Monday 2 April 2012

Cadeaubonnen

Kan geen geschenk te klein zijn om te geven, noch te simpel om te ontvangen, die is verpakt in bedachtzaamheid, en gebonden met liefde. ~ LO Baird
Een verjaardag, trouwdag, diploma-uitreiking, of een andere belangrijke dag in ons leven, zijn de vieringen nooit compleet, tenzij u uw geluk met de mensen die je liefde. Wie wil er niet te worden overladen met bundels van liefde, zij het op uw verjaardag, jubileum of gewoon een andere dag. Zo vaak vinden we onszelf korte woorden om onze gevoelens te uiten, en dit is precies waar een geschenk stappen inch Een geschenk opgepikt bedachtzaam altijd helpt bij het overbrengen van uw emoties en goodwill. Een betoverende geur, een mooie jurk, een paar manchetknopen, een gloednieuwe auto, interessante boeken, favoriete muziek, diamanten, of een mooie roos, de keuzes die tijdens het plukken gaven zijn geen grenzen, een gift is een gebaar van uw liefde en zorg . Maakt niet uit hoeveel geld het kost, een geschenk is van onschatbare waarde voor zowel - degene die het presenteert en degene die het ontvangt.
Ik was niet bewust van de populariteit van cadeaubonnen tot ik er zelf een. Hoewel ik hield de gedachte aan het uitzoeken van een geschenk dat ik echt nodig, ik miste de spanning van uitpakken van een cadeau verpakt en het krijgen van aangenaam verrast / geschokt om te zien wat ik heb. De meeste van ons hebben minstens een keer in hun leven is door middel van een situatie waar we niet echt genieten van de gave, die werd gepresenteerd aan ons, maar we deden alsof ze het leuk en dankbaar anyways worden. Ongeacht welk cadeau je krijgt, het is altijd het gebaar of de gedachten en emoties achter de gave die tellen.
Cadeaubonnen worden steeds populairder geschenken voor bijna alle gelegenheden - of het nu verjaardagen, festivals of zelfs bruiloften. Voor mensen die nog steeds niet weet wat een cadeaubon of een cadeaubon is - cadeaubonnen of cadeaubonnen zijn niets anders dan waardebonnen die ingewisseld kunnen worden voor verschillende goederen of diensten. Nu een dag zoals cadeaubonnen of cadeaubonnen zijn altijd verkrijgbaar bij de meeste van de toonaangevende winkels en kunnen worden ingewisseld voor een item op dat bepaalde winkel of het nu kleding, parfums, horloges tassen of zelfs diensten in kuuroorden en vakantieparken. Sommige mensen denken dat cadeaubonnen zijn erg handig en comfortabel dat veel frons op haar en beschouwen het als een grof gebaar dat de bedachtzaamheid en de warmte van een conventionele cadeau mist.
Voor-en nadelen van cadeaubonnen
Cadeaubonnen zijn voor mensen die echt geen tijd hebben om te gaan en bezoek een cadeauwinkel en vind een geschikt geschenk. Het bespaart de persoon van de angst en verwarring die grepen ons, terwijl het uitzoeken van het perfecte geschenk en dus cadeaubonnen dienen als uitstekend cadeau opties in gevallen waarin je geen idee hebt over de belangen van een persoon en smaak. Wanneer u een cadeaubon of een cadeaubon te presenteren aan een persoon die je zeker voelen geen zenuwachtigheid of twijfels hebben over de vraag of de ontvanger het leuk vindt of niet, omdat je de keuze laat helemaal aan hem / haar. Cadeaubonnen als je een van die mensen die vaak vraag je schalks na het feest of ze het geschenk ingewisseld voor iets anders te krijgen is voldaan, dan is een cadeaubon is een uitstekende optie voor deze mensen. Dus dat is over het - Cadeaubonnen bieden u gemak en maken het schenkingsproces makkelijker in lastige situaties. Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt door en voor mensen die vaak de nadruk op de noodzaak van giften zijn 'nuttig'.
Als voor de nadelen zijn er vele. Allereerst, een cadeaubon zegt dat je liever een cadeaubon in plaats halen te investeren enige tijd in het oppakken van de juiste cadeau en het overdragen van uw bedachtzaamheid. Ja, veel mensen beschouwen een cadeaubon als een grof gebaar en voor alles wat je weet, het kan worden uitgelegd als ik niet de tijd hebben en om uit te gaan en krijg je een cadeau, hier is vijftig dollar, ga je het zelf en oh ya.you beter krijgen zsm coz het verdomde ding verloopt binnen het einde van deze maand! Een van de fundamentele gebreken van de presentatie van cadeaubonnen is dat ze weggeven van de hoeveelheid geld die u uitgeeft. Een van de fundamentele gaven etiquette is niet om de prijs van uw gift vermelden want het is de gedachte erachter, dat wordt gewaardeerd, en niet het geld besteed. Dus ongeacht hoeveel geld je uitgeeft, ben je kwetsbaar voor kritiek, omdat een cadeaubon ter waarde van een groot bedrag zal worden geïnterpreteerd als 'showin off ", terwijl als je de moeite waard een mindere hoeveelheid geld die je uiteindelijk op zoek naar goedkope en gierig. Naast deze, als je toevallig een cadeaubon van een plaats die niet echt het belang van de ontvanger te krijgen, zal de cadeaubon zeker niet worden gewaardeerd.
Dingen om te onthouden terwijl het kopen van een cadeaubon voor iemand
Allereerst, denk aan deze optie en alleen wanneer het onmogelijk is voor jou te denken van alle andere opties en je gewoon niet weet dat de persoon al te goed uit te kiezen een geschenk. Denk aan cadeaubonnen opties die niet het bedrag te vermelden van het geld besteed, bijvoorbeeld een cadeaubon die een ontspannende sessie biedt in de spa, of een cadeaubon dat tickets naar een exotische vakantiebestemming is. Als je hebt besloten om een ​​cadeaubon of een cadeaubon te geven zorg ervoor dat je een cadeaubon van de winkel die populair is, en handig voor de ontvanger op elk gewenst moment te bezoeken. Zorg ervoor dat u kiezen uit een cadeaubon dat niet binnenkort verloopt, en geeft de ontvanger voldoende tijd om de winkel te bezoeken op zijn / haar gemak. De tijd hebben om de cadeaubon een beetje met het gebruik van speciale decoratieve enveloppen die kunnen houden van de cadeaubonnen te personaliseren. In het geval u enigszins een idee van houdt van de persoon en antipathieën kies een cadeaubon dat de ontvangers het belang past.

No comments:

Post a Comment