Tuesday, 10 April 2012

Snijden Lucky Bamboo

Lucky Bamboo, de botanische naam Dracaena, is een plant die behoort tot de lelie familie en groeit zonder dat de noodzaak van direct zonlicht. Deze plant komt voornamelijk voor in de tropische regen-wouden van Afrika en Zuid-Oost Azië. Lucky Bamboo is verbonden met Fengshui, en wordt gebruikt om de natuurlijke elementen te brengen; vuur, water, hout, aarde en metaal naar een goede balans vorm, om harmonie te brengen voor het milieu. In sommige gevallen wordt een rood lint gebonden rond de stengel van de plant, waarvan wordt gedacht dat positieve energie te brengen in de kamer. Lucky Bamboo wordt gezegd dat het een bloeiende voorbeeld van de vijf natuurlijke elementen. Waarin de bamboe hout vertegenwoordigt, de rotsen die ondersteuning bieden voor de plant vertegenwoordigt de aarde, het water die de plant om te groeien mogelijk maakt, vertegenwoordigt het water, terwijl de glazen pot vertegenwoordigt, metaal. Als de Lucky Bamboo is geplant in iets anders dan een glazen pot, is een metalen munt aan de binnenkant van de pot om metaal te symboliseren. In Feng Shui, drie stapels van Lucky Bamboo wordt verondersteld te brengen in geluk, is vijf geassocieerd met rijkdom en zes, voor de gezondheid. Vier stapels niet de voorkeur, omdat in het Chinees, het woord vier, klinkt vergelijkbaar met het woord dood. Laten we nu onze aandacht richten op, Lucky Bamboo zorg en snijden Lucky Bamboo planten.
Lucky Bamboo zorg; Als de Lucky Bamboo wordt blootgesteld aan direct zonlicht, kan de bladeren geel worden. Zout water maakt ook de bladeren geel. Om te groeien van een nieuwe fabriek, snijd met een scherp mes door de stengel net onder het gewricht. Lucky Bamboo planten kunnen worden verplaatst van de ene pot, naar de andere. Terwijl je dit doet, zorg om de top van de bodem uitdrogen tussen de gietbeurten. Voor de groei van een nieuwe knop, gebruik maken van een fijne nevel spray pomp, om het water. Het water moet worden veranderd elke week, dus houden het fris, zal dit u helpen een hoop in Lucky bamboo planten zorg. Het niveau van het water moet een centimeter van de onderkant van de stokken worden. Deze plant gedijt het best in indirect zonlicht. De temperatuur van de kamer moet ongeveer 65 tot 70 graden Fahrenheit. De plant moet vaak worden behandeld met een African Violet meststof. Dit zal de controle van de groei van uw plant, die op zijn beurt, zal u helpen bij het verzorgen van Lucky bamboo planten. De hierboven bedoelde informatie, moet over de dekking van alles wat er te weten over hoe om te zorgen voor Lucky Bamboo? '. We gaan nu over naar manieren van snijden Lucky Bamboo planten.
Hoe Lucky Bamboo snijden; Je moet eerst een paar items, die nodig is voor het snijden van Lucky Bamboo te verkrijgen, ze zijn; een scherpe schaar of schaar, paraffine, tandenstokers of wattenstaafjes en gedestilleerd water. ; Gebruik de schaar of schaar om de groene groei clip, ontspruit uit de stengels, 1 tot 2 centimeter van de stapel. Dit maakt de plant groeien tot zijn volle lengte, en kijk ook eens netjes en schoon. ; Neem een ​​1 / 8 maat van gesmolten paraffine in een beker. Niet bombarderen de plant met hete was. Met een wattenstaafje of een tandenstoker, van toepassing was op de verse sneden, gemaakt in het begin. Hierdoor wordt voorkomen dat de invasie van bacteriën aan het interieur delen van de plant, dus te voorkomen dat het rotten. ; Als de wortels in de pot zijn dichte geworden, is het raadzaam om ze bijgesneden. Voor het trimmen van de wortels, verjagen de plant uit de verpakking voorzichtig, want er zijn kansen op het grind verstrikt raken met de wortels en beschadigen. ; Met de hulp van de schaar of een scherp schaar, knip de uiteinden van de wortels. Na dat, zet de plant in de container. ; Als u wilt, kunt u de hoofdmap van de stengels die je hebt gesneden. Vul het glas met gedestilleerd water omdat het vrij is van allerlei onzuiverheden. Plaats deze stengels in het glas en zet deze in de buurt van zijn moeder plant. Dit zal u helpen in het telen van Lucky Bamboo stekken. ; Dit artikel moet nu je een idee geven over het verminderen van Lucky Bamboo planten en ook informatie over Lucky Bamboo zorg. Onder kamerplanten, de Lucky Bamboo is een van de meest geprefereerde planten, niet alleen voor haar esthetische waarde, maar ook als een middel om van het huis versieren je. Dus, waarom niet plant een Lucky Bamboo planten in uw huis, en maak er een 'geluk' plek om te verblijven inch

No comments:

Post a Comment