Sunday, 1 April 2012

Gas Logs: gashaard Logs en Vent Vrije Gas Logs

De populariteit van gas logs neemt elk jaar toe. En met deze, zijn de fabrikanten van plan verschillende moves aan de toenemende eisen te voldoen. Er zijn vrijstaande gaskachels en bevatte open haard eenheden, met uitzondering van anderen, dat kan worden gemonteerd op de muren. Maar het probleem met deze apparaten is dat het residu geproduceerd, in het algemeen wordt afgezet in de interieurs van het huis.
Gashaard logs hebben opgeworpen vele vragen in de hoofden van mensen. Ze zijn verkrijgbaar ingesteld voor LP (Propaan) of aardgas. Voor gas open haard hout, zou men vereisen dat u een houtgestookte openhaard, samen met een fatsoenlijk geïnstalleerd schoorsteen systeem.
Gas Logs zijn verkrijgbaar in drie basistypen:
Ontlucht Logs: Veel mensen gaan voor lagedruk gas logs omdat deze nog steeds gewaardeerd onder de meest populaire. Ze zijn over het algemeen verkrijgbaar in lengtes van 12 tot meer dan 60. Afgezien van de enorme lengte, ze zijn ook verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en stijlen. Sommigen van hen gebruiken de meer realistische houtvuur vervangen. De meer realistische hij eruit ziet, hoe hoger de prijzen van de gas-logs. Geventileerde logs worden ook een praktische houtvuur vervangen. Ze zijn ontworpen om eiken, hickory, berken en vele van deze houtsoorten lijken. De efficiëntie van de logs geventileerd is nogal aan de lage kant in vergelijking met de andere twee soorten beschikbaar. Dit zou eigenlijk betekenen dat ongeveer 10% van de warmte terug naar huis. The resterende omhoog gaat door de schoorsteen.
Het is de gloed van de sintels die bijdraagt ​​aan de oorspronkelijke charme en realistische look van de ontlucht logs. Dat komt omdat ze opzettelijk verbranden van het gas en veroorzaken een gele vlam, die op hun beurt simuleert het hout. Deze geventileerde logs zijn ook zeer flexibel en kan worden gevormd als per uw eis. Deze kan worden verplaatst en zijn ook verkrijgbaar met afstandsbedieningen om het gebruik van de gas-logs een eenvoudige zaak. Men kan ook toevoegen sintels, dennenappels, takken, extra logs etc. Geventileerde log gas zijn een ideale optie voor degenen die op de uitkijk voor een meer realistische brand.
Vent Vrije Gas Logs: Dit zijn altijd uitgerust met een Oxygen Depletion Sensor ook bekend als ODS. Dit is bedoeld om uit te schakelen het gas voor de koolmonoxide bereikt een zeer gevaarlijk niveau. Een goede manier zou zijn om koolmonoxidemelders te installeren in de kamer. Dit zijn een goedkope manier om uw gedachten op hun gemak in plaats van zorgen te maken over de niveaus van koolmonoxide.
Deze vent vrij gas logs zijn ook erg populair vandaag en een rem op het afstemmen van de verkoop van de daarbij vrijkomende gas logs. Er is veel discussie over het concept van de verbranding van brandstof thuis en de gevolgen daarvan op de kwaliteit van de lucht daarna. De aars gratis logs hebben geen gele vlam en zijn niet zo realistisch als de afgeblazen gas logs. Dit is uitsluitend te wijten aan de kleinere BTU rating en de schone verbranding ontwerp. Vent vrij gas logs zijn ook gehuld in controverse. Ze staan ​​bekend om het ongemak veroorzaken voor mensen die last hebben van ademhalingsproblemen.
Omdat het kan worden beschouwd als een open haard, kan de geproduceerde warmte schade aan het gebied boven de vleugel vrij gas log. Dus, ervoor zorgen dat u beschermende afdekkingen voor deze objecten.
Gedeeltelijk Geventileerde Gas Logs: Dit combineert de functies van ontlucht en vent vrij gas logs. Met dit soort gas logs, kunt u dichtbij uw haard demper. Dit resulteert in veel warmte in de kamer en de bijproducten gaan door de schoorsteen. Ze zelfs gebruiken minder BTU's ten opzichte van de andere soorten gas logs.
Veiligheidsadviezen voor de gashaard Logs:; Als je het gas met behulp van logboeken, houd altijd de open haard te openen. ; Laat de vent vrij gas logs onbeheerd achter. ; Laat wat frisse lucht de ruimte te betreden wanneer de logs branden zijn. ; Vent vrij gas logs hebben de neiging om veel warmte genereren. Vandaar houden elke vorm van brandbare stoffen uit de buurt van dat specifieke gebied.

No comments:

Post a Comment