Thursday, 5 April 2012

Hedendaagse of moderne Plafondventilatoren voor Home Interior Decorating

Een kijkje in de geschiedenis van de Electric Powered Plafondventilator
Het was de weg terug in 1882, toen Philip Diehl, die had ontworpen dat de elektromotor die gebruikt werd in de eerste Singer naaimachines, de motor worden gebruikt in een ventilator die was gemonteerd op het plafond aangepast, waardoor het uitvinden van de eerste plafondventilator dat was elektrisch aangedreven, die meteen een commerciële hit. Diehl bleef het maken van verbeteringen aan zijn geesteskind, een van hen is een plafond ventilator licht kit, genaamd de 'Diehl lichtkroon', die hij vast op de ventilator in om te compenseren voor de verplaatsing van verlichtingsarmaturen als gevolg van de ventilator aan het plafond wordt geïnstalleerd.
Tegen de tijd van de Eerste Wereldoorlog, in plaats van de twee bladen, die oorspronkelijk hadden, had plafondventilatoren begonnen worden vervaardigd met vier bladen. Dit resulteerde in de motoren wordt efficiënter gebruikt, omdat de ventilator verspreid meer lucht, plus, de ventilator werd veel te rustiger.
Plafondventilatoren werd heel gewoon door de jaren 1920 in de VS. Maar dan, de komst van de Grote Depressie zag het wegebben van Vogue, en tegen de tijd de Tweede Wereldoorlog eindigde, plafondventilatoren was nagenoeg verdwenen, en dat bleef zo ​​tot de jaren 1950. Hoewel zij bleven populair zijn in landen die oorlog klimaten, waar airconditioners werden te duur om te gebruiken was.
Tegen het einde van de jaren 1960, plafondventilatoren begonnen vangen weer langzaam toen ze werden ingevoerd in de VS door een aantal Aziatische fabrikanten. Maar, wanneer de energie crisis toesloeg in de jaren 1970, was er een enorme vraag weer voor plafondventilatoren, omdat ze verbruikt veel minder energie in vergelijking met airconditioners, en hun populariteit bleef hoog tot aan het eind van de jaren 1980. Dit was de tijd dat de stijging van de bekende ventilator fabrikanten zoals Casablanca Fan Company, Hunter Fan Co, FASCO, Lasko, en Emerson Electric zag. Maar door de vroege jaren 1990, de verkoop van plafondventilatoren begonnen kelderende omdat van hen steeds duurder vanwege de hoge kosten van de Amerikaanse arbeidsmarkt en onderdelen, plus de steeds lagere prijzen van alle voorzieningen, zoals airconditioners.
Intensivering in de wereld van de moderne Plafondventilatoren
Echter, deze dagen, is deze nederige wijze van koeling enscenering een comeback in de vorm van hedendaagse plafondventilatoren, als gevolg van de toenemende bezorgdheid over het milieu door de samenleving. Afgezien van het milieu, een andere reden waarom mensen kiezen steeds meer voor plafondventilatoren is dat met de voortdurende stijging van de kosten van elektrische nutsvoorzieningen en gas, families vinden dat het gebruik van airconditioners is geworden gewoon te duur.
De moderne plafondventilatoren die beschikbaar zijn deze dagen zijn veel geavanceerder dan degenen die werden gebruikt in het verleden. Hedendaagse plafondventilatoren zijn bijgewerkte versies die zijn ontworpen om eigentijdse binnenlandse interieurs past en dus aantrekkelijk zijn voor de huiseigenaren van vandaag. Of uw huis heeft een pluchen interieur thema, of een kunstzinnige sfeer, of sport een minimalistische look, vindt u stijlvolle en slanke plafondventilatoren dat een breed scala van interieur thema's aan kunnen tippen. Plus, het nemen van een pagina uit de historische Diehl kroonluchter, moderne plafondventilatoren zijn uitgerust met een plafond ventilator licht kits, die komen in een breed scala van hedendaagse ontwerpen, van messing geborsteld chroom om tin afwerking, dat zal een opvallende decoratieve touch toevoegen aan een kamer waarin ze zijn vastgesteld inch
Terwijl de traditionele ventilatoren aan het plafond waren alleen beschikbaar in een beperkt aantal keuzes in kleur, moderne plafondventilatoren komen in een enorm scala aan kleuren, van elektrische blues tot mellow geel te warm rood, waaruit u kunt kiezen naar gelang van het kleurenschema van uw interieur.
Hedendaagse plafondventilatoren zijn ook goed geschikt voor moderne woningen als gevolg van het gemak van het gebruik ervan. Net als andere huishoudelijke apparaten die zijn ontworpen voor ontspanning, vandaag fans komen met een afstandsbediening. Daarom kan u ze in-of uitschakelen terwijl u zit comfortabel in de bank kijken naar uw favoriete TV-programma. Plafondventilator afstandsbedieningen komen ook met verschillende temperatuur instellingen, die zorgt voor extra comfort en is ideaal in een wereld die is zeer stressvol en hectisch.
Hedendaagse Plafondventilatoren gebruikt kan worden ook in de winter
En een ander groot gemak over de hedendaagse plafondventilatoren is dat ze gebruikt kunnen worden tijdens de koude wintermaanden ook. Dat komt omdat moderne fans hebben technologisch geavanceerde systemen die helpen bij het omkeren van de luchtstroom.
Vandaar dat, wanneer de ventilator wordt ingeschakeld met de normale instellingen, de luchtstroom naar beneden komt en wordt verspreid in de kamer, maar wanneer het is gelegd op de reverse flow instelling, de ventilator zuigt de lucht op, blazen in de tegenovergestelde richting. Dit helpt bij het handhaven van de verwarmde lucht in het hele huis en ook induceert een goede luchtcirculatie. Dit is vooral belangrijk in de winter omdat het helpt bij het voorkomen van de inname van stof en andere deeltjes in de lucht die de neiging hebben te verzamelen, omdat alle deuren en ramen moeten gesloten worden gehouden. Deze circulatie van de lucht is ook een effectieve manier om warmte verspreid door het hele huis, dus geld besparen op het energieverbruik, omdat conventionele verwarmingssystemen verbruiken veel meer energie.
Een eigentijdse plafond ventilator is zeker een zeer aantrekkelijk toestel dat zal toevoegen aan de sfeer van uw huis. Ze kunnen zorgen voor een onderscheidende touch en comfort. Er zijn talloze websites op het internet, waar u kunt kijken op de ontwerpen en de prijzen van de hedendaagse plafondventilatoren.

No comments:

Post a Comment