Thursday, 19 April 2012

Het installeren van Windows Bay - Hoe een erker installeren

Een bestaande raam kan worden vervangen door een erker aan te brengen in de charme van de schilderachtige schoonheid die wordt gezien vanuit uw raam. Erkers verhogen niet alleen de ruimte in een kamer, maar ook bijdraagt ​​aan de sfeer van de kamer. Er zijn twee manieren van het installeren van ramen. In de eerste manier, is het frame van de bestaande venster vervangen door de nieuwe erker frame. Deze kozijnen zijn eenvoudig te installeren en bovendien de kosten van het installeren van ramen van dit type is goedkoper dan het tweede type installatie. In de tweede manier of methode, de ramen moeten worden geïnstalleerd, samen met de nodige vloer en het plafond dat is toch wel een dure optie. Laten we bespreken hoe een erker te installeren. Hier bespreken we de eerste methode van de installatie zoals hierboven besproken.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 1; De belangrijkste stap is om de normen van de lokale overheid en plan weten voor de installatie van een erker. Het volgende ding is om te beslissen over de grootte en stijl van de baai venster dat u wilt installeren. Het is raadzaam om de stijl en de grootte te kiezen, rekening houdend dat het een klus. Als u wilt een erker te installeren op een hoogte hoger dan de eerste verdieping, is het raadzaam om de installatie te doen van een professionele krijgen.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 2, nu zijn dat je de plek waar u wilt de erker en de kit voor het installeren van de erkers te installeren besloten, metingen van het raamkozijn. Markeer de omtrek van de ramen volgens de afmetingen van de nieuwe erker.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 3; De kit van een erker bestaat doorgaans uit van de ramen, het hoofd boards en de stoel ramen. Vóór de installatie, te lezen via de instructie pamflet dat wordt geleverd samen met de kit. De bestaande ramen en de kozijnen moet worden verwijderd voordat de installatie van de nieuwe ramen. U moet verzamelen al het nodige materiaal dat nodig is voor de installatie.
How naar een baai Window Install - Stap 4; De ramen in de kit worden gemonteerd volgens de instructies. De grootte van het venster opening moet worden gecontroleerd en bijgevolg het raamkozijn moet worden geïnstalleerd met behulp van een teennagel. De kozijnen zijn geplaatst met de hulp van schroeven.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 5: Het is aanbevolen dat tijdens de installatie, je iemand om je te helpen, omdat de ramen zijn zwaar hebben. De ramen zijn geplaatst in het frame met de hulp van shims en je moet ervoor zorgen dat het raam is geplaatst op het vereiste niveau van het raamkozijn.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 6; De volgende stap van het installeren van ramen is om het hoofd planken te installeren en bevestig ze met de hulp van schroeven. Na deze, is de volgende taak het installeren van isolerende folie tussen het dak en de bovenkant van de erker. Bevestig de shingles het hoofdeinde van de erker en zet de randen van het dak met een metalen strip.
Hoe kan ik een erker installeren - Stap 7; De onderkant van het kozijn is gevuld met glasvezel isolatie en je moet de onderste rok frame hechten aan het kozijn van buiten. De erker wordt gegeven een steun door het aanbrengen van een diagonale ondersteuning van houten staaf, zodat zij kan het gewicht van het venster te dragen.
Dit zijn de stappen voor het maken van een erker te installeren. Het installeren van ramen is een beetje moeilijker dan de installatie van gewone ramen. Iemand moet u helpen tijdens het raam vervangen. Na de installatie kunt u lezen Bay Window Behandeling Ideeën en Decorating Tips voor het versieren van uw erker.

No comments:

Post a Comment