Wednesday, 4 April 2012

Handmade Kralen sieraden - Kralen sieraden, oorbellen en kettingen

Denk aan de lijnen van Heart of Darkness, waar de zogenaamde Afrikaanse minnares van Kurtz staat in voor de stoomboot van Marlow wanneer hij probeert weg te nemen Kurtz uit het land van die mensen die vol wilde vitaliteit die zelfs bang beschaving. Ze draagt ​​haar kralenkettingen als haar kledingstuk voor het bovenlichaam.
Kralen sieraden
Kralen te brengen van de Oosterse en primitieve wereld, maar nu heb zeer veel een deel van het Occidental, in plaats van de globale wereld. Handgemaakte sieraden is iets wat je zelf kunt maken en gebruiken van uw innovatie. Handgemaakte sieraden heeft altijd zijn karakteristieke eigenheid dat is met name van elke handmade ding. Geen twee stukken van handgemaakte sieraden zijn hetzelfde als een feit. Ze zijn volkomen natuurlijk en komen in grote verscheidenheid van kleuren en designs. Ze hebben een charmante frisheid over hen. Handmade kralen sieraden is nu uitgegroeid tot een volwaardige bedrijfstak waarin de merken hebben gestort te snijden een niche. Dus is het tijd om uw kralen eruit te komen en te beginnen maken van uw eigen kralen sieraden.
Oorbellen
Oorbellen zijn gemaakt van Edelstenen, Sterling Silver, Christian, Wire, halfedelstenen, Stiletto, Swarovski Crystal, Geboortestenen en parels. Er zijn mooie kroonluchter oorbellen ter beschikking gesteld van de Tsjechische stenen gesneden in wonderlijke vormen die u maakt kijken puur en vrouwelijk. Als u wilt uw oorbellen zelf te maken zou je het volgende nodig:, 2 headpins of ogen pinnen, 2 oor draden; kralen die je wilt; Rondbektangen. ; De kralen worden in de nietstift en indien nodig worden geplaatst met spacer kralen in waartussen metallics. Zodra u klaar bent met de beading, met de hulp van een paar ronde tang, buig de pen om een ​​lus. Dus dit is de manier waarop de oorbellen zijn gemaakt. Ze zijn goedkoop en kunnen ook gemaakt worden met allerlei gekleurde kralen.
Kralenkettingen
Om een ​​kralen ketting een draad van gemiddelde lengte is vereist en een lus moet worden gemaakt met een paar ronde neus tang. Soms zijn de kralen worden gebracht waardoor de draad voldoende voor de afloop van de lus. Indien nodig Spacer beads kan worden gebruikt tussen de kralen. Kettingen en sloten kunnen worden toegevoegd aan de ketting. U kunt gebruik maken van verschillende kleuren en maten aan deze ketting, die nog zou zijn simpel, stijlvol te maken. Het is altijd beter om meer te kopen bij het maken van kralen een ketting omdat ze altijd meer kralen nodig. U kunt ook mix en match kralen van verschillende maten en kleuren.
Kralen Armbanden
Om een ​​kralen armband rondom het requirement van draad zou minder en het moet worden gesneden met de diameter van uw pols in het achterhoofd. In het geval van armbanden die u kunt gebruiken grotere kralen en de helderste kleuren zodat dit geeft een vollere look. Gebruik meerdere kleuren voor een armband, zodat het kan compliment ten minste twee of drie outfits. In plaats van een draad kunt u gebruik maken van een kleurrijke draad en transparante kralen zodat de kleurrijke draad is gezien door, dat is nogal geeft een dramatisch effect. Snuisterijen kan ook worden aangesloten op de armbanden, weinig opknoping degenen die de nieuwste trend onder tieners. Lussen kunnen ook worden toegevoegd aan de kralen. Als uw kralen armband past bij uw kralen ketting, niets leuk. U kunt ook een kralen ketting, en loop het zo dat het een gevlochten look geeft.
Handmade kralen sieraden
Kralen zijn de in-ding nu, zowel stijlvol en goedkoop. Je kunt heb veel van hen, in feite hebben twee of drie voor elke outfit. Dus je kunt kopen kleur bekleed, iris afwerking, mat, metallic en zilver bekleed kralen, zodat u uw sieraden zelf te maken en het neemt niet veel tijd dus dat zou wel een handige optie. De bovenstaande methoden zijn voor het maken van een goede ketting of een armband, in het geval dat je niet wilt dat de accessoires te kopen om deze dingen te maken is er niets te voelen teleurgesteld over! U kunt nog steeds een gerolde sieraden, you te knopen de kralen een opvallende sieraad te kunnen maken alleen met de draad die je zou krijgen in uw huis en kralen!

No comments:

Post a Comment