Tuesday, 24 April 2012

Tapijt Stretching - Hoe Carpet Stretch

Een slechte installatie van tapijt leidt vaak tot rimpels in het tapijt. Soms waterschade, of gewoon ouder worden kan ook een soortgelijke werking hebben op het tapijt. In dergelijke gevallen, tapijt stretching onvermijdelijk wordt. U zou moeten overwegen over stretching tapijt zodra de eerste paar rimpels beginnen te tonen. Het uitstellen van deze taak kan schade aan de vloerbedekking permanent, omdat de vaak rimpels leiden tot scheuren en scheuren van het tapijt. Bovendien zijn er kansen van mensen struikelen erover en krijgt zelf gewond. Om te controleren of het tapijt moet opnieuw worden opgerekt, moet je hem op te tillen in het centrum en dan snap hem terug. Als het ligt plat, heeft u waarschijnlijk niet nodig om het te rekken. Als het echter niet terug te gaan naar zijn plaats, dan is uw tapijt moet een stretching.
Tapijt Stretching Tools; Als je van plan bent om het tapijt zelf stretch, zul je moeten zorgen voor de vereiste tapijt stretching tools zoals, knie-kicker en macht tapijt brancard. Als je niet weet hoe je een power brancard het werk, een vriend bellen om u te helpen. Beide instrumenten zijn verkrijgbaar bij de lokale 'Huur Shop'.
Hoe Stretch tapijt; Schakel de stroom tapijt brancard en begint te werken van het centrum van het tapijt. ; Werk aan de kleine gebieden elke keer, stretch, en verplaats dan 18 centimeter vóór het uitrekken van de volgende sectie. ; Vergeet niet om het tapijt en haak het aan de tack strippen, elke keer als je uitrekken trekken. ; Te werken naar de muur die een deur heeft, dan verplaatsen naar andere zijden. ; Stretch de zijkanten goed, in plaats van 18 centimeter, starten vanaf een voet uit de buurt van waar je getrokken voor het laatst. ; Properly Haak het tapijt de tack bord. ; Gebruik een knie kicker voor de gebieden moeilijk te bereiken, zoals ingebouwde kasten enz.; Je moet aan de zijkanten knippen en trim de randen, zodra het tapijt wordt uitgerekt. Zorg er ook voor dat de backing intact is. ; Tuck de overhang tapijt onder de bodemplaat. ; Carpet Stretching door professionals; Professionele tapijt rekken bedrijven genoemd kan worden voor hulp, als je niet zeker bent kunt u de taak te verrichten op uw eigen. De meeste tapijt stretching bedrijven zullen werken door het verwijderen van de spijkers van hun plaats, trekken het tapijt en vervolgens uit te rekken weer door het vervangen van de spijkers. De kosten van het uitrekken van tapijt zal ongeveer hetzelfde zijn als dat voor het installeren. De meeste bedrijven zal je ergens rond de 0,30 cent per voet. De kosten kunnen oplopen tot 0,75 cent, indien zij nodig zijn de meubels te verplaatsen. Al met al, zal de volledige kosten van het tapijt rekken niet meer dan $ 120. Dat is niet te veel van een bedrag te besteden voor een professionele werk. Echter, als je geen tijd hebt om te wachten op hun 'wachtende klanten lijst' op te helderen, kun je inderdaad overwegen om de job zelf. De huur-winkel wordt niet opgeladen u meer dan $ 50 voor de hierboven genoemde tools.
Een gerimpeld, gescheurd tapijt kan de gehele uitstraling van uw woonkamer te verwennen. Dus moet je niet vertragen deze specifieke job.

No comments:

Post a Comment