Saturday, 21 April 2012

Auto Top bagagedrager

Auto boven bagagedragers vormen een belangrijk onderdeel van een auto voor reizen en lange reizen. Veel een keer, de beschikbare of de vrije ruimte in een auto is niet genoeg om alle bagage items tegemoet te komen. Naast de ruimte probleem, kan vulling veel bagage in de auto bederven of schade aan de auto-interieurs. Zo kan de vervoerders te helpen om te passen in de overige bagage.
Auto Top Bagagedragers; De auto top bagagedragers worden gebruikt om in te pakken extra bagage die niet passen in de auto. Deze vervoerders te helpen ruimte te besparen en maak de reis veel comfortabeler. De activiteit van het kiezen van een auto boven drager moet rekening worden gehouden met diverse factoren, zoals de benodigde ruimte, het budget en het type van de drager die geschikt is voor de auto.
Auto Top Carying; Deze zijn eenvoudig te installeren en zijn over het algemeen gemaakt van nylon of polyester. De polyester auto top dragers zijn duurzamer en sterker dan de nylon Ones. Polyester is bestand tegen UV-stralen, terwijl nylon verslijt bij blootstelling aan zonnestralen voor een lange tijd. De zakken moeten worden verpakt om de volledige capaciteit, zodat het materiaal van de tas niet flap.
Car Top Manden; Deze manden hebben een stevige structuur en stellen ons in staat bij opheffing van het vistuig uit het voertuig op het dak. De auto boven manden zorgen voor een stevige ondergrond, samen met zijwanden. Het maakt de band van de zakken en netten veel gemakkelijker. Een mand samen met een auto top zak moet worden gebruikt in een paar.
Terug auto Vervoerder; Het is een enorme bagage tas die kan worden aangesloten op de achterkant van een auto. De auto terug vervoerder is opgehangen in een zodanige wijze dat het zicht naar achteren niet wordt geblokkeerd. De achterkant vervoerders niet te lijden hebben veel luchtweerstand te wijten aan de positie waar het is geïnstalleerd. De installatie van deze bagagedragers is veel gemakkelijker dan de andere typen.
Auto Top Cargo Carriers; Het dak bagagedragers of dozen hebben behoefte aan een sport bar of dwarsbalken voor de installatie. Deze auto boven ladingschepen zijn duur en men moet eerst beslissen of hij wil permanent ze op te lossen op de auto top of niet. Met het oog op het dak rek of dak van de auto top-box zijn plaats te houden en te voorkomen dat gerammel, hetzij de versnelling moet worden gehouden in plaats of het vak worden gevuld om haar capaciteit. De doos mag niet uitstrekken over de voorkant van de voorruit. Dit voorkomt dat de doos van het vangen van updraft. Bagagenet, laadbak mat en vracht licht zijn de accessoires van de auto boven vrachtmaatschappijen. De lading vak mat voorkomt dat de vervoerder naar beneden glijden, terwijl de bagagenet die is gemaakt van bungeekoord sluizen naar beneden.
Sommige van de auto's boven tassen hebben een clip die kan worden bevestigd aan de richels aanwezig zijn op de zijkanten van de auto. Enkele andere soorten tassen bieden bandjes die kunnen worden verbonden door cirkelen ze van de binnenkant van de auto over de top, dat wil zeggen de drager. Sommige auto's hebben ontvangers aan achterzijde. Deze zijn 1 ¼ inch of 2-inch stalen vierkanten gebruikt om vracht dozen, platforms, skihouders en fietsenrekken monteren. De dozen met swing-out functies moet worden gebruikt in dergelijke gevallen. De bagage dient te worden verpakt met behulp van middelgrote zakken en plunjezakken. Het helpt om optimaal gebruik maken van de ruimte.
Thule Car Carriers Top; Deze vervoerders zijn ontworpen om een ​​maximale laadruimte te bieden, en hun structuur zodanig is dat de luchtweerstand die zij lijden is het minimum. Deze vervoerders zijn eenvoudig te gebruiken dankzij de snelle snap hardware en tweezijdige opening.
De auto top bagagedragers staat een reiziger om een ​​maximale hoeveelheid vracht pack in de minimale ruimte beschikbaar is. Deze vervoerders daarmee te maken voor een nuttige post tijdens lange ritten.

No comments:

Post a Comment