Thursday, 12 April 2012

Rubber Garage Vloeren Vs Tile Garage Vloeren

Als u een grote garage, die is verbonden met het huis, dan bent u een gelukkige persoon. Ik zeg dit omdat de meeste van de constructies hebben tegenwoordig geen ideale ruimte!
De vloer is vaak het meest verwaarloosde deel van een huis dit is triest maar waar. Natuurlijk dingen hoeven niet altijd dezelfde blijven, met de nieuwe vloer opties beschikbaar zijn, kun je niet fout gaan! Wanneer u daadwerkelijk van plan te doen om de garage vloeren, heb je veel opties om uit te kiezen. Hier is informatie over de twee, ik hoop dat dat over hen zal u helpen beslissen wat u wilt op uw garagevloer.
Rubber Garage Vloeren
Dit soort van garage vloeren voegt opportunisme en de waarde naar de garage. Het ook veel voordelen heeft, zoals is het redelijk en eenvoudig te installeren, hebben de andere voordelen van deze vloeren is hieronder opgesomd. ; Er is een aanzienlijke daling van vuil in uw huis wanneer u rubber voor de garage vloer. Dit komt omdat het merendeel van de merken die de rubberen vloeren vervaardigen ervoor te zorgen dat zij puin dat zich aan de banden en vervolgens aan de onderkant van de schoenen te voorkomen. ; Rubber garage vloer zorgt voor een gewatteerde ondergrond die niet moe je benen. Dit soort vloeren vermindert ook de geluidsoverlast en levert een bepaalde mate van isolatie tegen de koude en warme temperaturen. ; Dit soort vloeren is eenvoudig te installeren, omdat het rolt met gemak. ; Als u wilt dat de onderliggende betonnen gevel van vet, chemicaliën, olie en andere schadelijke stoffen, vervolgens te beschermen rubber garage vloeren is een goede keuze. Opmerking:
Net als alle andere producten, deze heeft ook een paar beperkingen. De beperkingen hier betrekking op het gebruik van de garage ruimte. Rubbers vloer heeft een lage weerstand tegen aardolieproducten, wat kan een probleem zijn als u de garage om de auto te parkeren. Zomer temperaturen kunnen ook een oorzaak van zorg als de warmte kan het rubber garage vloeren veroorzaken aan zich te houden aan de banden. Afgezien van deze twee factoren, de rubberen vloer garage is een goede keuze als u de garage met alleen voor extra leefruimte.
Tegel Garage Vloeren
Dit type vloer is beter dan betonnen vloeren, want het biedt meer grip onder de voet en het wiel. Afgezien van dat het komt in een verscheidenheid van kleuren en patronen die net de juiste hoeveelheid glamour toevoegt aan een anders bezadigde kamer. Enkele van de voordelen zijn hieronder opgesomd:; Tile garage vloeren zijn eenvoudig te installeren. Ik zeg dit omdat tegel vloeren zijn in elkaar grijpende en de enige onderdelen van de uitrusting die nodig zijn om daadwerkelijk installeren van de tegels ook een mes, een stuk krijt, een meetlint en kniestukken. Gebruik het meetlint om ervoor te zorgen dat de afmetingen die u hebt genomen correct zijn. Zodra dit is gebeurd, zul je in staat om rechte lijnen op de garagevloer te trekken. ; Dit soort tegels zijn gemakkelijk te onderhouden, het enige wat je moet doen om ze schoon te houden is ofwel vacuüm of de slang naar beneden met een beetje water. ; Afgezien van het feit al het bovenstaande, tegel garage vloeren zijn duurzaam en bestand tegen peeling, chippen en barsten. Deze vloer is ook niet beïnvloed door vet, olie of andere producten die worden gevonden in een garage. De meeste zware voertuigen kunnen worden gereden over het zonder problemen. ; Zowel de garage vloer opties hierboven vermeld hebben hun voordelen, dus terwijl het selecteren van een geschikte te maken dat u weet het exacte gebruik dat u zal brengen in de garage.

No comments:

Post a Comment