Sunday, 15 April 2012

Landschap LICHTIDEEEN: Low Voltage Landschap Verlichting

De snelheid van het licht domineert de wetenschappelijke kennis van de mens, alle menselijke normen van tijd en ruimte is afhankelijk van licht-snelheid. Waar er geen licht is er duisternis. Landschap verlichting ideeën zijn inspiraties uit de natuurlijke spel van licht en schaduwen.
Goed gepland landschap verlichting voegt elegantie en schoonheid aan het uiterlijk van het huis. Verlichting kan verbergen voor de hand liggende landschap problemen tijdens het benadrukken van de positieve kenmerken door alleen het verlichten van de juiste ding. Spotlighting brengt texturen beter tijdens het gebruik van verschillende hoeken kan worden dramatischer. Onderwater verlichting werkt het beste in fonteinen en vijvers met de lichtbron geplaatst terug uit het gebied te verlichten. Gebruik van gekleurde verlichting om een ​​boom of using the brighter verlichting rond tennisbanen, zwembaden en andere werkterreinen hoogtepunt verhoogt de zichtbaarheid en tegelijkertijd is het veiliger ook. Silhouet verlichting, biedt het speciale effect door het verlichten grote buitenzwembad oppervlakten zoals muren met behulp van een wasbeurt lichtpunt. Dit zorgt ervoor dat objecten in de voorkant van de verlichting te verschijnen als silhouetten. Het landschap verlichting ideeën zijn eindeloos, net echter creatief onthouden van overdreven.
Laagspanning landschap verlichting verhoogt de veiligheid door verlichting paden, poelen, aandrijvingen en neem gebieden. Landschap verlichting types zijn meestal gemonteerd op de ingebouwde staken, en zijn flexibel en verplaatsbaar. Laagspannings-landschap verlichting systemen hebben verschillende voordelen. Belangrijker, laagspannings-landschap verlichting apparatuur is eenvoudiger te installeren. Met uitzondering van de transformator die is aangesloten op een 120-volt circuit, het hele systeem draait op onschuldige 12-volt stroom. Een ander voordeel van laagspannings-is lichtgewicht en kan worden gelegd op de grond of begraven net onder het oppervlak. Eenmaal geïnstalleerd, zijn 120-volt systemen relatief permanent, terwijl buiten het landschap laagspanning verlichtingsarmaturen kan gemakkelijk verplaatst worden als men wil de verlichting regeling te wijzigen. Een ander voordeel van laagspannings-verlichting is dat het kan worden relatief goedkoop.
Er zijn vele technieken installatie, plaatsing en combinaties, die binnenlandse veiligheid, veiligheid, en het genot kan verhogen. Bijvoorbeeld zou u graag de zonne-energie landschap verlichting, die volledig elimineert kabels en transformatoren te overwegen. En omdat er geen draad, kan deze lichten exact worden geplaatst op de gewenste locatie. Deze zonne-lampen hebben een foto-elektrische paneel dat een accu oplaadt overdag en wanneer de zon ondergaat, een lichtsensor of fotocel activeert de lamp. Bijkomend voordeel met de op zonne-energie landschap verlichting is dat ze zijn goedkoop en flexibel, plus de verlichting is zeer lage en zeer zachte voegen elegantie toe aan de hele set-up. Zij hebben ook ongevallen te voorkomen als kansen op het krijgen van verstrikt in de draden zo volledig geëlimineerd, ze zijn echt geweldig in vergelijking met het oude landschap verlichting die draden en transformatoren had.
Een andere low-voltage alternatief om te verkennen is glasvezel verlichting. In vezel optische verlichting afzonderlijke strengen van ultra-zuiver glas gedrag licht van externe bronnen. Ondergrondse geplastificeerd glasvezel kabels zijn zeer flexibel bij het leggen als ze kunnen worden gegoten in beton loopbruggen of muren. Deze zijn zeer veelzijdig typen, zoals glasvezel-toestellen kunnen worden geplaatst waar dat nodig is. Omdat er geen elektriciteit of warmte wordt overgebracht door deze kabels, glasvezel-verlichting is ideaal aangezien het zorgt voor maximale bescherming tegen brand en ongevallen.
Een tekortkoming van laagspannings-verlichting is minder verlichting macht. Echter, kan dergelijke problemen gemakkelijk worden behandeld met behulp van een heldere 12-volt halogeen lampen, die kan zeer effectief zijn wanneer gebruikt om een ​​gebied te overspoelen met licht. De low-voltage verlichting transformator die de bevoegdheden van het systeem moet worden opgezet dat de gecombineerde vermogen van de gebruikte lampen wedstrijd. Een ander nadeel van laagspanningsbedrading is dat de draden niet diep begraven en zijn meer vatbaar voor beschadiging en vereist voortdurend toezicht op de mogelijkheid van een ongeval te vermijden, maar als men gaat voor glasvezel verlichting of zonne-energie landschap verlichting zoals nadelen kunnen worden volledig geëlimineerd.
Creativiteit is een van de t de basis requirements.don 'zijn bang om risico's te nemen, je fantasie te verkennen, maar juist licht, sleutel in op architectonische kenmerken ook. Kan men proberen zwartwerk, dat is een ontwerp techniek die algemene buitenruimte verlicht voor de toename in veiligheid, beveiliging en de esthetiek van het huis. Als dit goed gebeurt men zou graag meer tijd buitenshuis door te brengen. Speciaal type armaturen en lampen zijn geselecteerd voor de benodigde helderheid en het bedrag van de verlichting, die meestal boven de ooghoogte. Door verschillende betekent dat we blijven proberen om onze fantasieën en dromen om te zetten in realities.why niet wanneer u de means.light uw wereld met lage spanning hebt zodat je energie te besparen en tegelijkertijd een veilig gevoel, zelfs wanneer het donker is.

No comments:

Post a Comment