Sunday, 29 April 2012

Tips voor Curly Hair Care - Kapsels en haarverzorging voor krullend haar

Het vinden van het juiste kapsel kan echt een moeilijke taak! Meisjes die krullend haar, wilt krijgen rechtgetrokken en mensen met steil haar, willen krijgen gekruld. Ongeacht het haartype, de truc ligt ook in het juiste onderhoud van uw haar, om u de juiste soort look vereist.
Als u bent degene die van nature gezegend is met krullen, zijn er manieren om uw krullend haar pronken door te proberen verschillende looks. Krullend haar stijlen zijn een geweldige manier om wat krullen, pijpenkrullen toe te voegen en stuiteren om uw lokken. Maar deze vereisen een veel haarverzorging. U kunt kiezen uit kort krullend haar, lang krullend haar, halflang krullend haar, of kort krullend bobs om uw gezicht te definiëren. Omdat krullend haar vergen veel van de zorg, hier is een kijkje bij enkele manieren om gezond te krullend haar verzorging aan uw kroon zorgen kijkt haar best te allen tijde.
Tips voor Curly Hair Care:
Meisjes die krullende kapsels hebben kan haar schade ook ervaren, zoals gespleten haarpunten, kroezig en droog haar. Dit kan te wijten zijn aan verkeerde voeding of het krullend haar kan niet genoeg krijgen vocht. ; Gebruik moisturizers, want dit is een van de meest voorkomende problemen met gekrulde kapsels. Controleer de shampoo en conditioner en ervoor te zorgen dat de ingrediënten zijn zal helpen je haar hydrateren. Wrijf de vochtinbrengende conditioner in je haar. Wacht een paar minuten voordat je wast het uit. Dit zou u helpen om zo goed mogelijk conditionering van uw airconditioner. Probeer een diepe conditioner een keer per maand. ; Vergeet niet om het gebruik van een haardroger te voorkomen. Dit is een andere waardevolle tip voor krullend haar als verhuur het haar droog nature zou voorkomen dat het wordt pluizig. Vermijd borstelen of wrijven hard met een handdoek. Pat-of DAB-je haar met de handdoek, indien nodig. ; Haarverzorging voor krullend haar ook kunnen zijn styling producten die zijn ontworpen voor dit soort. Kijk naar de leidende merken, dat geeft u helpen speciale textuur serums en crèmes. Deze laat je toe om krullend haar sans geen kroes in zit! ; Borstelen voor krullend haar moet getande kammen (grofgetande kammen). Maar vermijd het gebruik ervan voor natte haar. Tangled krullend haar kan worden beheerd met behulp van uw vingers of een grove kam. ; Krullend haar zorg kan gekleurd worden op verschillende manieren voor een glam look. Probeer de krullen die valt zacht rond je gezicht te benadrukken. Dit zou ook aandacht aan uw mogelijkheden. ; Haarverzorging voor krullend haar gaat ook het behoud van een goed dieet. Altijd gelijk eten en hebben een redelijke hoeveelheid eiwitten in je dieet. Dit zal toevoegen aan de natuurlijke glans van je haar. ; Kapsels voor krullend haar:
Of het nu kort krullend haar of lang krullend haar, deze zijn in de mode en zijn hier te verblijven. Of het nu gaat Beyonce of Alicia Keys, zijn krullen zijn gepronkt met veel elan door deze leading ladies. Voor sommigen is het het gemak factor waar als voor anderen, het kan gewoon, simpel plezier zijn! Krullend haar kan worden ondeugend, flirterig, sensuele of mooier als lang. Hier zijn enkele tips voor krullend haar stijlen.
Kort krullend haar stijlen:
Kort krullend haar maakt gebruik van zeer gedefinieerde krullen voor een groot look te creëren. Deze krullen zijn bekend jazz-up van elk kapsel. Gebruik wat gel om de natte krullen. Gebruik een zachte glans was voor losse krullen. Kort krullend haar kan ook worden gebruikt om een ​​rommelige look te creëren. Dit is erg in de mode en is onderhoudsarm. Ze kunnen ook worden verwezen naar brutaal kijken en alles wat je hoeft te doen is het een wassen en run je vingers alsof je haar. Dat was alles. Ben je klaar om te rocken!
Lang krullend haar stijlen:
Lang krullend haar is geweldig vooral wanneer de krullen ontspannen in hun verschijning. Deze frame het gezicht zacht en creëren een elegante look. Lang krullend haar stijlen kan moeilijk zijn om te beheren, maar met de hulp van bepaalde gels kunnen worden losser, zodat ze vallen vanzelf op je schouders. Sommige lange krullende kapsels worden gebruikt op een zodanige manier dat het benadrukt de golvende krullen. Lichte krullen ook een boho chic look.
Strak en veerkrachtige krullen kan worden bereikt met de hulp van een zuiverende shampoo en een hydraterende conditioner. Voor een losse en sexy stijl, uw lang krullend haar moet worden verfrommelde met een medium / strong gel. Te verzachten dat kroeshaar, kunt u zelfs mix wat silk serum in. Voor deze, flip je hoofd boven terwijl u kneden. Vervolgens moet je bos de haren in je hand. Wachten tot het droog en dan gewoon flip het voor prachtige, springkasteel en lang krullend haar. Losse lange krullen kan ook worden bereikt met de hulp van een zachte glans wax op de uiteinden.
Lang krullend haar stijlen kan ook geweldig uitzien met de hulp van enkele hot rollers. Deze zou ervoor zorgen dat uw krullen op hun plaats blijven. Gebruik een beetje haarlak op de krullen als je wilt lossere krullen te bereiken. Dit moet gebeuren voordat je wikkel het haar op de rol.
Medium Curly Hair Styles:
Medium krullend haar is zeer eenvoudig te beheren en de meeste vrouwen kiezen vaak voor deze optie. Middelgrote krullen zijn eenvoudiger te beheren dan langere krullen en ook zij bieden meer flexibiliteit dan korte krullen! You kunt zweep je op middellange krullend haar in een kapsel zoals te draaien in een knot en laten de krullen hangen naast je gezicht. Of bind het in een paardenstaart en laat de strengen hangen. Voeg lagen of Spritz het een beetje. Gebruik het scheermes of een schaar en hebben een aantal piekerig en schattige krullen op verschillende niveaus.
Ja, of het nu de ingetogen dame, stout of flirterige vrouw, de pick is van jou. Kies uw eigen stijl en maak golven waar je ook bent!

No comments:

Post a Comment