Monday, 16 April 2012

Robot Stofzuiger - Kooptips en zorg

De robot stofzuiger is misschien wel de beste technologische vooruitgang sinds de uitvinding van de gloeilamp. Heel veel van de gloeilamp, zoals de robot stofzuiger is handig in elk huis, en binnen een paar jaar, het leven zal onmogelijk zijn zonder deze apparaten. Maar de robot stofzuigers zijn niet zo subtiel als de gloeilamp. De lamp heeft een prachtige kwaliteit van de menging in de vergetelheid, hoewel het het licht te wijten aan die we kunnen alles zien binnen de ruimte biedt, maar de robot stofzuiger zal zeer veel actief zijn in uw huis, onophoudelijk het houden van het spic en span. En het is te wijten aan deze constante beweging die je moet erg voorzichtig zijn als je een robot stofzuiger kopen. Er zijn veel meer manieren waarop uw aankoop kunnen doen berouwvol verkeerd. Hier is kleine Koopwijzer die u kunt gebruiken: -
Robot Stofzuiger kopen Tip # 1 - grootte en vorm
Bijna alle robot stofzuigers hebben de vorm van een cirkelvormige schijf, hoewel sommige nieuwe grillige vormen zijn nu gekomen in de markt. Maar, ik adviseer u om te gaan voor de ronde vormen, omdat ze het beste voor het draaien van hun richtingen wanneer zij voldoen aan obstakels. Een andere vorm zullen niet in staat om het te maken vrij zo goed.
De typische grootte van een robot stofzuiger is ongeveer 14 centimeter in diameter en minder dan 3 cm in hoogte. Sommige goedkopere modellen zijn hoger dan dit, maar dan mogen deze maten niet toestaan ​​dat de stofzuigers onder bedden en banken gaan schoonmaken. De drie-inch hoogte is zeer geschikt voor dit doel.
Robot Stofzuiger kopen Tip # 2 - Sensing Ability
Het basisprincipe van een robot stofzuiger is om de gebieden gevoel in de kamer waar stof aanwezig is en vervolgens schoon uit dat gebied. De robot stofzuigers zal schoon elk gebied, en ze zullen zichzelf aanpassen aan stoffiger plaatsen schoon in een strengere manier. Met de recente robot stofzuigers, hoeft u niet nodig om alle instellingen te maken voor het reinigingsproces. De reiniger is bepalend voor de omvang van de stof in een bepaalde plek en maak de aanpassing zelf.
Nu is het erg belangrijk om een ​​zelfinstellende robot stofzuiger te krijgen, ook al kost het hogere. Anders zal je uiteindelijk het configureren van de stofzuiger zo vaak, dat u vindt het beter om het reinigingsproces zelf te doen.
Er zijn ook op afstand bestuurbare robot stofzuigers die je kunt manoeuvreren in de richting die u wilt. Deze zijn erg goed voor mensen die niet kunnen bewegen veel, zoals ouderen en degenen die lijden aan locomotion handicap.
Robot Stofzuiger kopen Tip # 3 - Gemak
Als je hebt gemaakt van je geest naar een robot stofzuiger te krijgen, is het natuurlijk aan te raden om het maximale bedrag van gemak kunt u krijgen. Ga voor de stofzuigers die zullen terugkeren naar hun docking station als ze eenmaal klaar bent met het schoonmaken van de kamer. Het docking station is belangrijk, omdat dit is waar de stofzuigers nog de kosten. In het algemeen, een volledig opladen voor de robot stofzuiger duurt ongeveer drie uur, maar het kan meer, afhankelijk van het model.
Een andere grote handige functie die je verricht moet op zoek naar is de automatische lediging van de vuilniszak. Some gereputeerde robot stofzuigers automatisch naar het docking station en lege hun vuilniszakken daar. Stel je voor - als je een dergelijke robot schoner, wordt u volledig vrij van dergelijke huishoudelijke klusjes!
Ook proberen om de self-manoeuvreren schoonmaken robots krijgen. All robot stofzuigers voor die manier kan veranderen van richting wanneer ze komen tot een obstructie in de weg, maar er is een verschil in de manier waarop ze veranderen hun pad. Sommigen van hen zullen Dash tegen de obstructie en vervolgens van koers veranderen. Dat is lastig, omdat ze misschien zelfs Dash tegen de schoenen van de mensen in de kamer. Je moet kijken voor de recente ontwerpen van de robot stofzuigers dat infrarood sensoren die hen in staat om te weten over obstakels vanaf een afstand en dan veranderen hun pad hebben.
Robot Stofzuiger kopen Tip # 4 - Extra functies
Beschouw de stofzuigers dat heel nuttig extra functies zijn te maken het gebruik ervan effectiever en veiliger te maken. Zoals, als je verblijf in een huis dat verschillende niveaus heeft, dan moet je oppassen dat de robot stofzuiger niet onder de trap. Hiervoor moet je koopt de schoonmakers met wiel sensoren. Deze wielen draaien op de grond, en als zij dat doen, ze kunnen begrijpen als er een ander niveau op de weg, en veranderen hun pad.
Ook, check out de robot stofzuigers met de borstel grenst aan de omtrek. Dit is een zeer goede eigenschap, want de grens borstel zal ook het reinigen van de muren tot een bepaald niveau. En het zal voorkomen dat de machine van onstuimige hard op de muren.
Caring For Your Robot Stofzuiger
Robot stofzuigers zijn automatische machines, en ze vereisen een minimum aan verzorging. De enige zorg die je kunt bedenken is het opladen van de stofzuiger. Maar zelfs deze, de robot stofzuiger zelf doet. Wanneer de schoonmaak werk wordt gedaan, zal de robot stofzuiger te verplaatsen naar het docking station, waar het zal blijven zetten. Het zal krijgen volledig opgeladen in drie uur in het docking station.
In goedkopere robot stofzuigers, moet u handmatig verwijderen van de vuilniszakken en lege hen. Maar de nieuwere vandaag zal automatisch naar hun docking stations en lege hun vuilniszakken. Dat is echt het gemak op zijn best!

No comments:

Post a Comment