zou ook helpen om een ​​gezonde en stralende huid te hebben.
Reiniging van de huid Zorg voor gecombineerde huid:; Een combinatie huid vertoont kenmerken van een droge huid en vette ook, in verschillende gebieden van het gezicht. Voor deze, zult u moeten kiezen voor producten die specifiek zijn ontworpen voor gecombineerde huid. Dit zou u helpen om zich te ontdoen van precies de juiste hoeveelheid overtollige olie en vullen bepaalde hoeveelheid vocht in uw huid.
Algemene reiniging van de huid Care Tips Voor alle huidtypes:; Stomen je gezicht kan een goede manier om je gezicht schoon te zijn. Verhit een kom met water en plaats hem op de tafel. Bedek uw hoofd met een handdoek als je voorover buigt over de kom en in deze positie ongeveer 8 minuten. Gebruik een handdoek met een licht ruw oppervlak en wrijf voorzichtig over je hele gezicht.
Altijd massage reiniging van de huid crème zachtjes in de huid met een opwaartse beweging. Wrijven hard zal alleen ertoe leiden dat uw huid rood.
Gebruik een hoeveelheid melk en knijp een beetje citroensap in. Deze fungeert ook als een goede, zelfgemaakte reinigingsmiddel.
Altijd veel water drinken. Reinigen van uw huid is niet alleen over de crèmes en gezicht packs, maar hoe je van binnen ook.
Pat je gezicht droog. Niet ooit uw huid te wrijven na het wassen.
Use zelfgemaakte maskers als een beter alternatief dan de producten die vol zijn van chemische stoffen. Soms is de natuurlijke manier kunnen blijken effectiever te zijn in vergelijking met wat je kan kopen van de plank.

No comments:

Post a Comment