Wednesday, 18 April 2012

Natuursteen Keerwanden

Keerwanden zijn meestal gebouwd om te voorkomen / erosiebestrijdingstechnieken, ondergang van het water of gewoon voor de groenvoorziening te beheren. Keerwanden kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals, natuursteen, beton blokken of keien. In principe keerwanden worden gebruikt voor structurele doeleinden, zoals, egaliseren of het geven van hoogte op een helling, met behoud van de rang van de bodem rond een boom of de verbetering van de buitenunit landschap. Er zijn verschillende ideeën voor keermuren, zoals, verankeren, zwaartekracht, vrijdragend, bodem spijkeren en nog veel meer. Het artikel Soorten Keerwanden zal u begeleiden meer op keermuren.
Natuursteen Keerwanden; natuursteen keermuren geven het landschap een natuurlijk openlucht, klassieke en tijdloze uitstraling. Ze zijn opgebouwd uit stenen die worden gesneden in de juiste vormen en worden geplaatst zonder gebruik van een lijm bij elkaar te houden de stenen. De muur staat met de stenen op elkaar gestapeld in een bepaald patroon. Deze methode heet de droge muur of droge stapel stenen keermuur. Natuursteen passen in elk type van erf of tuin. Er is een grote verscheidenheid van natuurlijke stenen en vandaar dat zij altijd een betere optie te maken voor het behoud van muren. Hoe maak je een natuurstenen keermuur te bouwen wordt hieronder besproken.
Bouwsteen Keerwanden, bouwen van een natuurstenen keermuur is nogal een moeizaam werk en vereist technische vaardigheden. De muur vergt veel tijd om te bouwen als het gebied dat moet worden gedekt, wordt groot. Voor grotere muren, moet men altijd het huren van een professional. U kunt de onderstaande stappen als u wilt een klein natuurstenen keermuur te bouwen.
Stap # 1: Voordat je begint de bouw van een natuurstenen keermuur, check out de lokale bouwvoorschriften. Meestal kerende wanden van hoogte van 3 meter of minder mag worden gebouwd. Dit is om ervoor te zorgen dat u geen van de bouw wetten te overtreden.
Stap # 2: Figuur uit het gebied waar u wilt de keermuur te installeren. Bestel dan het aantal stenen en andere keermuur benodigde materialen, door het meten van de lengte, breedte en hoogte van het gebied. Denk aan de breedte van de keermuur moet de helft van de hoogte en er is geen gebruik van alle lijmen in deze constructie. Zoals eerder vermeld de hoogte van de keermuur moet kleiner zijn dan of gelijk aan 3 meter.
Stap # 3: Selectie van stenen worden gebruikt, is een belangrijke taak. Kies de stenen die twee platte oppervlakken. Deze platte oppervlakken worden gebruikt als basis en top wanneer geplaatst in de muur. Gebruik zwaardere stenen voor een goede sterkte van keermuur.
Stap # 4: Zodra je hebt gekozen voor de stenen en besloot het gebied voor uw keermuur, start het graven van de omgeving. Graven het gebied in een loopgraaf vorm en zien dat de breedte van de geul is een beetje meer dan de breedte van de stenen of de helft van de hoogte van de muur. De diepte van de geul moet ongeveer 10 centimeter, zodanig dat de eerste laag van de muur op dit gebied inneemt. De groeve gebied moeten worden uniform niveau.
Stap # 5: Start het leggen van de eerste laag van stenen in de groeve. Deze zal fungeren als het fundament van de natuursteen keermuur. Tik op de stenen met behulp van een hamer om ervoor te zorgen dat alle stenen van de eerste laag bevinden zich op een uniform niveau. Zien dat je grotere stenen gebruiken voor deze laag van de keermuur.
Stap # 6: Leg de resterende lagen van stenen naar een keermuur te maken. Om de stabiliteit van de natuursteen keermuur, is het noodzakelijk dat de rijen tegenwicht elkaar. Ervoor te zorgen dat de stenen in elkaar grijpen elkaar, terwijl ze in rijen. Controleer voor het niveau na het plaatsen van elke steen. Voortzetting van de aanleg van de stenen tot u de gewenste hoogte.
Stap # 7: Zodra je klaar bent met het leggen van alle rijen van keermuur stenen, om haar tijd te vullen het achterste uiteinde van de muur met de bodem. Opvulling nodig is om de sterkte van de natuursteen keermuur te verhogen en het biedt ook veiligheid. Het niveau van de opvulling goed.
Keermuur bouw met natuurlijke stenen kunnen klus met de hulp van een deskundige. Natuursteen keerwanden geven niet alleen een elegante en prijzenswaardige schoonheid van uw buitenshuis, maar helpt je ook te maken met de geografische omstandigheden.

No comments:

Post a Comment